Šta je novo?

Kineski manje poznati brendovi, clones-free (FAQ u prvom postu)

Taj popust od 50 posto tek trebas da ulovis kada dodje za 3 dana , ili koliko vec, traje 5 min pa onda ima jos , 4,5 telefona samo i ako imas srece imas , ako ne ne !

Poslednja izmena:
Izvinjavam se ako sam uveo pometnju greškom.Nisam dobro formirao rečenicu.
Da...popust se lovi na pandawillu,medjutim kako nisam kupovao ne mogu da kažem da li je fishing ili stvarno funkcionise.

Poslednja izmena:
To do je podesen. baksuz je da cu biti na poslu na slabim i sporim racunarima, ali probacu da kupim.

http://www.geekbuying.com/item/Huaw...GB-8-0MP-CMOS-Camera-3G-GPS-Black-318107.html

sta mislite da li je ovaj telefon preskup ili je ok za ove pare.

Jako mi se svidja sto mu je metalna zadnja strana.

Kakva su vasa iskustva sa carinjenjem telefona narucenih iz kine?

Mislim da je bilo reci da se Huawei sertifikuje kod nas i da mu se prijavljuje prava cena, koja je paprena, za domace trziste, pa ga onda nasa carina carini i oporezuje po toj mega osnovici. Isto je valja bila prica i za ona Lenovo metalni telefon!

Pozdrav! :)

Poslednja izmena:
Zato sto je jedna cena za recimo model sa 4GB memorije a druga za onaj sa 16GB. Pogledaj dole u textu, svaka cena ti je obrazlozena!

reći će ti ljudi sad 512mb rama je pomalo, i to je istina :/ MADA za te pare... fino. to je dual a7 sa 512mb rama, ja imam single a7 sa 512mb rama i onako....

Moze li mi neko preporucit neki tel da je oko 100 dolara + 10 manje vise? I dobro bi bilo da je neki poznatiji brend. Lenovo, ZTE, Huawei...
Gledam cijene HTC telefona http://www.aliexpress.com/store/group/HTC/106742_211358339.html , jesu li ovo original telefoni ili kopije?
Zasto na aliexpress stoje dvije cijene za telefon narpiemr US $100- 130

Imas i ovo sto je naveo Duke i zasta sam ja opasno zagrejan......

http://forum.benchmark.rs/showthrea...rand-X-Quad)&p=3388241&viewfull=1#post3388241

Amoi 862W

Moze li mi neko preporucit neki tel da je oko 100 dolara + 10 manje vise? I dobro bi bilo da je neki poznatiji brend. Lenovo, ZTE, Huawei...
Gledam cijene HTC telefona http://www.aliexpress.com/store/grou...211358339.html , jesu li ovo original telefoni ili kopije?
Zasto na aliexpress stoje dvije cijene za telefon narpiemr US $100- 130

Evo ti odgovor na prvo pitanje:

Android

Feature:
GPS Navigation,Email,MP3 Playback,Touchscreen,Bluetooth,Wi-Fi,Memory Card Slots,Video Player,Message

Item Condition:
Refurbished

Language:
English,Russian,German,French,Spanish,Polish,Portuguese,Italian,Norwegian,etc
Što se tiče drugog pitanja, pogledaj malo bolje kada naručuješ. Viša cena je najviša cena koju ćeš platiti ako izabereš maximum opreme.

Poslednja izmena:
owim je l moze neki mini tutorijal za flash? covece, gledam sada i nista ne kapiram.

Ako sam dobro skapirao. Samo za flash su dovoljni mtk driveri, sp flash tool i sam rom. e sad, cemu zapravo sluzi cwm ili twrp. Ako sam dobro shvatio, to su recovery opcije koje pomazu za sledeca flesovanja.

Narucio sam sestri danas ZTE 967s na merimobiles-u. Cena 149USD. Sada treba cekati skoro mesec dana :).

pandin sajt nije u funkciji. pokusavam da kupim onaj thl na happy hour

Zadnji update na zopo c2 ne prolazi, prijavljuje gresku,jos nekome?

Prilozi

• uploadfromtaptalk1377603314049.jpg
    uploadfromtaptalk1377603314049.jpg
    55.7 KB · Pregleda: 204
meni je prosao bez problema. isti taj ekran, prvo sam downlaodovao pa posle i update i to je to.

inace, nesto mi je palo na pamet. da li mozda moze da se flesuje custom rom na ovaj nacin? za ovaj auto update se pravi novi folder i u njemu je update.zip. ideja je da se rucno napravi isti taj folder i ubaci se custom rom sa update.zip nazivom.

Ja taman flesovao kad ono... Dobija li se šta ovim apdejtom?
Subtractor ima crni platinum, kao i ja, koji nema dodatnu oznaku. Ispraviće me ako grešim.

evo i mene,da vam se pridruzim...vec dugo trazim odgovarajuci(prvi)android,sa dobrim specifikacijama i pristupacnoj ceni.sto je bilo skroz ne realno,dok sinoc nisam slucajno naletela na ovu temu.malo je reci da sam se odusevila odnosom ulozenog-dobijenog :)
uglavnom da skratim,sve sam fino iscitala i jos uvek se dvoumim.pa najlepse molim za pomoc.u opticaju su zopo c2 platinum,iocean x7,jiayu g4 i umi x2.sta biste mi vi preporucili?koliko mi se cini ovde ima najvise zopo-vaca(a i on je izgleda najbolje resenje),pa bih zamolila da mi kazete kako ste zadovoljni telefonima?i jos nesto kakva im je kamera,ako moze neka fotka?hvala punoo,lep pozdrav!

Poslednja izmena:
Ja nisam zadovoljan mojim zopo c2 4gb B verzija, ima gresaka u sw, od toga da ne mozes poslati ni primiti mms dok ne instalira se app go sms pro, povremeno zablokira totalno,skoro poslali update sw koji nemoze da se instalira.....

imaju li i ostali takva iskustva?
da li onda da razmislim o nekom drugom modelu? :(
kakve fotke prave kamere?

Nazad
Vrh Dno