josemourinho
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 01.07.2014
- Poena
- 170
Napisao je 69 euraKoliko para
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Napisao je 69 euraKoliko para
Koliko para
Umidigi Power 3
Šta mislite o ovom čudu? Premijera mu je 11 i 12, cena biće tada 150usd
Pogledajte prilog 276952
Narucio za gospodju. 125e. S' obzirom na to da je rok za slanje 42. dana...valjda ce stici do marta.![]()
Koliko sam video po specifikacijama trebalo bi da bude ok, negde u klasi ispod SD660 ali što se tiče kamera, trenutan trend quadbayer od sony 48mp ako se ne varam.
Narucio za gospodju. 125e. S' obzirom na to da je rok za slanje 42. dana...valjda ce stici do marta.![]()
Samsung S5KGM1 je senzor na rn8Xiaomi Redmi Note 8 ili Xiaomi Redmi Note 7? Ne mogu nigde da nadjem koji senzor koristi Note 8, da li je Sony ili Samsung? Po pitanju kamere koji biste telefon preporucili?
Xiaomi Redmi Note 8 ili Xiaomi Redmi Note 7? Ne mogu nigde da nadjem koji senzor koristi Note 8, da li je Sony ili Samsung? Po pitanju kamere koji biste telefon preporucili?
I mene zanima za colorful. Apsolutno ih jigde nisu recenzirali a svrbi me da uzmem jednu pa kud puklo [emoji4]colorfull i yeston grafike ? zna neko nesto o tim brendovima, vrede li ili su nasminkani stock ?
colorfull i yeston grafike ? zna neko nesto o tim brendovima, vrede li ili su nasminkani stock ?
I mene zanima za colorful. Apsolutno ih jigde nisu recenzirali a svrbi me da uzmem jednu pa kud puklo [emoji4]
Stigao danas telefon, DuoDuoGo
Lepo pakovanje, kvalitetna kutija, telefon lepo izgleda, u kutiji, punjac, usb kabel, slusalice, silikonska maska i zastitna folija za ekran.
3GB Ram, 16Gb interna, plus mikroSD, jest da je MT procesor, ali za 69evra u Francuskoj ne moze najbolje
Sad je na punjacu, pa cu kasnije staviti kartice, dual sim je. i da vidim kako radi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari