Desava se to da se sama aktivira posle par meseci čekanja, ili više, ne mora da znači da je do neke aplikacije koja se update-ovala...Ja čitao ovaj forum a i dosta drugih, LeEco se na sva usta spominjao da nije garažni, kako sad?
SDMaid imam, ne primećuje ništa, sa OS monitorom ne mogu da provalim gde nastaje problem jer se dotični "problem" pali na lock screenu.
Ponoviću još jednom - ništa instalirao nisam u proteklih mesec-dva sigurno i ovo se pojavilo u protekla 3-4 dana otprilike.
Zasto nisi mogao?Inače je bila instalirana sistemski pa nisam mogao da je obrišem.
Nisam imao root tada, bilo je rizično za taj telefon, bio sam na androidu 6 a root je bio za 5 pa je i sam developer rekao da se može brikovati...Zasto nisi mogao?
@wladymeer
Na xda ili 4pda ces naci spisak sa gomilom sistemskih aplikacija i servisa (Leeco) koje mozes (trebas) da obrises. Ako nisi siguran, root uninstaler ili titanium pa blokiraj jednu po jednu da vidis da li ce ti smetati ili guglaj ono sto ti je sumnjivo, pa kad si siguran, brisi djubre.
Sad cu opet, pa neka ponovo brisu...zar vi ne cistite svoje telefone od raznog smeca? Pa to je pod obavezno. Bar za mene.
To je neko lupio za leeco. Garazni brendovi su ulefone, elephone, cubot i sl. Leeco je kao firma zapao u krizu, a telefoni im nisu nista losiji od ovih poznatijih brendova. Ja sam ih nekoliko kupio, i sam koristim coolpad, koji je u stvari leeco. Vecina modela ima fobru podrsku i solidan izbor custom ROM-ova, trenutno je leeco sto se tice odnosa cena-kvalitet neprevazidjen.Ja čitao ovaj forum a i dosta drugih, LeEco se na sva usta spominjao da nije garažni, kako sad?
SDMaid imam, ne primećuje ništa, sa OS monitorom ne mogu da provalim gde nastaje problem jer se dotični "problem" pali na lock screenu.
Ponoviću još jednom - ništa instalirao nisam u proteklih mesec-dva sigurno i ovo se pojavilo u protekla 3-4 dana otprilike.
Ovaj LeEco je vec interesantniji, mada SD 820 zna da se zagreje lepo. SD 636 ima ista CPU jezgra kao SD 835, sa nizim klokom, i slabiji GPU(slabiji je i od GPU-a u SD 820). Zmaj chipset u mid-range segmentu.Da ali x820 sa ois, 5.7fhd+ ekranom i sd820 košta ~150$ u 4/32 varijanti. I odlična podrška na 4pda.
Sent from my Le X626 using Tapatalk
To što si napisao za SD 636 važi za SD 660 dok je SD835 potpuno druga tehnologija.Ovaj LeEco je vec interesantniji, mada SD 820 zna da se zagreje lepo. SD 636 ima ista CPU jezgra kao SD 835, sa nizim klokom, i slabiji GPU(slabiji je i od GPU-a u SD 820). Zmaj chipset u mid-range segmentu.
Razlika izmedju SD 835 i 660 je ~20% u CPU delu. SD 636 ima ista jezgra kao SD 660, samo je klok na SD 636 8x1.8GHz, dok je na SD 660 4x2.2GHz+4x1.8GHz.To što si napisao za SD 636 važi za SD 660 dok je SD835 potpuno druga tehnologija.
LeMax2 = x820 (3100mah)Najveća tuga za LeEco x820 je što nema 4.000 bateriju kao Le Max 2 (x626) i Cool1. Sekundu ne bih razmišljao![]()
Sent from my Cool1 C106 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari