Pazi, ja ti sad pricam iz mog sveta vidjenja, To je odlican mob, iako nema mnogo custom romova za njega. ima vise za iuni u2. ali svakako bez obzira bilo koji nov mob takvih specifikacija, a da je kineski, nema nesto preterano cusom romova za njih, tako ni za ovaj iuni. Ima iuni france forum, mozes pogledati. Ali ovaj iuni u3 je bas odlican telefon
A i metnuces odmah neki AOSP verovatno![]()
citao malo onaj ruski 4pda forum. koju su to tamo prevaranti na jednom mestu,to je strasno.
imaju neki caku da pokupe kupone preko alija od 25$ i sada je opsti haos tamo. *** m2 note narucuju za 150$ umesto 180..
druga stvar sto otvoreno iskoriscavaju dispute sistem sa nekom cakom.. jezivo
http://www.tinydeal.com/xiaomi-brand-carnival-si-3742.html
Ima finih popusta... Mada nisam uporedjivao te cene sa popustom i cene na drugim sajtovima..
Sa carinom imam pozitivna iskustva. Meni carini Beogradska carina, i to dosta ima znacaja kojoj carini pripadas geografski. Evo recimo, u zadnjih gidinu dana sam porucio 3 Coolpad F1 telefona i svi su mi carinjeni po carinskoj osnovici od 100USD, realna vrednost telefona je bila 160-170USD. Narucivao sam i dosta odece sa aliexpress-a cesto su pakete pustali bez nadoknade, ponekada nesto naplate, ali ja se ne bunim m, mora da se zna neki red, drzava neka uzme sta je njeno i uopste ne razumem ljude koji kukaju sto im realno naplate pakete, a ima takvih, ponasaju se kao da su osteceni, a stvari cariniku nije bilo mucno da malo pogleda na netu realnu cenu i da carini po njoj. Mene vise brine visok dolar nego carina iskreno. Dok je dolar bio nizak, carina me nije interesovala. Carina jako retko naplacuje vise nego sto treba, to su moja iskustva.Pozdrav svima! Kako prolazite sa carinom na mobilne telefone,moze neko da napise skorasnja iskustva?
Vec poduze vreme pratim popularne "kineze" kako najpoznatije brendove tako i manje poznate popularno nazvano na ovim prostorima "odrone" mada za neke modele potpuno nepravedno.Registrovao sam se na nekoliko poznatijih sajtova,a pratim ih i takodje na fb-u. Telefon koji mi je zapao za oko je ECOO EO4 trenutno je na akciji po ceni od 175$ jos nekoliko dana.Ostale ne manje dobre i proverene varjante su :Lenovo K3 Note,Meizu M1/M2 i Jiayu S3.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari