Šta je novo?

Kineski manje poznati brendovi, clones-free (FAQ u prvom postu)

Gionee ELIFE E7, izgleda super, za 155 evra snapdragon 800 nema bolje, samo 5.5 inc je mnogo, makar za mene.

na aliju je mnogo skuplji.

Meni se Iuini U3 jako svidja, em je prelep telefon sa 75% korisne povrsine tj. 5.5" QHD ekran su upakovali u 145mm visine telefona, em je veoma pristupacan za tu klasu telefona.
Snapdragon 801, 3GB ram, 32GB, 3000 baterija, dual sim, ekstra kamera, 4G, ma ima sve sto treba.
Jedino sto nema za njega bas romova i izgleda nece dobiti lollipop, a kamo li kasnije Android M.
https://www.youtube.com/watch?v=bmyYtsVFVtI

Poslednja izmena:
Pazi, ja ti sad pricam iz mog sveta vidjenja, To je odlican mob, iako nema mnogo custom romova za njega. ima vise za iuni u2. ali svakako bez obzira bilo koji nov mob takvih specifikacija, a da je kineski, nema nesto preterano cusom romova za njih, tako ni za ovaj iuni. Ima iuni france forum, mozes pogledati. Ali ovaj iuni u3 je bas odlican telefon

Pazi, ja ti sad pricam iz mog sveta vidjenja, To je odlican mob, iako nema mnogo custom romova za njega. ima vise za iuni u2. ali svakako bez obzira bilo koji nov mob takvih specifikacija, a da je kineski, nema nesto preterano cusom romova za njih, tako ni za ovaj iuni. Ima iuni france forum, mozes pogledati. Ali ovaj iuni u3 je bas odlican telefon

Jos ako se desi nezgoda sa ekranom tj. da ti telefon ispadne i razbije se, na aliju ekran uopste nije tako skup mada pise da je rezolucija FHD (a prava je QHD tj. 2k), ne znam kako to sad :)
Ja bih bas voleo da za njega ima neki cist AOSP rom ili neki makar portovan CM11, ne volEm ove iuni os, baidu os i miui, mada sam miui davno pre bas gotivio.

Poslednja izmena:
***, sa takvih sajteva uvek treba rizikovati. Ako si spreman na to, rizikuj., Ja sam uvek spreman.
Imao sam posle samsung note 2, imao sam xiaomi mi 2, posle njega meizu mx4 i sa xiaomi mi4. Za mene nikad vise ti brendovi ( Samsung, Sony, HTC, pa eto i LG), pre njih uvek Kineski bolje stojeci, Xiaomi, Meizu,iuni pa tek Lenovo

Poslednja izmena:
Kol`ko je lep ovaj IUNI ili kako se vec zove, auu bas bas lep.. Zadnji deo je malo ``klasika``, ali spreda ekran i dizajn perverzija.. I da UI je ******, sto li ne ostavljaju cist android nisu mi jasni...

Tako ti je to kod Kineza, Niko ne ostavlja cist android. inace kazu da je IUNI jako nezahtevan, minimalizovan IU

Pa iz par review-ova mi i deluje da glatko radi, samo što je ružan. I svi su bez app menija u miui fazonu...

Xiaomi Mi4 3G verzija pala cena na Pandawillu na 230$ - zaista teško da ima šta bolje trenutno za te pare...

svuda na aliju je toliko i to vec 20ak dana. ja ga narucujem u sredu verovatno :)
jeste da nema 4g ali ***.

imaju ovi lte ali od 2gb. plasim se da je to malo za skin kakav je miui.

Poslednja izmena:
citao malo onaj ruski 4pda forum. koju su to tamo prevaranti na jednom mestu,to je strasno.

imaju neki caku da pokupe kupone preko alija od 25$ i sada je opsti haos tamo. *** m2 note narucuju za 150$ umesto 180..
druga stvar sto otvoreno iskoriscavaju dispute sistem sa nekom cakom.. jezivo

Pa braca Rusi.
Jel treba jos nesto reci?

Neznam da li ovde pripada ovo pitanje ali me interesuje ima li neko iskustva ili da je bar cuo nesto o Elephone telefonima? S'obzirom na cene i specifikacije.

Poslednja izmena:
citao malo onaj ruski 4pda forum. koju su to tamo prevaranti na jednom mestu,to je strasno.

imaju neki caku da pokupe kupone preko alija od 25$ i sada je opsti haos tamo. *** m2 note narucuju za 150$ umesto 180..
druga stvar sto otvoreno iskoriscavaju dispute sistem sa nekom cakom.. jezivo

Ima neko gori i od Srba... Rusi...

Samo sto je nas malo pa nas odmah izbace iz opcije za slanje, a Rusa puno pa im se opet uz sve prevare i neprijatnosti isplati, to im je glavno trziste...

Pozdrav svima! Kako prolazite sa carinom na mobilne telefone,moze neko da napise skorasnja iskustva?
Vec poduze vreme pratim popularne "kineze" kako najpoznatije brendove tako i manje poznate popularno nazvano na ovim prostorima "odrone" mada za neke modele potpuno nepravedno.Registrovao sam se na nekoliko poznatijih sajtova,a pratim ih i takodje na fb-u. Telefon koji mi je zapao za oko je ECOO EO4 trenutno je na akciji po ceni od 175$ jos nekoliko dana.Ostale ne manje dobre i proverene varjante su :Lenovo K3 Note,Meizu M1/M2 i Jiayu S3.

Ne manje proverene i dobre o_O
Pa ti ne manje provereni se ovde kupuju ko blesavi a mislim da niko nije pazario taj ecoo...

Ecoo je koliko znam sub brend Elephone-a tako da bi za njega trebalo da važi isto što i za elephone.

Pozdrav svima! Kako prolazite sa carinom na mobilne telefone,moze neko da napise skorasnja iskustva?
Vec poduze vreme pratim popularne "kineze" kako najpoznatije brendove tako i manje poznate popularno nazvano na ovim prostorima "odrone" mada za neke modele potpuno nepravedno.Registrovao sam se na nekoliko poznatijih sajtova,a pratim ih i takodje na fb-u. Telefon koji mi je zapao za oko je ECOO EO4 trenutno je na akciji po ceni od 175$ jos nekoliko dana.Ostale ne manje dobre i proverene varjante su :Lenovo K3 Note,Meizu M1/M2 i Jiayu S3.
Sa carinom imam pozitivna iskustva. Meni carini Beogradska carina, i to dosta ima znacaja kojoj carini pripadas geografski. Evo recimo, u zadnjih gidinu dana sam porucio 3 Coolpad F1 telefona i svi su mi carinjeni po carinskoj osnovici od 100USD, realna vrednost telefona je bila 160-170USD. Narucivao sam i dosta odece sa aliexpress-a cesto su pakete pustali bez nadoknade, ponekada nesto naplate, ali ja se ne bunim m, mora da se zna neki red, drzava neka uzme sta je njeno i uopste ne razumem ljude koji kukaju sto im realno naplate pakete, a ima takvih, ponasaju se kao da su osteceni, a stvari cariniku nije bilo mucno da malo pogleda na netu realnu cenu i da carini po njoj. Mene vise brine visok dolar nego carina iskreno. Dok je dolar bio nizak, carina me nije interesovala. Carina jako retko naplacuje vise nego sto treba, to su moja iskustva.

Meni carinili tel landvo kao lenovo placen 65€ procenjen na 100$ Carina 3.600 rsd.Slabo citali umesto landvo lenovo sta reci

Da li si se žalio, pošto meni treba da stigne jedan jeftiniji

Nisam, uzeli mi hiljadarku vise dok platis taksu na zalbu pa cekas mesec dana I pitanje da li ce uvaziti ... platio

Nazad
Vrh Dno