Šta je novo?

Kineski manje poznati brendovi, clones-free (FAQ u prvom postu)

coolpad f1 je bio medju najjeftinijima, ali sada se thl t11 priblizio. sa boljom baterijom i vise memorije postaje bolji ibor po meni.
osim njih, tu su i iocean x7s i neken n6 pro, kao i jiayu g4s.

ovo su sve mtk6592 octa core telefoni sa 2gb rama.

od snapdragon 400 imas xiaomi 1s.

da, naravno i xiaomi mi3. verovatno i najbolji od navedenih, ali i sa najvisom cenom. nemoj se olako zaleteti na najnizu cenu na aliju. prvo pogledaj kod koga bi uzimao telefon.

Poslednja izmena:
OndaK Mi3 ... ne uzimam za sebe, no za poklon, al' ajde :) Taman da se igram sa istim dok sam tamo :p

Joj pogotovo ako je zensko, pa udje u onaj MiStore, pa vidi roze teme hello kitty ili sa cveticima, haos :d

ljudi, pomagajte, ne znam sta da radim...narucio sam doogee dagger dg550, ali malopre sam kontaktirao prodavca i kaze da zbog sofverskih problema telefon ocekuje tek 10. juna...nervira me sto mi prolaze dani bezveze u cekanju, ali sad ne znam sta bi bila neka alternativa jer mi se pre svega svidja dizajn telefona...ima li nesto slicnog dizajna a da je octa core 6592? nebitno mi je full hd ekran, da li je 1gb ili 2gb rama, samo da je neki slican elegantan dizajn? razmisljao sam o xiaomi red note od 5.5" ali mi ni on nije favorit po dizajnu...kingzone k1 bi dosao u obzir, ali koliko vidim ni njega jos nemaju, i on se ceka...

@ da pimp
15 % off XIAOMI MI3 Smartphone Snapdragon 800 2.3GHz 2GB 16GB 5.0 Inch FHD OGS Screen- Black na pandavilu u nedelju

S obzirom da mi se bliži godišnjica braka, rešio sam da ženi kupim jednog kineza. Iščitao sam sam sve postove na ovom forumu i na SK forumu i što više čitam, sve sam neodlučniji za kupovinu, ne zbog nepoverenja u kvalitet kineza, već zbog viška informacija. E zato bih vas zamolio za pomoć, jer sam se načisto pogubio. Žena bii telefon koji ima pristojnu kameru (pre svega video, nešto u rangu Samsung S2-S3 ako može), veliki ekran i, naravno, da bude stilizovan (zna se šta je ženama najbitnije). E sad, s obzirom da nije zahtevni korisnik (to bih pre bio ja), količina radne memorije, procesor i rom memorija uopšte nisu bitni. Bitno je samo da ne bude baš, baš malo za današ nje standarde (npr. 512mb RAM, dual core i sl.)
Meni su za oko zapali:
Doogee Turbo DG2014; cena $140
iNew V3 cena €122.51
Neken N6 cena €103.95
Doogee Dagger DG550 cena $169.99 ;
Iz raspona cena vidite koliki mi je budžet, odnosno ne bih da idem iznad €150 sa sve carinom i PDV-om (osim za dagger, možda). Za Pandawill sam iz postova video da je pouzdan prodavac, a šta je sa ovima http://www.1949deal.com, valjaju li oni? Mislim da su se i oni pominjali negde ranije ali više i ne znam u kom kontekstu. Zamolio bih, ako nije probklem, par rečenica od onih koji imaju neki od ovih telefona (osim, naravnoi za doogee dagger jer je u pretprodaji) da bih što pre naručio i imao vremena da skupim koji poen kod žene pre godišnjice (koja je, btw, za oko mesece dana).

@MadProfessor
Svi predlozi su manje vise ok, ja bih dodao i Doogee DG800 Valencia za 113$.
Takođe, na popustu je i Faea F2S za 129$. Proslogodisnji flagship, 6589t, 5', FHD..

@altru
Da sam na tvom mestu, sacekao bih dg550, u krajnjem slucaju, ako ti se ne bude dopao,za te pare ces lako da ga ozenis ovde :)
A zamisli da narucis nesto sto je na stanju, pa da ti, kao nekima na forumu, putuje mesec dana.

@ da pimp
15 % off XIAOMI MI3 Smartphone Snapdragon 800 2.3GHz 2GB 16GB 5.0 Inch FHD OGS Screen- Black na pandavilu u nedelju

Blagodarim.

Edit... Sad vidim da je i Meizu MX3 slicna cena kao Mi3... any comments ? :) Losiji?

Edit jos jednom ... http://www.youtube.com/watch?v=Jjod3YgLBuA ZOPO ZP998 vs Mi3, pojede ga ovaj zopo za dorucak, pogotovo kada je kamera, a jos vise snimanje sa istom. Kod Mi3 sve nesto vuce na plavo .....

Poslednja izmena:
@MadProffesor
Nijedan 'kinez' nema kameru kao S3, čisto da znaš, da se ti/supruga ne razočara posle. Ako je već kamera najbitniji detalj.

Blagodarim.

Edit... Sad vidim da je i Meizu MX3 slicna cena kao Mi3... any comments ? :) Losiji?

Edit jos jednom ... http://www.youtube.com/watch?v=Jjod3YgLBuA ZOPO ZP998 vs Mi3, pojede ga ovaj zopo za dorucak, pogotovo kada je kamera, a jos vise snimanje sa istom. Kod Mi3 sve nesto vuce na plavo .....

moze on njega da jede koliko hoce.. ali mi3 ima oficijalnu podrsku miui developera. mislim da je kod jakih telefona bitniji softver od hardvera. progugalj malo sta je miui ustvari,i sta nosi sa sobom.

edit"
[YOUTUBE]4JHrHG_vj5I[/YOUTUBE]
ovaj indus ce da izbaci uskoro i detaljniji klip,ovo ti je samo ukratko

Poslednja izmena:
Sad vidim da je i Meizu MX3 slicna cena kao Mi3... any comments ? :) Losiji?

Oni su ista klasa top, nisam znao da bi i MX3 uzimao zbog njegovog odnosa stranica.

Video onaj sto si okacio mi je sumnjiv (pa i sve ostalo) antutu 22k na Mi3? Mi3 gura do 40 i preko (za one koji su su clockovali)

Loznice ja kada sam flashovao miui kapiram da nisi ni znao za xda :) salim se ali sam se upoznao sa miui sistemom još davno na prvom desire-u :) tako da znam šta je miui. Ali opet kažem da fon nije za mene no za osobu koja ni ne zna šta je flash :)

Zato mi je ova plavicasta boja na kameri bila jako čudna. Ostavljam mesta za sumnju da je ovo felerican primerak :)

Poslednja izmena:
moze on njega da jede koliko hoce.. ali mi3 ima oficijalnu podrsku miui developera. mislim da je kod jakih telefona bitniji softver od hardvera. progugalj malo sta je miui ustvari,i sta nosi sa sobom.

edit"
[YOUTUBE]4JHrHG_vj5I[/YOUTUBE]
ovaj indus ce da izbaci uskoro i detaljniji klip,ovo ti je samo ukratko

Ja na zp998 furam Miui, tromiji je i jede vise memorije od regularnih romova ali mi se svidja.

Zasto ne pogledate i ZTE Nubia z5s i z5s mini, isto kidaju telefoni?

ja sam na jeftini beidou hot pepper la-q1 (66 evra + 1200 dinara) odmah stavio miui v5 i za sad sam prilicno zadovoljan.
takodje, zanimljivo mi je da imam android bez google playa i hangoutsa :)

^pa flesni gapps ako ti trebaju

kada smo vec kod miui ,gledam malo statistiku njihovog foruma. ne znam da li su moguce ove brojke,ako jesu onda bolest.

Total membership of 19,216,691

Total Posts 201,488,198

Today's Posts 478,629

strasne stvari...

zbog čega noviji androidi nisu kompatibilni sa mediatekom? šta predstavlja problem da se flashuje 4.4? znam da uskoro dolazi podrška i sve je to fino, ali zašto je trebalo toliko vremena.

Mediatek treba da izbaci source da bi mogao. Bez toga nista. Zasto je trebalo toliko vremena? Pa ko zna. Veca ulaganja, a to nisu hteli, bili su pritisnuti malo valjda da bi ljudi sad hteli i update i noviju android verziju, a ne samo da kupe telefon koji je outdated.

Poslednja izmena:
zar ne treba mtk da obezbedi da softver radi na njihovom hardveru, a ne obrnuto?
i kako je urađen 4.2.2, a ostali ne mogu?

ladno nisam video.. :D hmmm.. 5000mah u tu velicinu,ne verujem nesto. mada moguce da se ovi poznati proizvodjaci (samsung,htc itd itd) stekaju,guraju po 100,200mah vecu bateriju da bi ostavili prostora za sledecu generaciju.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno