Šta je novo?

Killzone 3

A imam ga za komp,sto ce mi valja li ovaj MAG Sto

Ja sam prije mjesec dana razmišljao o nabavci MAG-a, ali sam odustao zbog bojazni da su u zajednici ostali samo veterani koji bi me pregazili....Plus od developera koji je uradio MAG ubrzo izlazi i SOCOM 4, pa bi i to moglo uticati na broj igrača u MAG-u.Pokušaj da se informišeš koliko MAG ima igrača prije kupovine....

Da nećeš možda da kažeš da je Crysis 2 bolji?:p

SP je daleko zanimljiviji. Bar nemas ko u KZ3 bukvalno neograniceno municije na svaka 2 m i samo navodeci raketni bacac koji sve zivo unistava sa kakvom lakocom.
AKo je KZ2 jedna od tezih igri na PS3, KZ3 je jedan od najlaksih, bukvalno mozes da se prosetas na Veteran krozi igru.

Mislite li na Crysis 2,meni igra dolazi u subotu bar se nadam.

Ima nas ovde nekoliko koji cepamo MP skoro svakodnevno ;)

Ma i ja cu biti aktivan posto mi stigne kablovski net,obecali mi za pet dana,a na ovome nemam volju ni da igram kad laguje i na pola me igre izbaci.Psn-nindza.

Ma svi ce te biti, evo samo jos malo :d

Kad nece mene da zovu cekipi da ih kundacim u MP-u. Kako vam se zove klan ? :d

Još samo da proradi PSN i uživancija :d

Naravno, i od mene 10:)

Presao prekjuce na Elite. :) Mnogo manje smrti sam imao, uz krace vreme prelaza nego na Hard tezini.

Jel moze neko da mi kaze koja je prednost scramble ++ u odnosu na scrabmle lvl1 il lvl2 ? Sa onim retardiranim pokvarenim radarom samo stavljas protivniku do znanja da si ti u blizini, a bez njega nema sanse da zna (ni tactian) da si mu ti ili neko iz tvog tima u blizini, a i range je potpuno isti.

Scramble – Allies within 15 meters of your range will not show up on the enemy radar. Even when they are firing.

Scramble+ – Marksmen will not be revealed to the enemy’s radar, even if they use their recon ability.

Scramble++ – Enemy radars (within 15 meters) are disabled.

Moze li mi neko najbolje konfiguracije za wireless controler,je li na standard i koji vam je sensitivity

Scramble – Allies within 15 meters of your range will not show up on the enemy radar. Even when they are firing.

Scramble+ – Marksmen will not be revealed to the enemy’s radar, even if they use their recon ability.

Scramble++ – Enemy radars (within 15 meters) are disabled.

Da znam ja sta tacno radi koji level scramblea ali mislim da je lvl3 losiji od lvl2, jer na lvl2 ti i tvoji saborci se necete pojaviti na radaru tako npr. protivnici ne mogu znati da ih cekate iza coska dok sa lvl3 protivnik vidi da mu je radar ****** i odmah zna da je u blizini marksmen i mozda jos po neko da radar sluzi jos necemu osim identifikaciji protivnika lvl3 bi mi imao smisla ovako mi izgleda samo kao korak unazad od lvl2

Meni jedan marksman u squadu sa 3cim lvlom izgleda kao dobitak jer zbunjuje protivnika koji ne moze da isprati na radaru da li je samo marksman ili ceo squad u njegovoj blizini.Ima nekih koji ceo squad popune marksmanima (radar vise ne radi nego sto radi) ;)

U pravu si za to da na neki nacin odaje da je jedan ili vise marksmana u blizini.Ali ja mislim da to nije neki minus.

Poslednja izmena:
Da ali opet i sa levelom 2 kada je marksman u blizini ti opet ne znas dal je on sam ili ima jos nekoga jer cak ni tactian sa spot & markom ne moze da ih otkrije al sta je tu je meni prosto ne izgleda kao neko poboljsanje osim sto eto nervira protivnika mozda su trebali za lvl3 ubaciti veci range kao sto je bio u beti, nznm stvarno. Btw jel postoji neki nacin da znam ko je u timu medik (osim po modelu) i jel ima neki vidljivi efekat kada sam pod dejstvom one medikove aure? Taman dok nema psn-a da razjasnim ono sto me je mucilo :p

A cela kampanja moze da se predje u offline co-op modu ili samo pojedine misije?

Odlicno! Zanimljivije je prelaziti u drustvu samo sto nece biti taj dozivljaj sto se grafike zato sto se televizor deli na pola.

Nazad
Vrh Dno