Šta je novo?

Killzone 3

^
Ne znam zasto vam je taj lik toliko zanimljiv.

Smorio je vec posle par... " opisa "

Mene isto taj lik smorio zestoko. Bas nemam vise zivaca za tu njegovu ironiju.

Prilicno lose fore ostaju prilicno lose fore, kolkom god brzinom da se izgovore..

Upravo to. Lik je legenda, uostalom iako karikira uglavnom se slažem sa 90% njegovih primedbi, inače ima jako dobar ukus što se tiče igara :)

Može da smeta samo onima koji se lože na super AAA komercijalne naslove, koji služe samo za uzimanje para iz džepa.

Jesu to oni sto su Dragon Ageu 2 dali maksimalnu ocenu? :)

Uopšte nije zasad "opisao" DA2

Ali ako te interesuje pogledaj njegovu recenziju prvog dela:

http://www.escapistmagazine.com/videos/view/zero-punctuation/1096-Dragon-Age-Origins

Poslednja izmena:
Upravo to. Lik je legenda, uostalom iako karikira uglavnom se slažem sa 90% njegovih primedbi, inače ima jako dobar ukus što se tiče igara :)
Može da smeta samo onima koji se lože na super AAA komercijalne naslove, koji služe samo za uzimanje para iz džepa.

U ovom KZ3 "opisu" mu je svaka na mestu, sem zamerke vezane za kontrole(na ds3 pucanje definitivno mora da ide na r1).

Da li je neko skinuo retro map pack?Ostao sam bez teksta kako su preradili Salamun market (warzone) i Blood gracht (Guerrilla Warfare),preradjene su mape u rusevinama posle nuklearke.Grafika je bar meni daleko bolja/lepsa od ostalih mapa.

Stigla igra danas, kampanju sam tek zapoceo, vidim da ima malo vise raznovrsnosti nego pre. Nije lose zasad. Multiplajer medjutim je za ovo malo sto sam igrao totalno razocaranje. Toliko se brze gine da ovo podseca na CoD. Ja se ne secam da je bilo pre bas isto ovako. Drugo, kakve su ovo mape, sve neki hodnici i skucenost. Nemam sad vremena da vidim sve mape ali ovo sto sam video je zesci smor. A naravno ako hoces stare mape moras da kupis DLC.

Nemoj tako da pises o MP-u, ispasces hater. :p
Samo cekaj da te Sony fanbojsi zaskoce. :d
Sve ono sto sam ja pricao da ne valja sad drugi potvrdjuju.

Nemoj tako da pises o MP-u, ispasces hater. :p
Samo cekaj da te Sony fanbojsi zaskoce. :d
Sve ono sto sam ja pricao da ne valja sad drugi potvrdjuju.

Pa nije nego sam opet malo igrao BC2 pre neki dan i to je i dalje MP koji meni bas odgovara cak i posle visemesecne pauze. Ovo je bukvalno promenjeno zarad sirih narodnih masa. Za prvu igru su dizajneri pricali kako KZ nije twitch shooter kao ostali a evo u nastavku je bas to postao. Ajde i to ali sta je ovo sa mapama, ove dve sto sam igrao su ocaj. Vidim ja da cu morati da sacekam na BF3, retko koji drugi MP ce da mi odgovara osim ako i DICE ne u*ere nesto.

Nece DICE us*ati, to je uradilo Gorila vec.
BF 3 je jedina igra koja je vredna preordera ove godine.

Zanimljivo je sto sam se ja navukao na recimo kz2 i kz3 mp i dok je Bob hvalio BF2,ja pazarih i taj cisto da vidim o cemu svi toliko pricaju i zasto se tolika fama digla oko BF2...probao par puta sp i mp i evo skuplja mi prasinu vec mesec i duze ali dacu mu sansu jos samo da se zasitim kz3...sve u svemu ja sam navikao na kz serijal i ostalo jednostavno nije 'to' za mene.Ako nekoga ne zanima kz3 stvarno ne vidim poentu pisati u ovoj temi :trust:

Zanimljivo je sto sam se ja navukao na recimo kz2 i kz3 mp i dok je Bob hvalio BF2,ja pazarih i taj cisto da vidim o cemu svi toliko pricaju i zasto se tolika fama digla oko BF2...probao par puta sp i mp i evo skuplja mi prasinu vec mesec i duze ali dacu mu sansu jos samo da se zasitim kz3...sve u svemu ja sam navikao na kz serijal i ostalo jednostavno nije 'to' za mene.Ako nekoga ne zanima kz3 stvarno ne vidim poentu pisati u ovoj temi :trust:

A sta da radimo drugo na forumu, da cutimo i telepatski se sporazumevamo? Pa meni je KZ2 bio vrhunska igra, nesto drugacije u to vreme, zato mi i smeta sta sad rade sa igrom ali kapiram da ciljaju na nove igrace.

Mislio sam ako nekoga NE ZANIMA (kao sto sam i napisao) neka tema tj nema neka iskustva/pitanja/novosti da deli sa ostalima ne vidim poentu zagadjivati temu.Prethodni post se nije odnosio na tebe ;)

Da li da uzimam igru ili da uzmem nesto drugu novo,uzimam je sa Crysis 2

Uzmi ako ces igrati MP.
Ako neces, bolje sacuvaj novac.

pa ja samo uzimam igre radi mp,SP samo odredjena kao L.A noire ,Heavy rain ...

Single player je u KZ3 po mom misljenju podbacio samo tako. Na kraju sam imao osecaj da je igra nekako zbrzana a prica na brzinu napisana.

Single player je u KZ3 po mom misljenju podbacio samo tako. Na kraju sam imao osecaj da je igra nekako zbrzana a prica na brzinu napisana.

Ne bih se složio d je priča na brzinu npisana i odrađena, po meni je najbolja fps igrica ikada urađena. Dokle će tako da bude videćemo, ai protivnika je neprevaziđen a po meni to je jedna od bitnih komponenti singla.

Hehe, najbolja FPS ikada ?!! :sceptic::sceptic::zgran:

Pa koji je najbolji MP FPS po vama,koji se i dan danas igra da ga uzmem?

on će ti reći crysis 2

Nece on reci Crysis 2, vec Farcry i Quake 2 sto se tice SP.
Sto se tice MP-a Bad Company 2 je daleko bolji od svih ostalih.

Crysis 2 MP nisam dovoljno igrao da bi mogao nesto vise da kazem.

Nazad
Vrh Dno