Šta je novo?

Killzone 3

Sta je ovo nigde nikoga a digla se tolika frka oko igre cim izadje ja cu ovako i onako a koliko vidim svega par ljudi kupilo igru i igra.

Svi presli na offline pirate izgleda.

Trebalo bi uskoro da izadje serija patcheva koji ce ispraviti dosta propusta u dizajnu.

Znaci tek tada treba krenuti ovo igrati u Mp-u. Taman da zavrsim kampanju.
Ima li bilo kakvih informacija kad izlazi patch?
Kad cemo neko bench klanje da organizujemo ? :D
Nemoj sad da bezite ko misevi. :p

Nema informacija o datumu izlaska. Sadrzace ispravke svega sto su naveli kao manu posle open bete. Mislim da si bas ti kacio informacije o tome.

Stigla mi danas igra.
Igrate li vi ovo organizovano?

Stigla mi danas igra.
Igrate li vi ovo organizovano?

Kako ne, ja i Serbian u prvim redovima, on stoji napred sa snajperom, ja ga udaram kundakom u glavu. :d
Zezam se. Ako ocete da igrate ja sam za, ali samo ako posle niko nece da place i da prosipa lazi da ja psujem druge igrace.

Ja sam isto raspolozen za bench drustvo multija.:)
psn-fain2daniel

Samo ti Marley nemoj da places kada umesto kundaka u igri dobijes nozic u glavu ili headshot snajpom :D

Mogli bi stvarno da se organizujemo. Jel slobodan neko za veceras? Strasno dosadjuje igrati sa strancima i ljudima kojima je svaka partija TEAM DEATHMATCH. Jako mali broj ljudi uopste i pokusava da radi zadatke.

Zadnji FPS gde sam video team play je BF2. Call Of Duty decurlija se svuda rasirila :)

Poslednja izmena:
Ma, mene FPS ne moze da iznervira.
Psuj koliko hoces.
Sve sam suze potrosio...

Nisi me razumeo, nisam nikog psovao direktno, nego je to Ragnarok zadnji put sirio kako ja psujem druge nase igrace. To sto sam viknuo "jbmti" npr, ne znaci da sam nekog opsovao.
I onda se digla frka kako ja psujem druge igrace, smesno.
Nisam ni hrvate psovao kad su nam se po redu cetnicko psovali.

E da, bas me zanima dal opet imaju onu ekupiu hrvati, klan, BlueHella? :d

Bas me cudi sto se nikom ne upusta u tu avanturu :D

Shin, posalji PSN na PM.

Ja nisam igrao preko vikenda, jer mi je crkao modem i nisam imao intwenet. Moze veceras da se igra, mada ne verujem da cu biti online do 22.30. Taman da pokupim utiske team playa za review.

Poslacu.
Veceras sigurno necu igrati zbog LŠ.

Ista stvar. :-D Eventualno moze koja runda kad zavrsi utakmica.

Daj ubacte i mene, ali da bude protiv vas, molim vas! :-devil-::smoke:

Slazem se sa starom kajlom BYMAX da je grafika skoro ostala ista kao u kz2 i to je ono sto me ne raduje a mogli su mnogo bolje ili im je to pak mozda max sto su mogli da izvuku.
Sticem utisak da su stvarno stigli do kraja sa grafikom sto mogu da izvuku jer sve to sto izvlace je tu negde,nema mnogo velike razlike i bice izgleda dolazi vreme ps4,mozda gresim al mi sve mirise na to.

Ček bre, kako je "tu negde" :) Pa sami otvoreni prostori oduzimaju dah. Sve i da izgleda isto (a ja vidim dosta sitnih poboljšanja u raznim stavkama jer mi je tu i dalje KZ2 pa sam ih pokretao uporedo :) ) ako se sada to "isto" stavi na poljanu na kojoj sve pršti, to je mnogo bolja stvar. Recimo, u KZ2 je postojao nivo u onom selu kada šiba vetar, koji je mene raspametio u grafičkom i dizajnerskom smislu (naravno, i analogni multiplej nivoi, ali to je druga strana priče) - ovde su mi svi nivoi na toj skali ili bolji. Takođe, mnogo je više pažnje obraćeno na dizajn nivoa. Često se dešava da nikad ne znaš odakle ti preti opasnost, da moraš krvavo da se boriš za svaki korak itd. - makar primetno više nego u KZ2, moj je lični utisak.

Generalno, meni je utisak daleko širi od fokusiranja razmatranja na grafiku i poređenja da li je tekstura zida ili M82 puške ista kao u prethodniku. Šareniš je takav da imam i ja primedbi na pojedine nivoe, a naročito sam se toga plašio u najavi igre, ali su neki baš pun pogodak.

Igre koje se oslanjaju isključivo na grafiku radi isporučivanja nekog užitka slavno propadaju. Danas je sve u velikom broju malih pomeraja i unapređivanju gejmpleja, plus multiplej režima. Tu se ljudi trude, tu i treba da se trude, i tu su se i ovde potrudili. Naravno da bi sve bilo bolje da to izgleda kao realni snimak, ali *** :) I nikako ne bih rekao da su "mogli mnogo bolje". Na osnovu čega? Posebno u takvom tajmfrejmu...

Al' dobro, da ne dužim :)

Filipenko opis ti je odlican, svaka cast, samo si trebao malo da odigras MP i da onda napises sve, nisi trebao da zuris. Moj savet ti je da posebno opises MP ako ga uopste igras sada.
Pa jeste, da izbacim opis kada već svi izdele utiske po internetu pa više nikoga suštiski i ne zanima da ga čita :) Kao što već rekoh gore, opisi su za ljude koji su zainteresovani za igru i za one koji nisu sigurani šta bi i da li bi igrali, pa da im se lepo i detaljno predoči čega tu sve ima. Od tekstova koji se pišu za uzak krug ljudi čije je mišljenje već formirano malo je vajde u principu...

U danu kada sam objavio KZ3 opis, poseta Gaming sekciji sajta je bila veća nego svim ostalim sekcijama sajta zajedno. Da sam čekao pa objavio npr. kroz 2 nedelje, nema šanse da bi bila tolika. :)

Ako se skupljate odigrao bih i ja par partija sa vama. :D

E ljudi dajte invite,ili ga niste dali ili ga ja ne vidim?Gde treba da stoji kad posaljete?PSN stari Nindza.

Poslednja izmena:
Koji ti je tacno PSN nick? Serbian nije trenutno u Beogradu, poslace ti invite za klan kada se vrati.

Ja sam u BG-u jos 2 sata.

Postavicu te za klan leadera pa salji invajtvove...

DA PONOVIM:

Svi zainteresovani za ONLINE IGRANJE, posaljite PSN NADIMKE na moj PM. Dosada se samo nindza odazvao pozivu. NEMOJTE dodavati moj nick (Lagspike_exe), jer imam tacno 100 ljudi na njemu. Kada budem dodao vas PSN nick u friends listu, poslacu vam pozivnice za klan.

Ja hocu da igram, ali necu da budem u klanu. Znas vec moj PSN. Mada ne znam kako da vam upadnem u partiju kad nemam nikog od vas na PSn-u. :d

Dakle - lista prijavlenih i prisutnih u klanu.

1. Ragnarok
2. Serbian
3. nikola
4. superstar (zxspectrum na PSN-u)
5. forsken demon
6. fain2daniel
7. Stanisinjo

Onima sa liste koji nisu dobili pozivnice za klan iste mogu da ocekuju sutra. Shin jos nije poslao PSN.

Napravicu chat room i pozvati sve sa liste, posto iz nekog razloga voice chat ne radi u squadu.

Ako ima zainteresovanih, mozemo sutra uvece da igramo.

Takodje, Killzone-u 3 je spustena cena za 3 funte na shopto i sada je 31.85, ako nekome znaci.

Poslednja izmena:
Evo i ja da se pridružim KZ3 familiji, moj nik na Psn je zixmix, imao bih jedno pitanje: pročitao sam negde da je igrica na 2 diska a ja sam dobio na jednom:trust: Da li nesto fali ili grešim?

Nazad
Vrh Dno