Šta je novo?

Killzone 3

Otkud ja znam kako mu ide u BC-u 2. Ja imam veci KDR u KZ-u 3 nego u BC-u 2. Trenutno igram iskljucivo sa Medicom gde ginem svaki minut jer pokusavam druge da ozivim. Da sam uzeo Infiltratora imao bih preko 1.4.

Imas li Move kontroler?

Cekaj ne lozis za ovo? Pa nije bas tako bilo u dvojci. Pa ja sam iz istih razloga prekinuo igranje Uncharted 2 MP-a a sad ispada da je i ovde tako. Hmmm Rorschach sack not amused...

Nije ovako bilo, ali je bila ona mozda jos gora varijanta.. da nekoga ocigledno ti prvi ubijes, on pada, ti dobijas poene, i dok on pada igra registruje da je i on tebe ubio. To je bio slucaj bukvalno svaki drugi, treci put kad si u okrsaju s nekim.

Naravno da nije tako. Nekome ne ide pucanje.

Nisam previse igrao ovu betu priznajem, igrao sam prva dva dana, mozda je sad bolja situacija ali dok sam igrao bukvalno sa ledja pucam u nekog vise nego dovoljnom kolicinom metaka, a opet ne umre. Mada to je mozda i manji problem od ovih mapa na kojim se stvarno vise ne pronalazim. Na onaj jedini otvoreni deo niko ne izlazi jer si prelaka meta, znaci ne preostaje ti nista drugo nego da trcis po onim je*enim hodnicima i bottleneck-ovima..

Poslednja izmena:
Probao sam malo demo movetom i definitivno ne moze da se igra bez puske :). Potpuno je neprirodno i neprecizno pucati i nisaniti kao daljinskim.. Pored toga cini mi se i da laguje dosta, ali nisam se dugo zezao sa tim jer mi je bio prazan navigation.. istestiracu ga vec kad se napuni.

A demo ko demo.. Nista novo sto vec nismo videli u klipovima do sad. Zvuk predr*an. Riko smarac, ali konacno i da sluzi necemu..

Ako uporedimo demo za kz2 i kz3, trojka ne bi trebalo da razocara :)

Ali to je najjace sto je svima kao Rico smarac :) Ja se toliko nisam povezao sa karakterima u igri da mi se uopste Rico nije nesto izdvajao :) Kakva je samo kampanja mogla biti.. ovako ispada kao da ona pozadinska prica na sajtu uopste nije njihova, nemoguce da toliko ne umeju to da ukombinuju u samu igru..

Nakon gomile provedenih sati sa online betom moram reci da ovi hejteri nemaju pojma, mani te se tih izgovora igram sa tacticinom pa mi je negativan score.
Ja sam igrao samo sa njim i infliltraterom i uvek sam u top 3 sa nekih 3 puta vise ubistava nego smrti, takodje igram sa moveom pa kada sam se uhodao preciznost koju move pruza je nenormalno veca nego DS. Uzimte u obzir da se ja trudim da igram ulogu klase koja mi je zadata, primetio sam dosta puta il da protivnicki tim nema ni jednog tacticana il prosto nece da zauzimaju takticke lokacije na kojima dobijate onaj izuzetno koisni mortar becon i koje jako pomognu za odradjivanje pojedinih zadataka.
Moj savet vam je da budete strpljivi budite sigurni da ce te ispusiti uvek kada ulazite u cqc i to mi se jako svidja kod igre jer upravo podstice tu takticnost u igranju a nije sve run & gun.
Sto se tice hit detectiona jedini put kada sam primetio da nesto nevalja je kada s vremena na vreme ukradem nekom jadnom marksmenu sniper, e sad poenta snipera je da ubija iz jednog a ja sam par puta sigurno upucao stacionarnog protivnika i tek 2-3 hitac je registrovan i da jednom sam ubio 2 lika s jednim meele udarcem sto je dosta glupav bug nadam se da ce te neke sitnice patchovati odmah prvi dan kad igra izadje.
Sto se tice spawn ubijanja meni se ni jednom nije desilo jer su glavni spawnovi jako daleko udaljeni od bilo kojih zadataka tako da se to nikada nije ni desilo, a ako vas vec spawn killuju na nekom od drugih spawnova samo promenite lokaciju.
Sama igra ima osecaj da je vise expanzija u odnosu na dvojku al reci da je losija je cista glupost, kao sto rekoh ima par malih tehnickih nedostataka al verujem da ce to ispraviti kad tad

^Pretpostavljam da nema problema ni sa nestabilnim FPS-om kad je guzva i da uopste nema spamovanja granatama ?

Pad fps-a sam primetio s vremena na vreme al ne u guzvama vise onako u random trenutcima pa mi nije zasmetalo, a spamovanje granata nije bio toliki problem jer uglavnom izbegavam onaj deo mape gde u operations ISA treba da postave prve eksplozive jer je taj deo prepun malih hodnika pa eksplozije mogu da naude, doduse te ekspoliziju su vise posledica onih novih sticky bombi tako da je to dobro mesto za njih (bas te sticky bombe mozda mogu postati problem kada ih vise ljudi otkljuca al posto jedna nije dovoljna da ubije coveka mozda su i izbalansirane mene su samo 2-3 puta ubile bas u tim hodnicima pa uglavnom tu koristim druge prilaze kada treba da se odrade neki zadatci).
Iskreno spamovanje bombi i spawn kill koje to uzrokuje u ovoj beti uopste nisam primetio za razliku od dvojke gde je toga bilo u izobilju, mozda je to samo moja sreca il vasa nesreca :)
Cinjenica da su bazuke dosta ogranicene i da vise nema grenade launchera (ne racunajuci onaj smesni pistolj), barem po meni, su dosta smanjile nivo glupavih i ne zasluzenih smrti, doduse javio se mozda novi problem a to je da ima vise novih oruzja koje ce obaviti posao za tebe te sticky bombe, mozda cak i mortar becon i medicov robot, dosta me nervira taj mali balavac, ja koknem medica a on je jos uvek ziv i puca na mene :p on onako sitan i brz nije lak ni za pogoditi cak i sa moveom.

To je video iz gold builda gde je domet medic guna produzen.

Vidim vest od juče da će KZ3 biti prodavan sa konzolom od 160Gb za 300 evrića, pošto sam zainteresovan za kupovinu konzole i igrice da li neko zna gde se kod nas može pazariti isti paket?

kod nas ces moci da uzmes za 400+ evra ,jer smo malo i nerazvijeno trziste , a jadni preprodavci moraju da zarade za 'leb , pa svoju lenjost i nerad nadoknadjuju brutalno visokim marzama

Bice verovatno kod Showman -a. Oko 340e verovatno.

Pa clan bencha je lik. Eno imas u oglasima PS3 slim na prodaju od njega.

BTW
Ubio sam Castra u karton opsu. :D

Ljudi skinite demo za Killzone 3, naravno SP ovaj put. Ovo je predobro. Za sad mi se nenormalno svidja kako izgleda kampanja, iskreno zabole me za pricu, kontrole, zvuk, pltfroming delovi, grafika sve je vrhunski. Ja ovaj put igram SP sigurno prvo. Jedva cekam da mi stigne igra. Ko ostane ravnodusan posle ovog demoa i ne kupi KZ3 taj je lud. Bravo za GG !
Koliko me MP razocarao toliko me SP odusevio vec iz demoa.
Koliko svetlosnih godina je ovo ispred kolodjutija!

Ja kolodjuti ni ne smatram igrom, to je trash najgori.

Nadam se da se osecaj slobode i ogromni lvl nastavljaju kroz celu igru kao i u demo-u sto je. Uvek sam voleo da igram FPS igre za velikim lvl, verovatno zato su me toliko odusevili Farcry, Crysis.
Mrzim korodor FPS.

A voliš Dead Space :p

Ko ostane ravnodusan posle ovog demoa i ne kupi KZ3 taj je lud.
Ja sam ostao ravnodusan posle demoa i ne kupujem igru cim izadje...da li me to cini ludim?:trust: steta za betu sto su je ukinuli..spremaju teren za pravi PM za nekoliko dana..ovde kod mene je igra 50E,spasce cena sigurno za koji mesec.

Za koji mesec niko nece ni igrati MP.

Meni je ovo sa jetpack-om odvratno i nepotrebno a demo je ostavio traljav i frustrirajući utisak na mene. Ovo je, za sad, vredno samo polovnjaka, nikako nova igra. Sonijevi studiji bi već trebali da prestanu sa dosadnim i repetativnim nastavcima već da krenu na nove ideje i naslove. Nastave li sa jednim te istim igrama u više tomova, sledeću generaciju konzola se opraštam od sonija. Nemam nameru da igram Killzone 14 za par godina, jer mi je više muka od recikliranja naslova. Bilo je lepo dok je trajalo (PS1, PS2, PSP)

Poslednja izmena:
Ti ocigledno ne igras singleplayer shootere ako ti je ovo traljavo i frustrirajuce. Ja se ne secam kada sam igrao bolji sp demo, a presao sam skoro sve AAA fps-ove u poslednjh 5-6 godina.

Playstation konzolu posedujem od 1995. Veoma je moguće da sam igrao sp shootere dok ti još nisi bio svestan postojanja. Pa sad ti vidi koliko je nezrela ova tvoja konstatacija. Ako se vi oduševljavate sa reciklažom jednih te istih naslova, onda nije ni čudo što je gejming otišao u mušmule. Ovaj demo čak nisam ni dovršio do kraja jer me je utukao od dosade.

KZ3 su mogli uvaljati kao DLC za KZ2. Nove MP mape i nova 4 sata SP kampanje. Pride su odstranili inerciju iz prethodnog dela. Koliko je KZ2 bio dobar i obećavao, toliko je veće razočarenje u KZ3.

Vrh Dno