Pad fps-a sam primetio s vremena na vreme al ne u guzvama vise onako u random trenutcima pa mi nije zasmetalo, a spamovanje granata nije bio toliki problem jer uglavnom izbegavam onaj deo mape gde u operations ISA treba da postave prve eksplozive jer je taj deo prepun malih hodnika pa eksplozije mogu da naude, doduse te ekspoliziju su vise posledica onih novih sticky bombi tako da je to dobro mesto za njih (bas te sticky bombe mozda mogu postati problem kada ih vise ljudi otkljuca al posto jedna nije dovoljna da ubije coveka mozda su i izbalansirane mene su samo 2-3 puta ubile bas u tim hodnicima pa uglavnom tu koristim druge prilaze kada treba da se odrade neki zadatci).
Iskreno spamovanje bombi i spawn kill koje to uzrokuje u ovoj beti uopste nisam primetio za razliku od dvojke gde je toga bilo u izobilju, mozda je to samo moja sreca il vasa nesreca 🙂
Cinjenica da su bazuke dosta ogranicene i da vise nema grenade launchera (ne racunajuci onaj smesni pistolj), barem po meni, su dosta smanjile nivo glupavih i ne zasluzenih smrti, doduse javio se mozda novi problem a to je da ima vise novih oruzja koje ce obaviti posao za tebe te sticky bombe, mozda cak i mortar becon i medicov robot, dosta me nervira taj mali balavac, ja koknem medica a on je jos uvek ziv i puca na mene 😛 on onako sitan i brz nije lak ni za pogoditi cak i sa moveom.