Šta je novo?

Killzone 3

@ Ivan

Cekaj tebi ne smeta nesto sto je osnovno u svakoj FPS igri, da kad pogadjas nekog da ga zapravo ranjavas/ubijas ?
To je bio najveci problem u KZ2 i na veliku zalost nista nisu uradili povodom toga. :(
Ne mogu da shvatim da vam to ne smeta. Ja pokrenem betu, igram 10,15min i poludim od nerviranja zbog toga.

Koja je poenta igrati neki FPS ako ne mozes ono osnovno da uradis, da pucas kako treba ?!

Zayebite me fora vise sa pljuvanjem, vec ja vam samo u oci nabijam ono sto vi ili ne vidite ili necete da vidite zato sto je igra Sony exlusive !

Hehe...osecam da te ubijaju na sve strane u beti, pa se zato nerviras! :d

Ko gubi ima pravo da se ljuti... :D

Hehe...osecam da te ubijaju na sve strane u beti, pa se zato nerviras! :d

Ko gubi ima pravo da se ljuti... :D

Nema to veze sa tim, ja jako dobro znam da igram FPS igre na konzolama, ali igra je takva da pola partija tim bude ocajan tim i ne moze se izaci iz baze.

Zasto bi ja kacio ovde statistike ? Da se pokazujem vama balavcima ? :D

Smesni ste majke mi.

Uzivajte i igrajte MP gde kad nekog gadjas u stvari ga ne pogadjas, only on Playstation!

Oce neko da banuje ovog lika vise? Krajnje je vreme. Meni ne pada na pamet da mu vise odgovaram bilo sta, ali stvarno postaje neizdrzivo. Stvarno.

Konstantno pravi najgoru mogucu atmosferu u svim temama.

Poslednja izmena:
Moj KDR je 0.89:p.Malo sam se vratio u život pošto sada sa sobom vučem ono glomazno čudo od M224-A1 koje niko u KZ2 nije koristio a sad je upotrebljivo....Mada ja nisam niti ću biti neki igrač pa i ne treba da mislim o statistici:).
Teško mi je da se izjasnim o ovoj mapi.Velika je ali ima jedno mjesto gdje često dolazi do zagušenja.Kada se već zove ''Frozen Dam'' mogli su staviti malo akcija na vrhu brane odakle bi pogled pucao na ostatak lokacije, nešto kao najviši nivo Korint Krosinga iz KZ2...

@ Ivane osećam da nisi igrao kz2 multi, pa ti jesad sve sjajno na prvu loptu, ako je to slučaj oduševljenje neće dugo potrajati :)

Nisam igrao K2 multi, samo sam probao :). A i vidis sa kakvim pristupom igram te stvari trenutno.

Nemoj da siris, vise nije ni smesno. Pa bukvalno svi na forumu normalno komuniciraju, samo on konstantno zagadjuje, svi mu odgovaraju i sve ovo vise ne lici ni na sta. Samo ga potpaljujete i ispadne nikad gore.

@ Ivane osećam da nisi igrao kz2 multi, pa ti jesad sve sjajno na prvu loptu, ako je to slučaj oduševljenje neće dugo potrajati :)

Hvala bogu da neko nesto pametno kaze u ovoj temi.

Kako se ljudi pale na marlijeve postove, ne kapiram.. nit pod*ebava, niti neki skriveni sarkazam kao kod svih ostalih, nista.. samo prica ono sto mu je na umu, ne misli zlo vec ne razmislja 20 minuta pre nego sto nesto napise da vas ne bi 'uvredio' :) Opustite se.. Ni ja ne mogu nikog da ubijem u KZ3, ali bukvalno, ne znam kojom igrom slucaja mozes da ubijes nekog.. jer sam 10 puta pucao u coveka koji ne gleda u mom pravcu, pa me opet on nekako ubije na kraju. Igra je omanula na naj osnovnijim stvarima za mp, hit detection/lag i dizajn mapa.

Ne brini se Borise, za par godina ce ti biti dovoljno da pogledas neprijatelja da bi ga ubio tako da ti tu nece smetati sistem ko je prvi koga video a ko koga ubio :D

Eno ti Crysis 2 mp gde baye nose mocni nano suit a opet ginu od jednog kundaka lol

Nije problem da treba 3 sarzera da probijes mocni Helghast pancir, hocu da i protivniku takodje treba 3 sarzera da mene ubije..

Ne brini se Borise, za par godina ce ti biti dovoljno da pogledas neprijatelja da bi ga ubio tako da ti tu nece smetati sistem ko je prvi koga video a ko koga ubio :D

Eno ti Crysis 2 mp gde baye nose mocni nano suit a opet ginu od jednog kundaka lol

Kakav god da je C2 mp ne moze biti gori od KZ3 ako nesto drasticno ne promene po pitanju hit detectiona.

U prvoj beti nisam imao problema sa lagom/hit detection-om, a vidim da ova beta sada vise ne radi nego sto radi, verovatno podesavaju servere jer se spremaju za izlazak igre...

U prvoj beti nisam imao problema sa lagom/hit detection-om, a vidim da ova beta sada vise ne radi nego sto radi, verovatno podesavaju servere jer se spremaju za izlazak igre...

Cekaj, kad si igrao prvu netu zapravo su likovi padali kad gadjas u njih i pojavljuje se crveni krstic koji oznacava da ga pogadjas ?

Meni se desava skoro svaki put, nanisanim lika, kratki rafali, s ledja ga gadjam, 20 metaka, i nista bre ! On se okrene i tras 3,4 metka i ja sam dole!

I Ragnarok ako te bas zanima imam los K/D jer igram takticara, a valjda znas sta je njegov zadatak. E zbog toga sam zaginuo bar 150 puta, a mogao sam ko sisa da se stekam.

Ja moram da priznam da sam se navukao na ovu betu :) nema dana da prodje da ne obrnem koju partiju...jedino sto mi sada smeta je kada neko padne dole ranjen mora se preskociti i ako je tesna situacija i brdo leseva koji cekaju medik ne moze da se prodje uopste i postaje se laka meta sto moze da zasmeta.Nisam ni znao da postoji fora progress status zanimljivo.

Kako se ljudi pale na marlijeve postove, ne kapiram.. nit pod*ebava, niti neki skriveni sarkazam kao kod svih ostalih, nista.. samo prica ono sto mu je na umu, ne misli zlo vec ne razmislja 20 minuta pre nego sto nesto napise da vas ne bi 'uvredio' :) Opustite se.. Ni ja ne mogu nikog da ubijem u KZ3, ali bukvalno, ne znam kojom igrom slucaja mozes da ubijes nekog.. jer sam 10 puta pucao u coveka koji ne gleda u mom pravcu, pa me opet on nekako ubije na kraju. Igra je omanula na naj osnovnijim stvarima za mp, hit detection/lag i dizajn mapa.

Cekaj ne lozis za ovo? Pa nije bas tako bilo u dvojci. Pa ja sam iz istih razloga prekinuo igranje Uncharted 2 MP-a a sad ispada da je i ovde tako. Hmmm Rorschach sack not amused...

A kako mu onda ide u BC2?

Otkud ja znam kako mu ide u BC-u 2. Ja imam veci KDR u KZ-u 3 nego u BC-u 2. Trenutno igram iskljucivo sa Medicom gde ginem svaki minut jer pokusavam druge da ozivim. Da sam uzeo Infiltratora imao bih preko 1.4.

Vrh Dno