Šta je novo?

Killzone 3

Ako MP bude kao u KZ2 ili kao u *ubaci generichki FPS koji se prodaje na kilo u USA i svake godine izadje novi deo pred Black Friday zajedno sa NFS-om*, nema mene online :) Ali cu rado odigrati celu kampanju ponovo u coopu sa nekim online, naravno ako se i taj deo igre nije pretvorio u *ubaci generichki FPS koji se prodaje na kilo u USA i svake godine izadje novi deo pred Black Friday zajedno sa NFS-om*, onda necu ni da kupim disk :d

Meni se iz svih dosadasnjih videa cini da je manje vise ostalo isto tj. i dalje ima tezine kao pre ali verujem da je sada odziv komandi dosta bolji.

U dvojci sam riloudovao posle svakog ispaljenog metka, samo da bi se divio modelima oruzja. Cini mi se da sada izgledaju jos bolje...ako je to uopste moguce? :)

Ako MP bude kao u KZ2 ili kao u *ubaci generichki FPS koji se prodaje na kilo u USA i svake godine izadje novi deo pred Black Friday zajedno sa NFS-om*, nema mene online :) Ali cu rado odigrati celu kampanju ponovo u coopu sa nekim online, naravno ako se i taj deo igre nije pretvorio u *ubaci generichki FPS koji se prodaje na kilo u USA i svake godine izadje novi deo pred Black Friday zajedno sa NFS-om*, onda necu ni da kupim disk :d

Sto se tice ovoga, moram da te strpam u isti kos sa Psihom....
Vas dvojca glumite usamljene vukove, koji sami moraju da rese sve...
Zato ti volis voznju (jer si sam), a on i ne zna sta voli....
Stoga, pls....

Za one koje interesuje KZ3, a nisu ga dosad igrali - osecaj je tu, samo su kontrole efikasnije, a CQC KONACNO funkcionise. EoD.

Sto se tice ovoga, moram da te strpam u isti kos sa Psihom....
Vas dvojca glumite usamljene vukove, koji sami moraju da rese sve...
Zato ti volis voznju (jer si sam), a on i ne zna sta voli....
Stoga, pls....

Sta cu kad mi ortaci radje trose pare u kafani i u Makiju nego na PS3 i igre za njega. :d

Ne glumim ja nikakvog vuka.
Tacno znam sta volim da igram, a isto tako da se necu igrati sa 40god. ;)

Promenjen je nisan na helgast pusci, sad ce zapravo biti upotrebljiva, bukvalno je ista kao M82, samo ima ovu crvenu tackicu.
helghastgunsta52.jpg

helghastgunsta52ironsig.jpg

http://www.ps3center.net/news/4925/killzone-3-helghast-assault-rifle-upgraded/

Sto volim kad krenu ovako da pricaju o % iskoriscenosti snage PS3, a na kraju dobijemo muljave teksture skrivene nikad boljim efektima. Valjda su naucili od ND i Santa Monica-e te cake za bolji graficki prikaz, pogotovo sto se tice stabilnosti FPS-a.

Killzone 2 Utilized Only 50% Of Killzone 3′s Engine
Guerilla’s Game Leader, Herman Hulst, has confirmed with 1up.com that gamers will be able to take part in co-op splitscreen for its upcoming title, Killzone 3. However, considering that was leaked last week, it’s even more surprising to know that Killzone 2 was running at a fraction of the processing power that Killzone 3 is.

When questioned about the co-op splitscreen feature, Hulst revealed that the development team realized they had all of this extra power to play with. How did they find out? That was simple. They introduced a level from Killzone 2 into the new Killzone 3 engine and found out that it was only using 50% of the processing power that Killzone 3 has to offer.

“We found a lot of power after we completed Killzone 2,” Guerrilla’s Hulst said. “Just to give you an example on the graphics side: we pulled a level from Killzone 2 into the Killzone 3 engine and it ran at 50 per cent. That’s how much power we’ve been able to find.

“You can see it in split screen co-op.”

This is unbelievable when you think of how great Killzone 2 looked. Killzone 3 releases early in 2011 and should be a contender for Game of the Year by the end of it. Though with how filled 2011 is with great games, it may be difficult to get the nod for the award.

Pa naravno da su "nasli" snagu konzole kad su i sami pre pricali da nisu nesto znacajno optimizovali kod u KZ2. Drzali su se one "ako radi ne diraj"

Sto volim kad krenu ovako da pricaju o % iskoriscenosti snage PS3

Svaka igra na svakoj platformi koristi max. mogućnosti (naravno, u okviru onoga što developeri žele da postignu), jer postoji faktor koji se zove vreme.

Q) What percent of the PS2’s power are you using?

A) People think of systems as glasses and ask: “how full is the glass”. Unfortunately, that isn’t how it works. Any developer who gives you a “percent of system used” answer is blowing smoke. The truth is that every developer uses 100% of the systems power on every game. Some just get more out of that 100% than others. And game after game, we ALL get more out of systems than we did on the previous title. Think of it this way. If the system is a glass, some developers pour in rocks till the glass overflows and then call it quits. They would claim that they use 100% of the systems space. And it is true that no more rocks fit. Some will even put in a rock too many and the game plays slow or runs funny. But there is still some space left for smarter developers. They pour pebbles into the cracks left by the rocks, and they get more into the glass. Then they call it 100% full. But some Developers will then pour in sand, to fill the cracks between the pebbles. They get even more out of the system, yet it is still just 100% full. Some developers go the extra distance, and they pour in water. Then the glass is truly full, right? Sure, but just for this title, because some of the rocks can be replaced with pebbles that do the same thing, if you work hard at it. And some of the pebbles can be made into sand. And some sand can be pressed to water. No developer ever gets a glass filled with only water, no developer has that much time, so no developer truly fills the glass. We just get more and more out of the 100%."
http://arstechnica.com/civis/viewtopic.php?f=43&t=1084227&start=40

he he secam se vrlo dobro ovog pasusa i sve je u pravu covek. A samo neupuceni mogu da barataju sa procentima i grafikonima za nesto sto ne moze na taj nacin da se meri. To je sve samo PR za nekoga ko ne poznaje malo bolje te stvari.

Prica o procentima iskoriscenosti je uvek besmislena, samim tim sto je moguce napraviti najlosije kodiran digitron ikada koji 100% opterecuje procesor sve vreme. Prica je sira od toga i moze u nedogled da se razvija.

Sto je najsmesnija igra bolje izgleda od KZ2 ali nema vise ni blizu toliko hype-a za ovu igru.

Sto je najsmesnija igra bolje izgleda od KZ2 ali nema vise ni blizu toliko hype-a za ovu igru.

Nema po forumima. Videcemo kako je u mainstreamu. Kontrole i manje-vise sve je sada krojeno za masu, pa bi igra (u teoriji) trebalo bolje da se primi.

Najbplji trailer koji je Killzone fransiza ikada videla. :)

Jel ono Staljin? :) Lozenje je, pogotovo mi se kraj svidja sa Elite-ama :)

Najbplji trailer koji je Killzone fransiza ikada videla. :)

...osim ovog:

[YOUTUBE]drS5fd_dT_Y[/YOUTUBE]

nema slow motion-a (osim na kraju :p ), nema "epic-lord-of-the-avatar" muzike... samo cist "war is hell" ;)

Poslednja izmena:
Vrhunski trailer posle one zadnje bruke.
Jel se to meni cini ili ce KZ3 imati neku pricu zapravo ?
Vidi se da su gledali SW Revenge of Sith, ona scena kad je mali milion klonova postrojen.

Sta imas protiv "epic-lord-of-the-avatar" muzike ? Pa Avatar i Starcraft 2 imaju po meni mozda i najbolje trailere ikada. Kad sam video Avatar trailer otisao sam isti dan u bioskop, a kad sam pogledao Starcraft 2 launch trailer odma sam narucio novi komp. Oba trailere imaju slicnu muziku u pozadini.

to vise govori o tebi nego o zdravom razumu onda ;)

Vrh Dno