Šta je novo?

Killzone 3

Pritisak R1 dugmeta na DS-u 3 treba da predstavlja pritisak okidaca u stvarnosti. Problem nastaje kada se naslazu input lag DS-a 3, lag koji nastaje od procesiranja grafike i na kraju input lag od TV-a. Jos ako igras online, pa upadne neko sa losim netom, sreci nikad kraja.

To shto vi zovete lag, inache se zove realna (ili bar blizu) gravitacija i inercija, neshto shto u drugim igrama ne postoji, ali ste valjda navikli na tudje planete i kartonske glavne glumce pa je ovo problematichno :d
Ti nisi uopste razumeo sta je lag.

Bre ljudi ovo nije lose koliko vidim?
http://www.youtube.com/watch?v=nkF579ekwCw
A evo i jos malo bolji snimak gde se bas lepo vidi upotreba kontrolera u kz3.
Po meni koliko sam mogao da sudim po onome sto sam video bit ce kontroler obavezno stivo,jos samo da proradi break za firmere ih gde bi bio kraj.
Mada ja vec planiram da uzmem taj move pa sta bude,a i nije bas neka prejaka cena.
Da ne zna netko da nema negde ispod ruke za jos bolju cenu?

Dajte mi stari dobri kontroler anytime :) kladim se da bih pre naciljao bilo koju metu sa stikom nego ovaj sa move palicom uz pomoc autoaim-a.

Ma da bre.. ne mogu da verujem da se toliko njih napalilo :) Pogotovo za ozbiljnije pucacine, gde bi se umorio i smorio posle 5 minuta.. jedino mozda za one gde ti izlecu kaubojci na traci, ali to sam mogao i na onoj laznoj SEGI sa njenim pistoljem pre 20 godina :D

sta je sad? ako hocete preciznost eno vam pc. do sad sam milion puta slusao price kako je joypad "realniji" jer ne mozes u stvarnosti da pogodis headshot u skoku iz okreta od 180 stepeni na 500m daljine, a sad kad se dobije manje vise realan kontroler za pucanje - problem je nepreciznost, jer je, je li, joypad precizniji. pa naravno da je problem nepreciznost, tu se tek pokazuje kolko je ustvari tesko nesto naciljati..

inace, jako je nezgodno pucati ovako kako oni drze move na snimcima (kao daljinski za tv). za ozbiljno nisanjenje ipak je potreban neki pistolj/puska drzac za move.

Skroz, ovako izgleda kao da im ne radi light-saber :d

sta je sad? ako hocete preciznost eno vam pc. do sad sam milion puta slusao price kako je joypad "realniji" jer ne mozes u stvarnosti da pogodis headshot u skoku iz okreta od 180 stepeni na 500m daljine, a sad kad se dobije manje vise realan kontroler za pucanje - problem je nepreciznost, jer je, je li, joypad precizniji. pa naravno da je problem nepreciznost, tu se tek pokazuje kolko je ustvari tesko nesto naciljati..

inace, jako je nezgodno pucati ovako kako oni drze move na snimcima (kao daljinski za tv). za ozbiljno nisanjenje ipak je potreban neki pistolj/puska drzac za move.

A sa puskom ce biti zgodno? :D Ajde zamisli se kako igras KZ2/3, BC2.. sa tom puskom, duze od pola sata.. :) Hoces da stojis, sedis, kako.. u kom polozaju ce biti manje nezgodno :)

A sa puskom ce biti zgodno? :D Ajde zamisli se kako igras KZ2/3, BC2.. sa tom puskom, duze od pola sata.. :) Hoces da stojis, sedis, kako.. u kom polozaju ce biti manje nezgodno :)

Evo, zamislio sam sebe kako sedim na fotelji, drzim pusku na boku i okidam kao Rambo.... :d
Nista drugacije nego kada drzis pad :)

Inace, ideja za Move hack: Namontiras ispod puske onaj laser pointer sa kojim se igraju klinci i ne treba ti zoom vise d :d :d

Super to zvuci :) ali u slucaju i misa i gamepada, tebi su ruke naslonjene na nesto, koliko bi mogao da izdrzis tako da ti se ne umore ruke, nisam gledao mnogo filmica, ali pretpostavljam da ce u svakoj igri Move pratiti kameru, a ne nisan? da prati nisan pa da ti mozes i da spustis pusku malo dok se kreces, ali ovako... :)

Pa ne traje jedna partija po 30ak minuta, a i da traje kada zagines ne moras odmah da se raspawn-ujes...odmoris ruke par minuta pa nastavis sa rokanjem! :D

Imao sam osecaj da ce ovako nesto da urade! Strasno! Ko da sve te Plus korisnike i zanima KZ3 beta ! Samo daj pare i evo ti beta, postaju kao i M$ !

Killzone 3 Beta Starts on October 25th: Here’s Your Chance to Get In!

Posted by Victor Zuylen // Editor, Killzone Community

Yes, the Killzone 3 Public Beta Trial really is coming! Just like its predecessor, the multiplayer mode for Killzone 3 will be put through rigorous testing at the hands of the toughest, most demanding critics in existence: you, the fans. The Trial starts on October 25th and access is limited, so please read the following instructions carefully if you want to know how to secure a spot in the Public Beta:

* Be(come) a Plus subscriber
* With the exception of a handful of key media partners and selected PAX feedback participants, access to the Killzone 3 Public Beta Trial is limited to PlayStation Plus subscribers. If you’re not enjoying the many benefits of Plus membership yet, now’s the time to sign up!
* Download the theme
* On October 19th, an exclusive Killzone 3 XMB Theme will appear in the Plus section of the PlayStation Store. The first 10,000 Plus subscribers to download this theme (5,000 SCEA Plus subscribers and 5,000 SCEE Plus subscribers) will receive access to the Public Beta Trial.
* Check your email
* After you’ve downloaded the Killzone 3 XMB Theme, you will receive an email on Oct. 25th containing the Public Beta Trial promotion code and further instructions through the address you registered as your PSN Sign-In ID. Make sure you’ve set your notification preferences to accept emails from SCE, or we won’t be able to contact you.

Those of you who make it into the Public Beta Trial are expected to provide honest gameplay feedback, report bugs and glitches, and help test our network code in real-world scenarios. In short, we’re counting on you to help us improve Killzone 3! In return you’ll get a good taste of the multiplayer mode, including its brand-new Operations game type, party system, and jetpack and exoskeleton vehicles.

PSN+ ne obezbezbedjuje zagarantovan ulazak u betu.

Ajd razumem da dobiju ranije, za to i placaju Plus, ali da bude ograniceno samo za Plus korisnike, jesam dobro razumeo?

Nisi dobro razumeo, bice moguc ulazak i na druge nacine.

Koji su to drugi nacini ? Ako si novinr IGN-a ili Gamespota ? Jesi li ?

Step 1: Be(come) a Plus subscriber
With the exception of a handful of key media partners, access to the Killzone 3 Public Beta Trial is exclusive to PlayStation Plus subscribers.
If you’re not enjoying the many benefits of Plus membership yet, now’s the time to sign up!
Step 2: Download the theme
On October 13th an exclusive Killzone 3 XMB Theme will hit the Plus section of the PlayStation Store. Only the first 10,000 PlayStation Plus subscribers to download this theme will receive access to the Public Beta Trial.
Step 3: Check your email
If you’re among the first 10,000 to download the Killzone 3 XMB Theme, you will receive an email on October 25th containing the Public Beta Trial promotion code and further instructions. The email will be sent to the address you registered as your PSN Sign-In ID, so make sure you’ve set your notification preferences to accept emails from SCEE.

...With the exception of a handful of key media partners... se valjda odnosi na to da ce IGN ili Gamespot deliti kljuceve (tako je i prosli put bilo). Uostalom, ovo je tek prvi talas, verovatno ce prosiriti betu i na PSN korisnike koji nisu + pretplatinici kasnije. Prosli put je bilo 4 ili 5 talasa bete.

Poslednja izmena:
...With the exception of a handful of key media partners...

Jel ti to razumes drugacije nego drugi? :) Meni to zvuci u prevodu da ce osoblje nekih media partnera, verovatno gaming sajtova, dobiti pozivnice.. a svi ostali ce morati preko PSN+..

Jel ti to razumes drugacije nego drugi? :) Meni to zvuci u prevodu da ce osoblje nekih media partnera, verovatno gaming sajtova, dobiti pozivnice.. a svi ostali ce morati preko PSN+..

Ja sam razumeo da ce njihovi partneri deliti kljuceve kao i do sada.....
A ako ti se zuri, ti plati PSN+ :p

Da ne podsecamo sta se sve pisalo za KZ2

http://forum.benchmark.rs/showthread.php?t=135297&highlight=killzone2&page=20

.. pocnite odavde, mislim na betu....

Dakle polako se pokazuju prednosti nacina na koji je Sony zamislio PSN+.....
Ne zelis PSN+? Ebg, cekaj demo :p :p
Niko te ne tera :)

Ja sam razumeo da ce njihovi partneri deliti kljuceve kao i do sada.....
A ako ti se zuri, ti plati PSN+ :p

Meni se ne zuri, ni nisam nesto previse nahajpovan.. :) nego mi je tako zvucala ta izjava..

Novi snimak iz MP dela. Opet ce biti previse robota, nisu normalni!

[YOUTUBE]g0qXEMT-S7A[/YOUTUBE]

Ma sta me briga, kad ja ne mogu u betu ni ne zanima me ! Delete post please. ;)

Nazad
Vrh Dno