Tolstojevskii
Slavan
- Učlanjen(a)
- 07.03.2009
- Poena
- 319
LOL!!:laugh::laugh:Nisam igrao, jer mora sa džoj pedom a ja ne priznajem pucačine koje se igraju sa istim.
LOL!!:laugh::laugh:Nisam igrao, jer mora sa džoj pedom a ja ne priznajem pucačine koje se igraju sa istim.
Nisam igrao, jer mora sa džoj pedom a ja ne priznajem pucačine koje se igraju sa istim.
Nisam igrao, jer mora sa džoj pedom a ja ne priznajem pucačine koje se igraju sa istim.
Za kampanju verovatno, ali za online multiplayer nikako, a ja sam pre svega mislio na OM.Dovoljno je 2,3 h da osetis atmosferu.
Demo je dovoljan a on se obrne za mnogo manje.
E sad, zašto trollu koji nije igrao igru, nema koznolu i ne priznaje fps na gamepadu ne piše banned ispod imena?
Da ja odem u PC odeljak i ovako nešto izjavim pregoro bi mi ruter od siline kojom bi bio banovan.![]()
E sad, zašto trollu koji nije igrao igru, nema koznolu i ne priznaje fps na gamepadu ne piše banned ispod imena?
A šta onda tražiš u odeljku za konzole gde se sve igre igraju tako?
Nije konzola sveta, nego ti pricas o necemu, o cemu nemas pojma.
De je Elite tezak za igranje ! Odigrajte mec sa Seven sins na turniru pa cete videti ultra elite mod. :d
Ne razumem zasto od igre pretvarate frustraciju sa Elite tezinom ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari