Šta je novo?

Killzone 2

Nisam igrao, jer mora sa džoj pedom a ja ne priznajem pucačine koje se igraju sa istim.

Tvoje pisanje ovde ocigledno nema nikakvog smisla jer kako je krenulo nista pametno necemo procitati...

Ma uživajte u fizici i pljuvanju xbox igara ;);). A za ovo dok ne probaš ne znaš šta si propustio, pa hvala bogu i pre sony trojke su postojale konzole.

Poslednja izmena:
A sta vi volite u Xbox-u osim pirata ?
Otidi u igraonicu, igraj KZ 2 2,3h pa cu te pitati dal ces se naloziti da kupis PS 3 !

Mislim da treba vise vremena od 2-3h da bi se stekao mali uvid sta predstavlja ta igra :)

Demo je dovoljan a on se obrne za mnogo manje.

E sad, zašto trollu koji nije igrao igru, nema koznolu i ne priznaje fps na gamepadu ne piše banned ispod imena?

Da ja odem u PC odeljak i ovako nešto izjavim pregoro bi mi ruter od siline kojom bi bio banovan. :)

Demo je dovoljan a on se obrne za mnogo manje.

E sad, zašto trollu koji nije igrao igru, nema koznolu i ne priznaje fps na gamepadu ne piše banned ispod imena?

Da ja odem u PC odeljak i ovako nešto izjavim pregoro bi mi ruter od siline kojom bi bio banovan. :)

Zato sto ti nisi ovde moderator. :crash:

Sigurno nisam mislio samo na tebe kada sam rekao "vi", i takođe nisam mislio samo na tebe da zalaziš u PC sobi. Evo ja neću više ništa ovde pisati, pošto ne posedujem svetu konzolu.

Nije konzola sveta, nego ti pricas o necemu, o cemu nemas pojma.

A šta onda tražiš u odeljku za konzole gde se sve igre igraju tako?

sto mi uzimas fragove.. pardon postove??? ovo sam ja teo da napisem :D

elem, psiho, ajde jednom probaj da se iskuliras.. najveci off nastaje jer ti ne mozes da precutis. u svakoj temi se neko nesto nalupa pa sad kad bi ja svakom odgovarao i raspravljao se - i ja bi imao signature kao ti :d

Nije konzola sveta, nego ti pricas o necemu, o cemu nemas pojma.

Isto to sto radi on radis i ti,samo ocigledno ne primecujes.:)

A sto se tice joypad-a i pucanja ja imam drugi problem vise ne umem da pucam na misa,odvikao sam se potpuno.

Poslednja izmena:
De je Elite tezak za igranje ! Odigrajte mec sa Seven sins na turniru pa cete videti ultra elite mod. :d

Cek jel si presao kampanju uopste? Ako jesi, da li si presao na elite? Ja sam probao na elite i batalio posle pet minuta. :) Ja ne kazem da ti seven sins nisu ludi likovi, ali i elite je vrlo *****at, to mogu da ti potvrde ovi sto su probali.

Poslednja izmena:
Ja sam probao na Elite, ali nisam zavrsio.

Ali, Mespatla, moras da shvatis jednu stvar, uvek je ubedljivo najteze u online multiplayeru, uvek. Ima vise razloga za to, a jedan od njih je sto se botovi u igri nikada ne krecu tako dobro i raznovrsno kao zivi ljudi, bez obzira koliko brzo i nepogresivo gadjali.

Da, ali ti botovi ubijaju posle 3. metka, a primaju po 6. ili 7. Nemojte da se tripujete da su KZ 2 onlajn klanovi jaci od botova, mozda malo bolje pucaju, ali je totalno smesiti porediti kampanju i onlajn meceve. Kampanja je tako dizajnirana da je na elite uzasno teska i ne prasta ni najmanju gresku, a o tome da svaki nivo ponavljas 38 puta ne treba ni pricati.

Ok, mozda, ali botovi imaju jednu veliku manu - slabo se krecu i zato ih i nije tako tesko ubiti. Samo treba biti strpliv i sacekati svoju sansu.

Sa druge strane, zivi ljudi, iako ne gadjaju tako bolesno brzo i precizno kao botovi, tu manu kompenzuju sa mnogo boljim kretanjem i zato ja i dalje mislim da je vrhunski zivi igrac daleko teza meta od bota na Eliti nivou tezine.

Ja ti garantujem da bi svaki od tih igraca top 10 KZ klanova izginuo barem po 2 puta u svakom okrsaju sa botovima u delu pred palate, kruzeru itd.
Stvar je u tome sto vi poredite neporedivo, jer su onlajn - timovi jednaki, a u kampanji nisu, jer ti sam ides na, ponekad, i 5-6 botova. Elite je mnogo tezi od bilo cega sa cim cete se susresti u multiplayeru, jer je svaki od tih timova moguce pobediti u prvom mecu, a ko predje samo jedan nivo u KZ-u 2 na Elite bez umiranja (ne racunamo Mech level) zasluzuje da igra sa Fatalityem.

Kretanje u kampanji i online nije isto. Online je brže. I online nema zaklona. A cela kampanja se na taj prokleti zaklon oslanja. Štekaš se iza zida i imoliš boga da nemaju ručnu bombu. A i to čekanje na svoju šansu da protivnik izviri iz zaklona je OK kada je samo jedan živ.

Pa, da, rucne bombe su smrt u kampanji. Bace ti rucnu bombu iz zaklona, pa imas 2 opcije. Ili ces pokusati da pobegnes, pa ce te ubiti mecima, ili ces cekati detonaciju i moliti Boga da ostanes na 5% healtha.

Ne razumem zasto od igre pretvarate frustraciju sa Elite tezinom ? Jel tu cilj da razbijes Sony posle 100 pogibija ?

jel neko osim ragnaroka uopste igrao na elite malo duze od 3 minuta? vidim prica sta je teze a maltene niko nije igrao (ne mislim probao) na elite. a drugo, single i multi igranje nemaju bas mnogo veze da bi mogli da se porede.

Ne razumem zasto od igre pretvarate frustraciju sa Elite tezinom ?

zasto frustraciju? pa meni je radec bio frustracija na normal :) a sto se tice elite-a, do sad mi je samo jedna borba bila teza nego na hard (ATAC fight), sve ostalo sam lakse presao.. samo treba igrati pazljivo i strpljivo

Poslednja izmena:
Ko i dalje misli da su botovi na Elite tezini nesto najteze na sta se moze naici u ovoj igri, neka onda igra Skirmish na tom nivou tezine.

Ja sam ranije igrao sa tim podesavanjima na Pyrrhus Rise mapi kada sam trenirao sa snajperom, i skidao sam ih takvom brzinom i lakocom kao sad KILL1ONER one n00b-ove sa M4 u Pistols Only sobama.

Ne pricam ja o elite botovima, vec o kampanji na elite. To su mnogo razlicite stvari, prvenstveno po tezini.

Takodje, razlika izmedju Skirmisha i onlinea je u tome sto u Skirmishu NEMA laga i mnogo je lakse pucati sa svakim oruzjem, a posebno snajperom, jer u onlajn modu kada nisanis snajperom moras da uracunas i lag pre nego sto pritisnes R1. Steta sto KZ2 nema LAN mod, jer bi to bilo pravo zadovoljstvo igrati zbog nedostatka laga. Prilicno drugacije iskustvo u odnosu na igranje sa gomilom stranaca koji istovremeno skidaju pr0n preko torrenta...

Skinuo novi dlc, instalirao i sve mape iz predhodnih dlc-a ukljucujuci i ovaj su nestale :wall:
U cemu je fora?
Izbrisao sam ovaj poslednji misleci da ce stare ponovo videti medjutim u igri se mape i dalje ne vide...
Jesu li uradili neki region lock u medjuvremenu posto nisam bas bio aktivan u spolednje vreme? Mape sam skidao sa US store-a a igram na evropskom nalogu, do skoro su prva dva dlc-a radila sasvim ok, ne znam u cemu je fora...:wall:

Ma nisi skidao prve sa US-a.....
Probaj ponovo da skines stare, pa da ih instaliras.....
KZ2 je uvek bio region locked....

Vrh Dno