Ragnarok
Slavan
- Učlanjen(a)
- 14.12.2007
- Poena
- 440
Btw, jeli neko jos primetio da vazdusni botovi uopste nisu oslabljeni? Jos uvek su nemilosrdne ubilacke masine...
Damage im nije smanjen, ali im je hp vracen na prvobitnu cifru.
Btw, jeli neko jos primetio da vazdusni botovi uopste nisu oslabljeni? Jos uvek su nemilosrdne ubilacke masine...
Damage im nije smanjen, ali im je hp vracen na prvobitnu cifru.
Ja jos nisam zavrsio na Veteran tezini (inace, zavrsio jednom na normal). Stigao do ulaza u Skupstinu i smorio se, ceka se neko bolje raspolozenje, posto taj deo prilicno dugo traje![]()
Znam da noz Radeca brzo lisava zivota na svim nivoima tezine, cak i na Elite... ali nozem na milion Helgasta, toga se ne bih nikada setio a kamoli probaoNoz ti je prijatelj... Ja sam prvi put prelazio na hard i najvise sam se mucio kod onog PVO topa tamo pri sredini igre. Palata i nije toliko frustrirajuca ako igras pazljivo.
Hi all,
Some of you may have experienced issues with the Visari Palace mission from the Killzone 2 campaign mode after installing patch 1.28. We’ve received reports of crashes, graphical glitches and general progression issues - particularly when playing from a save game created before patch 1.28. The problem will be fixed with patch 1.29, which is due for release on Thursday , July 23 at 9:00 AM GMT.
The full list of fixes for this patch is as follows:
1. Visari Palace - Autarch’s Sanctum - Continue button can cause progression issues on save game created before patch 1.28
2. Crash - Crash fix for DLC3 "Napalm & Cordite"
We apologize for the inconvenience, and appreciate your patience in this matter.
Regards,
Victor Zuylen
Editor, Killzone Community
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari