Šta je novo?

Killzone 2

Damage im nije smanjen, ali im je hp vracen na prvobitnu cifru.

Ne razumem, ni developeri nisu najjasnije to napisali, mislis na damage kao "health" ili damage koji TEBI prave? Dakle napravili su da mozes lakse da ih ubijes, ali su isto krvolocni kao u 1.27? Tako sam barem ja primetio..

Da, upravo je tako. Lakše je ubiti dron nego u 1.27 (kao i pre su ranjivi na rakete iz turreta) ali dronovi rokaju kao i u 1.27 (opasniji su nego pre).

Dobro je vise ne zahtevaju 10 pogodaka snajperom vec samo 3-4 \o/

Koji fegetizam....
ladno ce da stave da flame i bolt budu map pickup...
sto znaci da se igra polako pretavara u "uzmi superiornije oruzije i ownuj" stil...

Jok bre, pa mnogo je bolje ovako sto se kupe po mapi. Videcemo koliko im treba da se respawn-uju, ali gameplay ce biti normalan, samo sto mozes da odes i pokupis flamethrower/bolt i rascistis malo guzvu... :)

Jos su rekli da su na osnovu community feedbacka dodali gomilu uskih prolaza i bottleneckova. :d

Kako je bolje kada ce svako zivi zeleti da se dokopa tog oruzija ?
Ako vec stavljate DLC koji se naplacuje onda lepo dajte svima oruzije a ne liku koji se prvi dokopa njega ...
Ovo polako postaje bedni klon Gearsa u kom je prioritet da se dokopas 1shotkill oruzija i da onda umislis da znas da igras jer imas superiornije oruzije ...

Znas kad ce on mene sa 500m da pogodi sa Bolt Gunom, ili Flametrowerom ? Nikad, tako da su ta oruzja samo za zezanje. Meni bas prijaju ovi DLC-ovi, uvek mi osveze KZ.

Bice zanimljivo sigurno, a i kako god ispadne i dalje ce 98% servera i dalje da bude sa default mapama tako da.. op'steno..

98% servera ce biti Smradec, kao i do sada. :hair:

Jel igra neko kampanju na Elite težini?
Ja sam krenuo i izazov je na mestu.
Odrađeno je tako da ni miš i tastatura ne bi pomogli. :D

Da li mogu elite odmah posto sam presao na normal? Ja bi sad da probam dok ne mogu online...

Ja jos nisam zavrsio na Veteran tezini (inace, zavrsio jednom na normal). Stigao do ulaza u Skupstinu i smorio se, ceka se neko bolje raspolozenje, posto taj deo prilicno dugo traje :)

Ja jos nisam zavrsio na Veteran tezini (inace, zavrsio jednom na normal). Stigao do ulaza u Skupstinu i smorio se, ceka se neko bolje raspolozenje, posto taj deo prilicno dugo traje :)

Noz ti je prijatelj... Ja sam prvi put prelazio na hard i najvise sam se mucio kod onog PVO topa tamo pri sredini igre. Palata i nije toliko frustrirajuca ako igras pazljivo.

Ovo na Elite je bas opako, *** ubili su me tri puta kod onog mosta na pocetku. Nije Elite za mene...

ja sam danas preshao na normal,izazov mi je malo bio samo pred kraj igre.
po prvi put sam je preshao i sigurno cu josh neki put..

Noz ti je prijatelj... Ja sam prvi put prelazio na hard i najvise sam se mucio kod onog PVO topa tamo pri sredini igre. Palata i nije toliko frustrirajuca ako igras pazljivo.
Znam da noz Radeca brzo lisava zivota na svim nivoima tezine, cak i na Elite... ali nozem na milion Helgasta, toga se ne bih nikada setio a kamoli probao :D

Novi patch u cetvrtak koji popravlja problem sa save game-om koji sam ja imao :)
Izgleda cu ga zavrsiti do kraja nedelje :d
Hi all,

Some of you may have experienced issues with the Visari Palace mission from the Killzone 2 campaign mode after installing patch 1.28. We’ve received reports of crashes, graphical glitches and general progression issues - particularly when playing from a save game created before patch 1.28. The problem will be fixed with patch 1.29, which is due for release on Thursday , July 23 at 9:00 AM GMT.

The full list of fixes for this patch is as follows:

1. Visari Palace - Autarch’s Sanctum - Continue button can cause progression issues on save game created before patch 1.28
2. Crash - Crash fix for DLC3 "Napalm & Cordite"

We apologize for the inconvenience, and appreciate your patience in this matter.

Regards,

Victor Zuylen
Editor, Killzone Community

Mogli bi malo i svoje servere da srede. 2 turnira nam propala onomad. Pisalo "Ready to join" i kada smo pokušali da uđemo prc ne može "tournament doesn't exist".

Ajde bre, svake nedelje neki patch ili DLC? Smor!

Otkud sada to, zar to ne postoji samo na PC-ju?

Poslednja izmena:
Samo sto na PC-ju patchevi ispravljaju greske i bagove, a na konzolama u 99% slucajeva se dodaju nove stvari i poboljsava gameplay..

Nazad
Vrh Dno