Šta je novo?

Killzone 2

Ja ne znam sta se ti bunis za Radeca ? Svi kazu da je extra boss.

Hehehe, ne trazi se velika preciznost 1vs1 ? :D Aj stvarno dodaj nekog od nas u listu pa upadni u sa nama u igru. Ne da se trazi preciznost nego strasno. Toliko sad ima ljudi sto razbijaju sa M4, a on zahteva najvecu preciznost.

Cekaj ne kazem da sam igrao milion igara FPS, MP, na konzolama. Igrao sam samo R2 pre ovoga, i igra je ok samo zbog co-op kampanje.
Gledao sam milion Halo, GeoW trejera i nikako mi se to ne svidja. Ali skroz razumem da mnogi tu nalaze zabavu, jer su realno igre dosta jednostavnije od KZ 2 MP (pricam kad se igraju sve misije, ne samo BC).

Pa nije pobogu ovo jedina mp igra koja odise kvalitetom i u kojoj se osecas nekako "tu".

Ocigledno ne kapiras na sta mislim pod tim. Svi ti filmski efekti, savrsen izgled oruzja, svetlosni efekti, tezina i zvuk oruzja, na to mislim. Na atmosferu dok igras. Nema nista sa takvom prezentacijom trenutno.
Probao sam i igrao skoro sve fps-ove na PC-u, sto je mozes reci platforma sa najvise fps-ova. Na konzolama me nijedan drugi nije zainteresovao toliko, probao sam demo Bad Company i Resistance, ostao totalno ravnodusan...
GEoW verujem da je zabavan, verovatno bi presao kampanju, a MP mislim da ne bi mogao da svarim iz treceg lica, nije to za mene.

Poslednja izmena:
Gledao sam milion Halo, GeoW trejera i nikako mi se to ne svidja. Ali skroz razumem da mnogi tu nalaze zabavu, jer su realno igre dosta jednostavnije od KZ 2 MP .

:d :d :d

I Psiho ajde prvo rokni Radeca pa onda komentarisi da li je extra ili nije,nemoj slusati sta drugi pricaju,formiraj sam svoj sud.

Poslednja izmena:
^Pa cekaj zar nije ? KZ 2 je uneo mnogo novina u FPS MP, u kojoj igri ti imas tako dinamican gameplay zbog misija ? Mozda nisi ni igrao sve misije pa ne kontas sta ti pricam. Fora je sto jedan cas je njihova meta, pa nasa bomba, pa spikeri, znaci ne mozes da verujes kako sve to utice na igru i kako treba da menjas nacin igre.

Gears i KZ ne mogu da se porede nikako ...
U gearsu je prepucavanje testosterona i u igri se neverovatno osecas kul kada sabijes nesto jer i dalje mislis da si ti taj giga marinac,killzone nema bas takav shmek ima regularno "do jaja ownovao sam lika!" shto je i prosek u pucacinama
zbog toga gears u glavnom vole ljudi zbog lozane jer je glavna meta bila americka publika , i naravno da su uspeli u tome
KZ je druga pricha
prva stvar je sto ima razlicitih uloga u timu (zbog mogunocsti biranja klasa) dok u gearsu vas sve stave sa default oruzijem pa trazi po mapi (i onda svi navru na najbolje oruzije i sabijaju jer drugi nemaju sanse da se dokopaju tog oruzija)
druga stvar omguceni su mnogo veci okrsaji u KZ i podele u manje timove radi bolje organizacije
treca stvar kada te u KZ pogode u glavu ti instant gines stagod da si , dok u prokletom gears-u ne vredi juriti headshot jer imas 2 ili 3 oruzija max koja mogu da lupe isti ... regeneracija je bezobrazno brza u gearsu , jer ako ne ubijete lika dovoljno je na 2 sekunde da izbleji iza zida i kao nov je ...
1shotkill oruzija su uvek bila iritirajuca i u gearsu ih ima na pregrst
Jednostavno Gears gleda na potpuno drugu vrstu igracha od Killzone-a stoga nikako ne mogu oba da se porede
Stvar koju podrzavam u Gearsu je kazna ako u sred okrsaja napustite igru , jer time se izdrzi do kraja stagod da se desi

JEDINA IGRA sa kojom moze KZ da se poredi je Team Fortress 2 jer je KZ bukvalno kopirani TF , sve ostale igre ne mogu da se porede sa njim

BTW svi telefone u ruke , IZZY deli ****ni Killzone2 bundle najboljem igrachu ovog meseca xD

Poslednja izmena:
Daj da igramo ****te Izzija! :D
E to sam ja otprilike hteo da kazem o Gearsu.
Ali ti si ga igrao vise pa si bolje sagledao igru.

Najozbiljnije , upalim fox i vidim voditeljku kako se mota oko Bundle-a...

Kakav setup koristite posle zadnjeg patcha ? Mislim na High Precison opciju.
Ja sam drzao neko vreme ukljuceno, ali sam shvatio da mnogo manje headshoot-ova delim, tako da sad igram sa iskljucenim HP. Sad headovi idu mnogo lakse kad protivnici ne laguju.

Nisam vracao posle paljenja High Precision. Vec dugo igram ovako, dosta je slicno kao ranije, samo je malo preciznije tako da nema potrebe da se vracam..

veruj mi da je velika razlika sto se tice headova. Meni je u statistici uvek bilo svako 4,5 ubistvo head, sa HP je palo na svako 8,10. Bas je razlika sa M82.

Zar ti nisi rekao da je sa HP M82 postao kao snajper i kako redjas hedove stalno :)

Poslednja izmena:
^Da, ali samo sa zumom na M82, ovako iz blizine nikako ne ide. Meni je bolje bez HP, nista mi to ne znaci.

Zavisi koje oruzje koristis...meni npr sa revolverom pomaze...sa shotkom manje vise...sve u svemu korisno je...

Da li ima neka fora da se ne igra na "pechurkicama" , vec normalno :) Mislim na dzojstik :)

Poslednja izmena:
Ako pomenes tastaturu ili misa, mrtav si covek :D

Ne mislio je dal moze na D=pad.
Ne moze druze ! Moraces otrovne pecurke da koristis ...

Poslednja izmena od urednika:
Ali ako igras radec academy neces ni morati da se kreces , samo stanes u neki prolaz sa shotgun-om i stiskas pucanje cim se neko pojavi :D

Pa ovde celo vreme prica o MP-u...Boki se nije ni usudio da proba kampanju...

Ne mislio je dal moze na D=pad.
Ne moze druze ! Moraces otrovne pecurke da koristis ...

Ma znam bre, pa stavio sam :D da se vidi da se salim.
Sta sad Psiho, opet si banovan?? :wall: Pa da li juris broj banova za ginisovu knjigu, ne razumem? :bottle:

Malo mi dosadno :), pa da napisem neki moj trenutni review MP mapa.

Poredjacu po redosledu koje su mi trenutno omiljene i na kojima najradije igram, mada to se menja od raspolozenja..

1. Pyyrhus Rise

PR.jpg

Najveca mapa, 2.8km sa 1.8. U zadnje vreme mi bas prija, skoro savrsen dizajn, idealna za M82 pusku i snajper. Bodycount je pravo uzivanje sa 32 igraca, sto se ne moze reci za skoro sve ostale mape.

2. Salamun Market

SM.jpg

Takodje mapa na kojoj bas volim da igram, prija mi kolorit i urbano osvetljenje, ima odlicne prolaze i nacine da se dodje sa jednog na drugi kraj mape. Mogu i puske za veliki domet a i SMG-ovi da se podjednako dobro koriste.

3. Southern Hills

SH.jpg

Predobra mapa. Graficki mozda i najlepsa sa prelepim borbama na nebu. Fora sa eksplozijom nuklearne bombe u sred akcije je odlican dodatak u MP. Na otprilike svakih 5 minuta zacuju se sirene i imate 7, 8 sekundi da nadjete zaklon jer ISA cruiser raspali nuklearnu eksploziju po celoj mapi :) Napravi totalnu pometnju i paniku jer svi traze mesto da se sklone od eksplozije i cesto se desi da suparnicki timovi zavrse u istoj maloj prostoriji..
Mapa je uglavnom otvorena sa zatvorenijim sredisnjim delom pogodnim za inzenjere i sabotere. Takodje odlican bodycount sa punim serverom.

4. Helghan Industries

HI.jpg

Mapa slicna Salamun Marketu po dizajnu i koloritu. Sredisnji otvoreni deo koji deli dve zgrade povezane mosticem. Vise ulaza u zgrade i raznovrstan gameplay. Obe strane imaju i po jednu "kucicu" sa topom na krovu koji ima pogled na skoro celu mapu osim na unutrasnjost zgrada. Pozicija gde se snajperi najvise skupljaju.

5. Tharsis Depot

TD.jpg

Mala mapa, savrsena za sabotere i C4 eksplozive. Uglavnom se sve desava unutra, pa tu najvise i koristim SMG. Idealna za 12-ak igraca, preko toga je krljanje..

6. Radec Academy

RA.jpg

Stavljam je na ovo mesto samo zato sto je najcesca mapa, uglavnom je uvek sa mnogo igraca sto nikako ne lezi ovoj mapi pa mi je zato i malo ogadjena i dosadila, ali je dizajnerski savrsena mapa, mozda najbolje smisljena. Prija jer se desava po danu pa je promena od uglavnom mracnijih mapa. Kada se igra 4 na 4, 5 na 5 onda mi je jedna od omiljenih. Takodje savrsena za inzenjere i sabotere.

7. Beach Head

BH.jpg

Igrao sam je jako malo i samo bodycount pa se nisam dovoljno upoznao sa njom. Manja mapa, takodje joj ne lezi mnogo igraca, graficki perverzno izgleda sa kisom koja pljusti i onim sevanjem munja kao iz kampanje. Mapa je sva u rovovima, brdascima i cevima, obe strane mape imaju i uzvisenja savrsena za snajperisanje.

8. Vekta Cruiser

VC.jpg

Dosta zanimljiva mapa, desava se u ISA (Vekta) cruiseru iz kampanje, na dva nivoa, sa gomilu prolaza i prostorija. Na njoj sam takodje samo BC igrao pa ne mogu da kazem kakva je za ostale modove ali je dosta zanimljiva za BC sa saboterom.

9. Blood Gracht

bg.jpg

Nerado igram na ovoj mapi. Deprimira me i uvek je krkljanac. Kada se smanji broj igraca onda je prihvatljiva.

10. Visari Hammer

VH.jpg

Takodje izbegavam da igram ovde, ne svidjaju mi se crveni tonovi, mada ima dosta zanimljiv dizajn, uglavnom ne volim da igram jer mi dosta tesko da se naviknem na komplikovani dizajn, svaki put se pogubim.

11. Corinth Crossing

CC.jpg

Dosta njih voli ovu mapu, meni ne odgovara jer ima samo jedan mali uzani prolaz odakle mozes da krenes (jer te tu najcesce baci respawn u bazi) i onda se svi tu naguraju i nastane totalni haos.

12. Wasteland Bullet

WB.jpg

Stavljam je na zadnje mesto jer sam je jako malo igrao, svega par minuta, ali mi je zadavala glavobolju zbog pomeranja voza :) U kampanji mi to nije smetalo ali mi smeta u MP-u. Ali graficki takodje predobro izgleda, ko je igrao kampanju zna na sta mislim. Zanimljive su opasnosti kojih moras da se pazis.

Poslednja izmena:
Mudro zboris :) Mada nema to za sve mape, kada urade to za i za 4 nove mape okacicu onda sve..

Ladno ti Radec nije na zadnjem mestu :O
botu inzenjerski :D

Heheh, ja inzenjer, postavio jedan turet :D Ne stvarno, Radec je kao neka dobra pesma koju mi zgade pustajuci je svakih 20 minuta :) Odlicno izgleda i ima stvarno dobra resenja..

Nazad
Vrh Dno