Ccc slicna CoD 4 ?! Bez ljutnje ali CoD 4 je decja i smesna igra za KZ 2.
Pa sta ima veze ako su teksture niske rezolucije, sve je to nadoknadjeno fantasticnim efektima.
Koja igra ima onakve efekte dima, vetra, fiziku u globalo. Mislim volim i ja Crysis, ali smesan je za KZ 2.
Za SP ne mogu nista da kazem jer ga nisam igrao.
Ako ti se svideo SP pridruzi nam se u online borbama, onda ces tek da vidis full kvalitet KZ 2.
Nemoj da odustajes MP zbog starta, mogu da zamislim kako je nekom da igra sad pored toliko jakih i dobrih igraca, mada tu je sad Skirmish da otkljucas badzeve.
Ako te zanimaju neke cake za MP samo pucaj, ima nas iskusnih da te posavetujemo kako i sta da radis ne bi napredovao.
Ta akceleracija je odlicna stvar, mene je to isto nerviralo, ali u isto vreme odusevilo jer sam imao osecaj tezine oruzja i lika uopste, prosto imas osecaj da si vreca od 100kg mesa i stita.
I savet za pocetnike, na bombi imate 4 led diode koje se pale kako aktivirate bombu u ruci, ja budala to tek juce provalio. Po tome mozes da procenis kad da bacis bombu da bi ubio lika instant.
Ako si ti primetio lose teksture pored onih "CGI" efekata, onda stvarnoJedina igra u kojoj se osecam kao da film igram.
Ali kapiram razmisljanje iza tvojih komentara, malo si vise pristrasan za konzolu gde se jeftinije igras, samo nemoj da ti to razmisljanje kvari zdrav razum..
A zasto bi trazio negativno?Nego oseca se kao da si malo trazio nesto negativno namerno da ubacis![]()
A MP ko god odigra par partija i napise da "nije za njega", onda ne znam sta njemu treba da napravis da bi "bilo za njega"..![]()
Nije ni meni KZ 2 najbolja FPS igra.
pa tebi kz2 nije nikakva fps igra jer nisi ni upalio singl![]()
Apsolutno! I ne najbolja pucacina, vec najbolja igra svih vremena! Najbolje da to stavis u potpisOcigledno se ovde ocekuje da svako ko odigra KZ2 mora da dodje i vice : " OMG najbolja pucacina svih vremena" , "Ovo je bolje od bilo cega do sada ...bla bla..." ....
Sam Radec je malo dete, oni pre njega su problematični. Ja sam na normal težini Radeca revolverom ubio (skoro 21 minut) a na easy puškom (15 minuta). Ima snimak da ga tip nožem roka na elite težini.
To sa zaklonom mi uopste nije jasno ... toliko se forsira u singleplayeru i onda ih mrzi da implementiraju isti u mp :S
Ono sto me "uvredilo" da tako kazem, je sto si odigrao par meceva MP-a i vec video da ti ne odgovara. Nisi sigurno ni osetio uzbudjenje kad si meta, nisi otkljucao ni medic-a verovatno, znaci dajte ljudi ono malo pre nego sto izjavite da vam ne odgovara, probajte vise od 5 minuta![]()
Ocigledno je da je mnogima ovo prvi iskorak u konzolni mp pa im zbog toga sve deluje nevidjeno a kvalitetan mp na konzolama zivi dosta dugo.
Ajd upadni na neki naš meč i šaraj palicom... To što si ti klince Rambo stilom rokao, ne znači da to pije vodu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari