Izigra i ja KZ2 pa da bacim koji utisak.
Dosta dobra igra sa kvalitetnim napucavanjem i fantasticnim dizajnom nivoa.
Svaka cast programerima stvarno su obavili posao na pravi nacin.Ono poigravanje sa svetloscu me odusevilo.
Sama igra je u golobalu zanimljiva i nema razloga je ne odigrati.

Nivoi iako su prelepo dizajnirani prilicno su jednolicni no pucanje je kvalitetno dozirano pa se to da progutati.No primetno je da se kroz celu igru forsira
mracno,turobno okruzenje koje nulira lose texture koje su primetne kroz celu igru.Opasno me nervira ono
debilno ubrzavanje pri rotaciji pogleda i ne vidim uopste njegovu svrhu u celoj prici.
Hteli su otprilike da isimuliraju neki realizam a samo izazvali kontra efekat.Inace samo kretanje je odlicno uradjeno!
Grafika je bledja,mutnija nego sto smo gledali na onim shotovima kao da je ukljucen film grain efekat.
Ali ono sto je najdebilnije na kraju zavrsna borba sa onim Radecom.Uzas,blagi uzas.
Moglo je to puno bolje da se resi a ne onaj kurton sto iskace ni iz cega i s**** te nozem dok si reko keks.
Taj deo me najvise iznervirao.
Multiplayer komponenta igre mi se nije nimalo svidela no to je subjektivan utisak i varira od coveka do coveka.
Sve u svemu kao sto sam ocekivao odlicna igra sa dobrom grafikom slicnog kvaliteta kao i COD4-ka i spada u sam vrh pucackog zanra na next gen konzolama.
Dizajnerski odlicno hardverski ne bas tako sjajno ali toliko je nabijeno sve akcijom da prosto nemas kad ni da gledas u grafiku.