Šta je novo?

Killzone 2

koliko sam pokusavao nikad nisam uspeo da iskljucim , jer moze stvarati probleme kada se puni kontroler jer stalno vuche na dole zbog kabla :D
Inace extremno je korisno imati taj nisan jer omogucava ono sto je najveci problem svim snajperistima , a to je da imaju extremno mali sens kako bi mogli da precizno snajperishu a sa druge strane da mogu brzo da pomere nisan sa mete na metu

Nove mape su neverovatne, grafika je mozda i premasila sve single player nivoe.. Dodavanje nuklearne (ili koja god da je) eksplozije u sred akcije je predobra fora, koje god "trikove" koriste za grafiku ne zanima me, ovo je nesto najimpresivnije sto sam video. Preko share-inga cena ispadne smesna, pa ko god je u mogucnosti samo napred..

Ja imam traume od beach Head mape, pokisnem napolju, upalim igru a ono pljušti i tamo. Samo čekam da mi se nakvasi džebana. :)

Po onoj kiši, nema šanse snajperistu da izvališ bez spot&mark. Doduše, ni C4 nije ni malo naivan kada se baci.

Southern hills je pravo osveženje, ako se ne računa radec (koji ima dvorište površine garsonjere), ovo je jedina mapa gde se igra po sunčanom danu. :) Baš su bolesno odradili borbe na nebu...

Fora sa nuklearkom je mač sa dve oštrice. Nuklearka počisti sve turrete, dronove, C4, pa onaj ko ima bolji spawn odradi S&D bez cimanja.

Ima li neko da meni šeruje oba map packa? Neka kaže samo cenu. Pozdrav

Meni je beach head bio uzas kada sam usao na neki pun server. Mapa je definitivno za dosta manje igraca, upalih Skirmish sa samo jednim botom, tek sam onda stigao uopste da vidim predobru kisu i efekte sevanja, bolesno..

Jesi siguran da na Hillsu bomba unisti i turete i dronove?

uzmi inženjera, sačekaj nuklearku i gledaj kako od jednom imaš 4 slobodna turreta.

Naravno, misli se na turrete koji su napolju. Oni unutra ostaju neoštećeni. isto tako, miniranje soba pred nuklearku je jako zabavan sport.

Poslednja izmena:
Ima li negde na netu da se preuzme knjizica (u pdf-u) koja ide uz kutiju i disk?

Problem je sto Hills secka, tj padne FPS do dzaja kad je velika guzva, a mape su sve vrh, znaci Bullet razbija onaj osecaj kad si na krovu voza i oni stuboivi prolecu oko tebe !

Ne secka , samo ti se raspada sony :D

Kako bre ne secka ? Jel vi drzite upaljen FRAPS ?! :D

Ni meni, skini najnovije drajvere.. klokuj graficku :D

Budak, bas si ga dobro oslikao, s obzirom da si imao samo Youtube kao reper.. :D

DSC00490.JPG

Poslednja izmena:
Nacrtano kredama po betonu :)

@Boris Lozac
A milan_kce me na pvt pita, da li sam stvarno nacrtao onaj crtez :D.
Da sam ja talentovan (ko sto nisam :D), ne bih ja crtao tu kojekakve futuristicke mamo dzambo robotech..., nacrtao bih Streloka (Stalker) u prirodnoj velicini :party: :guitar:.

A milan_kce me na pvt pita, da li sam stvarno nacrtao onaj crtez :D.

Ahahaha

Pa mislim vidim toliko upadas ovde, gledas Youtube filmice, ja reko nacrtao si da vide komsije i sazale se, pa ti kupe :D

Dobih M4 konacno, postenim radom i trudom :)

CA_ISA_M4Revolveredit.png

Uopste nije tesko osvojiti ga, ja sam mislio da ce biti duplo teze i duze. Nadjite neku malu Pistols only bodycount partiju, Radec je dobar izbor, vidite da bude upaljen samo medic i obican vojnik, da nema tureta i dronova. Dakle 10 ubistava po partiji, i tako 8 puta. Meni je trebalo nekih sat vremena, mozda malo vise.

A black belt ?! :D Ili ti kundak majstor da postanes ?

Ma koji ce mi to, jurim samo one medalje koje mi koriste i zanimaju me :)

e kakav si covek !?! Ne zanima te kundacenje ? :(

Je*avam pecurku kundacenjem, a i necu tebi da oduzimam musterije :D

U pravo si za je*avanje pecurke, moja desna je rasturena od stiskanja. :D
Al ja kad sam lice u lice nikad ne pucam, samo kudak, i mnogo bolje mozes da ubijes svakog osim inzinjera jer shootka puca metar siroko.

Izigra i ja KZ2 pa da bacim koji utisak.
Dosta dobra igra sa kvalitetnim napucavanjem i fantasticnim dizajnom nivoa.
Svaka cast programerima stvarno su obavili posao na pravi nacin.Ono poigravanje sa svetloscu me odusevilo.
Sama igra je u golobalu zanimljiva i nema razloga je ne odigrati.:)
Nivoi iako su prelepo dizajnirani prilicno su jednolicni no pucanje je kvalitetno dozirano pa se to da progutati.No primetno je da se kroz celu igru forsira
mracno,turobno okruzenje koje nulira lose texture koje su primetne kroz celu igru.Opasno me nervira ono
debilno ubrzavanje pri rotaciji pogleda i ne vidim uopste njegovu svrhu u celoj prici.
Hteli su otprilike da isimuliraju neki realizam a samo izazvali kontra efekat.Inace samo kretanje je odlicno uradjeno!
Grafika je bledja,mutnija nego sto smo gledali na onim shotovima kao da je ukljucen film grain efekat.
Ali ono sto je najdebilnije na kraju zavrsna borba sa onim Radecom.Uzas,blagi uzas.
Moglo je to puno bolje da se resi a ne onaj kurton sto iskace ni iz cega i s**** te nozem dok si reko keks.
Taj deo me najvise iznervirao.
Multiplayer komponenta igre mi se nije nimalo svidela no to je subjektivan utisak i varira od coveka do coveka.

Sve u svemu kao sto sam ocekivao odlicna igra sa dobrom grafikom slicnog kvaliteta kao i COD4-ka i spada u sam vrh pucackog zanra na next gen konzolama.
Dizajnerski odlicno hardverski ne bas tako sjajno ali toliko je nabijeno sve akcijom da prosto nemas kad ni da gledas u grafiku.

Poslednja izmena:
Ccc slicna CoD 4 ?! Bez ljutnje ali CoD 4 je decja i smesna igra za KZ 2.
Pa sta ima veze ako su teksture niske rezolucije, sve je to nadoknadjeno fantasticnim efektima.
Koja igra ima onakve efekte dima, vetra, fiziku u globalo. Mislim volim i ja Crysis, ali smesan je za KZ 2.
Za SP ne mogu nista da kazem jer ga nisam igrao.
Ako ti se svideo SP pridruzi nam se u online borbama, onda ces tek da vidis full kvalitet KZ 2.
Nemoj da odustajes MP zbog starta, mogu da zamislim kako je nekom da igra sad pored toliko jakih i dobrih igraca, mada tu je sad Skirmish da otkljucas badzeve.
Ako te zanimaju neke cake za MP samo pucaj, ima nas iskusnih da te posavetujemo kako i sta da radis ne bi napredovao.
Ta akceleracija je odlicna stvar, mene je to isto nerviralo, ali u isto vreme odusevilo jer sam imao osecaj tezine oruzja i lika uopste, prosto imas osecaj da si vreca od 100kg mesa i stita.

Nazad
Vrh Dno