Šta je novo?

Killzone 2

Ccc slicna CoD 4 ?! Bez ljutnje ali CoD 4 je decja i smesna igra za KZ 2.
Pa sta ima veze ako su teksture niske rezolucije, sve je to nadoknadjeno fantasticnim efektima.
Koja igra ima onakve efekte dima, vetra, fiziku u globalo. Mislim volim i ja Crysis, ali smesan je za KZ 2.
Za SP ne mogu nista da kazem jer ga nisam igrao.
Ako ti se svideo SP pridruzi nam se u online borbama, onda ces tek da vidis full kvalitet KZ 2.
Nemoj da odustajes MP zbog starta, mogu da zamislim kako je nekom da igra sad pored toliko jakih i dobrih igraca, mada tu je sad Skirmish da otkljucas badzeve.
Ako te zanimaju neke cake za MP samo pucaj, ima nas iskusnih da te posavetujemo kako i sta da radis ne bi napredovao.
Ta akceleracija je odlicna stvar, mene je to isto nerviralo, ali u isto vreme odusevilo jer sam imao osecaj tezine oruzja i lika uopste, prosto imas osecaj da si vreca od 100kg mesa i stita.

Pa gledaj definitivno se ne moze reci da je COD 4 smesan u odnosu na KZ2.Ne pricamo o grafici pricamo o samoj igri.Cod 4 je stvarno sa onim fantasticnim sneaking misijama i sjajnom organizacijom borbe mnogo mocan.

Kz2 grafiku upravo i cine svi ti efekti koje si nabrojao.Bukvalno cela igra je u tim efektima sto se meni licno svidja.Slicno Black-u na prvom xbox-u i ps2-ci,on je po meni imao nerealnu grafiku za tadasnje konzole ali jednostavno genijalno izvedenu.
Stvarno momci koji su radili nivoe za kz2 su obavili strasan posao.Texture hteo ti to da kazes ili ne dosta lose izgledaju cak mislim da su i u MGS4 bolje resene.No one iako su nebitne kvare sam vizuelni utisak.
Crysis nije smesan za KZ2 igre su totalno drugaciji svet i nisu za poredjenje.Licno vise voli COD-like igre nego neku kvazi nelinearnost u pucacinama.

MP mi se stvarno nije svideo.Najgore je sto uopste nisam bio los za prvi put mogu reci da sam bio dosta dobar uvek u prva 3 igraca u nekoliko meceva ali sta znam nema onaj smek da me vuce da ga igram dalje i dalje...kao sto me vuce GeoW2.
No to je subjektivna stvar kako kome cucne.

@kimi
Tek sad vidim izmedju koga sam se uvalio da dajem komentar.:D

Poslednja izmena:
Hehe, nasao si da nas zezas za KZ 2 MP, a ovde sve banda iz klanova. :D

Ok kontam ja da CoD ima svoje igrace, po meni dosta jer je krajnje jednostavan i linearan. Ja sam igrao CoD 4 single i smorio se posle 2 misije, jednostavno posle Crysis je igra bila dosadna zbog nepostojanja fizike i otvorenih nivoa. Daleko da je Crysis oduvao Farcry, ali sjajna igra, koja je mogla biti dosta bolja da je malo u horor fazonu kao FC 1 (sad ce neko da kaze da igram Dead Space :D ).
Pazi GG bi napravili dosta bolje teksture i sve da je u PS 3 G80 grafika, al i ovako su napravili nesto najbolje graficki na konzolama. Ja sam video na par sajtova da na prvom mestu po grafici je KZ 2. Ali grafika je jako sitan detalj genijalnosti KZ 2.
Sta mislis samo koliko je arhitekta ucestvovalo u izradi KZ nivoa ? Po meni su MP mape najbolje uz stari CS, sve je savrseno rasporedjeno i izbalansirano i za ISA i za HG stranu.
Pazi ja dok nisam nabavio KZ 2 po malo sam pljuvao po igri i govorio svima na forumu, kao sta smarate vise sa KZ 2. Ali od kako sam opicio MP i turnire, oduseveljen sam i to odusevljene ne prestaje ni dan danas. Pazi igra je extra druzenje, kad igramo turnire to su tako dobre situacije, to je pisanje od smeha. :D Kacicemo vam slike da vidite o cemu se radi.
Meni se licno ni GeoW nije svideo, ne volim nesto te cover pucaine sa napaljenim marincima koji ubijaju slonove malim prstom :D

Nego da ja vam kazem nesto novo, sveze u vezi KZ 2, ako niste znali. :D
Ako znate sto je teabagging u Halo MP, ima toga i ovde. :D

I savet za pocetnike, na bombi imate 4 led diode koje se pale kako aktivirate bombu u ruci, ja budala to tek juce provalio. Po tome mozes da procenis kad da bacis bombu da bi ubio lika instant.

Ako si ti primetio lose teksture pored onih "CGI" efekata, onda stvarno :) Jedina igra u kojoj se osecam kao da film igram.
Ali kapiram razmisljanje iza tvojih komentara, malo si vise pristrasan za konzolu gde se jeftinije igras, samo nemoj da ti to razmisljanje kvari zdrav razum..

^keve mi Nevenke ! Jos sam cudio skillu Seven Sinsa sa bombama. :D

Ako si ti primetio lose teksture pored onih "CGI" efekata, onda stvarno :) Jedina igra u kojoj se osecam kao da film igram.
Ali kapiram razmisljanje iza tvojih komentara, malo si vise pristrasan za konzolu gde se jeftinije igras, samo nemoj da ti to razmisljanje kvari zdrav razum..

Cujte Borisa molim vas.:D
Kakve veze ima konzola na kojoj igram sa bilo cim.Ja nahvalio kz2 i samo rekao ono sto je cinjenica a usput napomenuo da to meni licno ne smeta uopste a Boris reaguje ko da sam njemu licno nesto rekao.:p
Ajde procitaj jos jednom ono gore sto sam napisao i ako ti tu vidis nesto sto nije zdravorazumno daj mi napisi molim te sta je pa da prodiskutujemo.A ne samo dodjes tu i bupnes neku nebulozu.Napisao sam sa moje tacke gledista i nahvalio igru.

Ocigledno se ovde ocekuje da svako ko odigra KZ2 mora da dodje i vice : " OMG najbolja pucacina svih vremena" , "Ovo je bolje od bilo cega do sada ...bla bla..." ....

Svako svaku igru individiualno dozivljava i ne moze niko nista da generalizuje.Mene ne vuce MP u Kz2 sto ne znaci da je on los ili bilo sta drugo.
Na primer psiho je generializovao GeoW do krajnjih granica.Prica o nekim marincima i njihovom fizickom izgledu i usput komentarise igru koju nije ni zagrebao.A ona nudi izuzetno kompleksan i zabavan multiplayer sa extremno zabavnim misijama.
I to igra dosta ljudi iz Srbije sa headsetovima tako da nije bas da samo KZ2 igraju nasi ljudi.:)

ps Ja nisam COD igrac i nikad nisam probao COD multiplayer te psihoyu nemoj me vezati za njega molim te.:D

Poslednja izmena:
Ne, otkud ti da tako reagujem :) *ebe mi se, tvoje misljenje. Nego oseca se kao da si malo trazio nesto negativno namerno da ubacis ;)
A MP ko god odigra par partija i napise da "nije za njega", onda ne znam sta njemu treba da napravis da bi "bilo za njega".. :)

Nego oseca se kao da si malo trazio nesto negativno namerno da ubacis ;)
A zasto bi trazio negativno?
Jesam li slagao sta?:)
Sto da trazim nesto negativno u stvari od koje ocekujem da me zabavi i u kojoj i ako ima nesto negativno gledam da zanemarim.Ja sam sve napisao kad sam sumirao utiske posle odigrane igre i ishvalio igru a tebe izgleda bode sto sam napisao i nesto sto ne prija tvom mezimcu a.:D

A MP ko god odigra par partija i napise da "nije za njega", onda ne znam sta njemu treba da napravis da bi "bilo za njega".. :)

Ne lezi mi taj tip mp-a mozda ga nisam dovoljno isprobao ali otkud znam.
A vec ima igara ciji mp redovno upraznjavam tako da nemoj da mislis da su mi kriterijumi suvise visoki.Zasto mora da mi se svidi mp?

Poslednja izmena:
Kontam je da GeoW i Halo imaju zabavan MP, ali ne posle KZ 2. Meni je Resistance 2 bio extra MP, doduse Co-op pa sad ga ne bi upalio nema sile.
Pazi KZ 2 MP je nekako malo vise od cistog zezanja, ne znam kako to da objasnim, bas ima ljudi koji dosta vremena ulazu u taktiku, fore, fazone i slicne stvari ne bi li bili bolji. Ne pricam za nas klan nego generalno. Kome se igra svidi prosto te tera da se trudis da budes bolji.
Nije ni meni KZ 2 najbolja FPS igra, to mesto ce dugo zauzimati Far Cry, ali zato KZ 2 MP je nesto najbolje sto sam ja igrao.
Mozda promenim misljenje o najboljem FPS naslovu, kad predjem KZ 2 SP na zimu.

Najsugaviji boss fight ikada kad nisam polupao sad joypad necu ga ni polupati.
Kako su zasrali sa ovim Radecom **** ih on sve.Znaci punim lika pola sata i on me posle pola sata drkanja sa njim razvali nozem ni od kuda,poludeo sam.
Zar nije moglo ovo bolje da se resi ****m mu mater i igru....Idem da popijem bensedin kad i ubaci killzone u konzolu.:S:
Kako lepo krlljanje tokom cele igre joj da useru sa ovim magarcem.Bolje da su dodali jos koji sat gameplaya da se rokam sa mamlazima nego sto su oduzeli zivce hiljadama ljudi sirom sveta.

ps Jel ima neka sifra da dobijem rocket louncher da ga raznesem u delove i sve u pm?:D
ps opet Jel jos nekog mucio ovaj Radec il sam ja smotan?

Poslednja izmena:
Sam Radec je malo dete, oni pre njega su problematični. Ja sam na normal težini Radeca revolverom ubio (skoro 21 minut) a na easy puškom (15 minuta). Ima snimak da ga tip nožem roka na elite težini.

Ocigledno se ovde ocekuje da svako ko odigra KZ2 mora da dodje i vice : " OMG najbolja pucacina svih vremena" , "Ovo je bolje od bilo cega do sada ...bla bla..." ....
Apsolutno! I ne najbolja pucacina, vec najbolja igra svih vremena! Najbolje da to stavis u potpis :)

I moras biti jako pazljiv prema Lozacu :)

Znaci Radec mi je bio jedan od laksih delova kampanje :)

Na normal.

Probaj Veteran. Možeš krenuti od balkona, čisto da vidiš. Inače, cela igra je mnooogo zabavnija na veteran. kad/ako očistim radecca, krećem celu kampanju na elite.

Kako igra nije FPS, igrao je SP ili MP ? Jednostavno MP je toliko dobar da mi se ne igra SP, probao sam 5 min i ubijao ih nozem jer su u odnosu na MP protivnike smesno laki. Kontam da cu da igram na Veteran kad budem odlucio da predjem igru.

To sa zaklonom mi uopste nije jasno ... toliko se forsira u singleplayeru i onda ih mrzi da implementiraju isti u mp :S

To sa zaklonom mi uopste nije jasno ... toliko se forsira u singleplayeru i onda ih mrzi da implementiraju isti u mp :S

U MP-u ne bi imalo nikakvog smisla, gameplay bi licio na potezni RPG :) Ja sam to samo par puta i u SP-u koristio..

@ showman

Ono sto me "uvredilo" da tako kazem, je sto si odigrao par meceva MP-a i vec video da ti ne odgovara. Nisi sigurno ni osetio uzbudjenje kad si meta, nisi otkljucao ni medic-a verovatno, znaci dajte ljudi ono malo pre nego sto izjavite da vam ne odgovara, probajte vise od 5 minuta :)

Poslednja izmena:
Ono sto me "uvredilo" da tako kazem, je sto si odigrao par meceva MP-a i vec video da ti ne odgovara. Nisi sigurno ni osetio uzbudjenje kad si meta, nisi otkljucao ni medic-a verovatno, znaci dajte ljudi ono malo pre nego sto izjavite da vam ne odgovara, probajte vise od 5 minuta :)

Probao sam nekoliko sati razne modove.
Utisak se popravio iz razloga sto sam bio mnogo dobar.:D
Ocekivao sam da ce da me sabijaju samo tako no ispade obrnuto.U svakoj ali bukvalno svakoj partiji sam bio pri vrhu sa skorom sto me opasno iznenadilo.
Dosta ljudi koliko sam video igra izuzetno pichkasto sto ce reci stekuju se ko misevi ili treba im pola sata da krenu u rokanje.:D Ja sam forsirao svoj rambo style i polivao,polivao....
Ocigledno je da je mnogima ovo prvi iskorak u konzolni mp pa im zbog toga sve deluje nevidjeno a kvalitetan mp na konzolama zivi dosta dugo.Takodje se vidi da mnogi nemaju iskustva u igranju pucacina na joypad iako je ovde pucanje prosto da ne moze biti prostije ,prosto mi nesvatljivo da neko ne moze da se privikne.Cak se u bliskim 1 vs 1 napucavanjima ne trazi uopste neka velika preciznost dovoljno je obicno "saranje palicom" i saseces svakog ko ti stane na put.

Poslednja izmena:
Ocigledno je da je mnogima ovo prvi iskorak u konzolni mp pa im zbog toga sve deluje nevidjeno a kvalitetan mp na konzolama zivi dosta dugo.

Kakve veze ima da li je konzolni? Ono sto impresionira je koliko sve odise kvalitetom i kako se nekako osecas "tu". Nikad nisam bio graficka kucka, ali ova atmosfera i napucavanje su me skroz razmazili pa mi sad sve ostalo izgleda tako zastarelo. Uzimam za primer gameplay iz novog Cod-a MW2, ono na sankama. Znaci sanke sibaju ko u Wipeoutu a isto tako se i beztezinski cine :) Baja puca sa strane a zvuk i ceo taj fazon dok puca je kao da je plasticni pistolj :)

Ajd upadni na neki naš meč i šaraj palicom... To što si ti klince Rambo stilom rokao, ne znači da to pije vodu.

Meni dosta sto sam klince rokao.
Cim opet nabavim disk ubacicu se:)
Zameno sam ga vec,a na ps3 hocu jos da probam Resistance 2 igra mi deluje dosta zanimljivo.Mnogooo volim da se sibam sa ogromnim karakondzulama a mislim da toga ima u R2.
Posle ionako nemam sta igrati na playstationu pa cu da pokupim opet KZ2.

Zasto me onoliko iznervirala borba sa Radecom?

Pa jednostavno sto mi vrhunac svake igre predstavlja zadnji boss fight ono kad treba najveci adrenalin kad prosto imas neki mocan filing.Gears of War 1 ima fenomenalnu zavrsnu borbu sa Raam-om na sta bi trebali da se ugledaju mnogi.Zato su u GeoW2 usrali motku i stavili najblentaviji moguci nacin da se igra zavrzi.S****s neku karakondzulu ili sta vec zaboravio sam za 5 sekundi sto je po meni bezobrazno glupavo.U Kz2 me iznerviralo sto je ta zavrsna borba bas neinvetivno uradjena a bas sam se naostrio na Radeca i ocekivao neko epsko krljanje kad ono djoka.

@Boris Lozac
Pa nije pobogu ovo jedina mp igra koja odise kvalitetom i u kojoj se osecas nekako "tu".
Reci mi sta si to jos probao da igras pa ti izgleda zastarelo tacnije koji si jos mp i shvatio njegovu zastarelost i beztezinstvo?
Borise ne znam da li si probao GeoW2 mp koji iako drugaciji od ovoga nudu ogromnu kolicinu zabave i drugaciju filozofiju igranja.
Po meni najkompletniji tps multiplayer ikad napravljen a sve je savrseno ispolirano i perfektno izvedeno,pocev od mapa preko balansa oruzja pa do timske igre i napucavanja.
Annex,King of the Hill,Horde,Submision prosto se ne zna koji je zabavniji mod .

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno