Šta je novo?

Killzone 2

Assault klasa je fu*king disgrace, sto bi rekao Drogba, odnosno Boost, to je nesto najgluplje sto im je palo na pamet. Ajde da si malo brzhi sa tim, ali se prokleto LETI!. Pre neki dan ubije me Nikola na Radecu u ISA bazi kod tenkova i preuzme mikrofon, posle 3 sekunde ga je dostavio, toliko o tome.
Mada dzabe sprecavanje assault klase kad mozes da kombinujes boost sa drugim klasama.

Poslednja izmena:
Evo ljudi uspeo sam da ubijem Radeca na normal u svom prvom prolasku kroz kampanju (trooper) za 18 min 50 sec...
On me je zaklao 2 puta, a ovi pre njega su mi bili tezi nego on.
Samo cekas da pocne da rice :D i onda sprintas u krug dok ga ne vidis ispred sebe, napunis ga jednim rafalom...i tako u krug.
Ocekivao sam mnooogo vise problema sa njim posle onih vasih reci da je pretezak. Meni je na primer teza ona deonica na ulasku u Visari Palace...
Pozdrav :wave:

Ma opusteno...stekao sam takav utisak sudeci po onim postovima od pre 2 - 2,5 meseca...:D lupanje dzojpeda o pod i tako to... :d

Ja sam ga presao po prvi put na hard nivou tezine i nije bio toliko frustrirajuce tezak.

Poslednja izmena:
Ukupno sam balkon + Radeca zavrsio za 40 min uz 6 pogibija...
@ Ragnarok
Slazem se

Poslednja izmena:
nema nista u single toliko tesko kao neki frikovi (nemaci) sto igraju na natu MP. e to je tesko !

Meni je za zadnji nivo trebalo 1h 30min al sam zato 1x poginuo

Pa ja sam poginuo jedno 40 puta dok nisam skontao sta treba da radim. :D

Kako bre ovo na elite, kolje nozem svakog od ovih radecovih..

Slazem se sa Psihom, Elite je sigurno tezak (josh nisam igrao na tom nivou tezine), ali MP je ipak najtezi. Znam neke likove koji u multiplejeru UVEK prave odnos 4:1 ili 5:1 u K/D bez obzira sa kim igraju i protiv kojih igraju...

Jel igrate samo na evropskim serverima ili i worldwide? Uvek mi je podeseno "my region", jos od bete sam tako navikao, ali sam se pitao da li je igrivo i na ostalim regionima, USA recimo, jer kapiram da tamo ima vise servera sa novim mapama..

Ja igram worlwide, pa koji region me zapadne, od. koji mi se najvishe svidi i odgovara. A na my region, odnosno Evropu stavim samo kada pochne net da zeza.

Dakle moze da se igra.. moguce da ti lagujes drugima, znam koliko se ja iznerviram ako nekog ne mogu da ubijem zbog laga, odma pomislim da koristi onaj lag switch, pa ne bi da budem djana i nerviram amere sa lagom :)

Ranije je znalo ali u uposlednje vreme mi nishta ne laguje, samo ponekada zna da dodje period od sat - dva kada svaki chas puca veza.

"Patch 1.27 is well under way and will be released a little later this month. It is a pretty sizable patch with some exciting features. More on that later on when we get closer to releasing it. There is also a lot of server related maintenance coming with that and a lot of other things still in the works. (DLC 2 anyone?) But more on that later.

So, behave yourselves and a press-release with the changes in patch 1.27 will be released when a date and time for release has been agreed upon with all regions."

Mozda konacno dodaju stvari za laksu organizaciju igranja, poput party podrske, mada iskreno sumnjam u tako nesto. Trebalo je jednostavno da kopiraju Resistanceovu infrastrukturu, jer ona savrseno radi.

Ne mora to, ali su rekli da ce biti konacno vise informacija o serveru pre nego sto udjes, da li je FF ukljucen, koje mape se igraju, koliko igracha ima gde i ostalo..

To bi vec bilo nesto. :)

Mada, najvise bih voleo da posvete mnogo vise paznje balansiranju i da konacno isprave ogroman broj teskih problema sa kojima se igraci susrecu u multiplayeru.

Pa, verujem da su i oni svesni nekih gresaka ali tesko da ce nesto preduzeti povodom toga.. Recimo ja bi skroz izbacio boost, ili ga drasticno usporio, neunistivost 2, 3 sekunde kad se spawnujes u svom kampu, a ti mozes da pucas u protivnike odma.. na ostalim spawnovima si ranjiv cim se pojavis, search and destroy bi NEKAKO (ne padaju mi na pamet resenja) promenio, da ne bude vise klanica, itd..

Poslednja izmena:
Vrh Dno