Šta je novo?

Killzone 2

...Sad ganjam dobru lokaciju da ih 5 roknem jednom granatom.
Ja sam to uradio pred kraj kada je napadnut nas cruiser, pa znas onu scenu kada se vozis liftom gore i posmatras ih kako se rokaju? Cim ti se otvori lift trci levo, izvadi bombu, tu ce jedna grupica od 5 ili 6 helghast-a probiti zid, baci im u sredinu dok se jos nisu pokupili i to je to :)

To mi reci. Iz prve sam odradio. Blagodarim.

Sada mi ostaje samo melee orden i dobijam trofej za combat training.
Online rank #4 će da sačeka malo, kao i elite prelazak igre...

One dodate trofeje ću za jedan dan da odradim, samo da nađem način da kupim mape. :(

a fala qurcu i ja sam otkljucao M4 pistolj ! mnogo sporo puca! a ove partije sa pistoljima su uzasno iritirajuce ! dodje mi da razbijem Sony !

*** ne odgovara nesto mom stilu igre, mrzim sva oruzja koja pucaju sporo. zato i volim onu saboter pusku, roka ko luda !

ako pucas u glavu, a ovako 2 metak, 3 metka za Assault badge

Posto koristim onu rapidnu pusku sabotera veoma cesto se desi da u sred duela ostanem bez municije, pa da ne bi reloadovao (gubi se dosta vremena) stisnem trougao i vadim revolver koji sa jednim metkom zavrsava zapocet posao :p
Uvek ga stavljam kao sekundarno oruzje.

Konacno sajt izgleda radi kako treba. Brz je i uploaduje statistike skoro odma koliko mi se cini. Jedino jos nisu stavili nove rankove.

Nego primetio sam da jedini mod u MP-u koji kvari sliku ostatku igre je search and destroy. To je jedini mod gde se stvori klanica na jednom mestu pa sam u zadnje vreme recimo igrao samo bodycount servere. Nemam uspeha da nadjem servere gde je ugasen S&D.

Poceo sam i da vidjam Japance :) oko 30.000 kopija se prodao u japanu za 2 dana... uglavnom su scouti :)

Bice mali patch danas/sutra da ispravi neki network error.

Poslednja izmena:
ma sugava igra, svakih 2 h neki network error ! kako ne mogu to da isprave !

Kako prepoznajete sabotere iz protivničkog tima?

Osim crvenog cross haira ili što je sumnjivo videti medica ili engineera sa SMG puškom?

Pogledaj na mapu, cak i kada je maskiran bice prikazan kao crvena tackica.

Kako prepoznajete sabotere iz protivničkog tima?

Osim crvenog cross haira ili što je sumnjivo videti medica ili engineera sa SMG puškom?

Ne sijaju mu oci u slucaju HG, i ne sijaju plave lampice u slucaju ISA. I ako ga gledas malo duze (sa ledja recimo) skinuce mu se maska..

ja ga izvalim nekad jer vidim da ga nema na mapi kao zelena tacka! a i u izgledu ima nesto drugacije, znaci tacno znam koji je ! moguce da ne svetli !

Ukoliko nije omogucen Friendly Fire najmanji problem je ljudima da provale ko je saboter jer ko god se pojavi u njihovoj blizini od njihovih overe ga ...
Cak su to praktikovali na jednom FF serveru pa sam nekoliko puta umirao zbog *****a koji moraju da overavaju jer ne umeju da gledaju u mapu ...

Na skoro svim serverima je nazalost ugasen FF. Stvaraju se uzasno lose navike tako. Je*iga kad su svi zrtve statistike i pozitivnog K/D-a.
Crveni nisan je jos uvek najbolje resenje da izvalite sabotera, dok provalis da nema nijedan izvor svetlosti na sebi obicno je kasno.

Sacu da jurim medalju za sabotera. Mogu li po osvajanju prve medalje (maskiranje) kombinovati to sa medicovim health packovima ili moram i C4 da odradim?

ja sam igrao dosta sa saboterom tako da znam kako razmisljaju takvi igraci, uvek s ledja dolaze
ne mozes da kombinujes
samo sekundarne sposobnosti se kombinuju, medic moze da ima mine, saboter kese i tako slicne kombinacije sa ostalim klasama

nego jel radi spot&mark kao kombinacija kad se otkljuca ? jeli Cvejo ?

Poslednja izmena:
Taj skill ima smisla samo ako si scout. Možda ponekad da markiraš mete da ostali vide na mapi, ali ne znam koliko to ima koristi i na kojoj mapi...

Taj skill ima smisla samo ako si scout. Možda ponekad da markiraš mete da ostali vide na mapi, ali ne znam koliko to ima koristi i na kojoj mapi...

Po mom misljenju, spot&mark je podcenjen....
Jer mnogo je lakse igrati kada znas gde se krece markirani neprijatelj...
Pri tome se jako brzo obnavlja, tako da retko ko moze da prodje neprimecen....
Mislim da je u kombinaciji sa medicom odlican.....

Medicov health pack ne bih menjao za spot&mark. A i ako je uključeno da se uvek vide na mapi protivnici, onda samo snajperu koristi dotični skill.

Koliko sam ja citao, tvoji saigraci, zahvaljujuci spot&mark vide neprijatelje kao crvene tackice....
Ili mozda gresim?

Vide ih na mapi. Tamo bi ih videli u zavisnosti kako je podešeno (show allways/when firing/never). Na većim mapama ima smisla ako je "when firing" uključen, ali opet, snajperisti najviše :)

Vrh Dno