Šta je novo?

Killzone 2

Igraj Radec' Academy pistols only, ako hoces da dobijes revolver. Tamo se najlakse ribboni skupljaju.

za top 1% igrace vam treba min 5000, sto je meni 10 partija long games-a, znaci svaka partija traje sat vremene, to je 10 h igranja, al da uzmes bar po 500 XP. ja sam jednom uzeo skoro 800 u partiji.
ove nedelje sam o5 top 1% jer vec sad imam oko 4000 XP-a.

Ja sam prvo otkljucao revolver, pa isao dalje :D to je naj oruzje u igri :)

*ebite se, udenite i meni jedan :) Jel ima neograniceno metaka kao obicni?

Citam u FAQ-u da se ovi Honor ranks resetuju svake nedelje, da dobijes trajni trofej, ali sam rank se resetuje posle nedelju dana. To znaci da ti boja na ranku stoji samo nedelju dana (ako sledece nedelje ne budes u nekom od top %)?

Poslednja izmena:
aha, zato sam ja cas crven, cas ljubicast

Pu bre, mislio sam da to ostaje stalno na ranku, osim kad dobijes boju za veci Top%. Sta ima da jurim onda i da mi traje nedelju dana :)

Mada evo recimo Marko_P, nije igrao nekih 20-ak dana, a jos uvek mu stoji crni rank?

EDIT: Nisam normalan, jos uvek je crn zato sto je po broju bodova jos uvek u Top 6 % igracha :)

Poslednja izmena:
Ja josh uvek dobijam relativno malo poena po partiji, 50-100. Zato sam odluchio da dobijem onu medalju za headshotove, ali nece mi biti nimalo lako, jer sam stekao pogreshnu naviku da gadjam u telo a ne u glavu.

Chesto se plashim da iz blizine gadjam u glavu, jer mislim ako sve promashim gotovo je, ovako ga napunim u telo... i da, igram iskljuchivo BC, to nemoze nikako da mi dosadi :D

Ne znam zasto se zalite na headshotove, ovde ih je prelako praviti u ogromnom broju situacija.

Npr. tokom one bete prosle jeseni ni igraci u top 10 sa preko 120 sati igranja nisu imali headshot medalju, dok sam je ja dobio za nekih 15ak (ne secam se tacno) sati u ovoj punoj verziji.

Nisam primetio nista cudno vezano za headshotove, u poredjenju sa CS-om (jedinim drugim MP FPS-om koji sam igrao) ne padaju nista cesce i nista redje. Neki pricaju da pucaju po nogama a racuna im se kao headshot, verovatno ne racunaju na recoil i da puska bezi na gore kako pucas..

Nego sinoc mi se desio jedan od onih epic momenata na jednom francuskom serveru :) Assasination na Visari Hameru (koji mrzim i ne poznajem uopste). Cekam da vidim gde je meta, kad ono na 20 metara ispod mene, zatrcavam se da preskocim ogradu i ocekujem da ce me docekati njih 14 i gomilu tureta, skocim dole, okrecem se, kad meta i jos dvojica koji ga "cuvaju" gledaju u totalno drugom pravcu, odnosno pokrivaju samo hodnik u kom su bili :D Natenane overavam metu i ovu dvojicu dok su skapirali sta se desava :D

Poslednja izmena:
headshoot je nikad lakse ubosti, meni je svako trece ubistvo u glavu, imam 3000 headshoot-ova.
mada me igra nervira kad sam mu na 30cm puskom od glave i ne padne headshoot, to moraju da poprave !

Kako igrate iz blizine, sa zumom ili bez?

Da, mislio sam na M82.

Ne znam samo kako onda uspeva onim psihopatama da me ubiju iz blizine jednim metkom u glavu, a verujte mi, ne stojim u mestu.

Poslednja izmena:
Kako su smorili dodavanjem gomile trofeja sa novim patchem. Pa u jednoj malo dužoj partiji će se pola tih trofeja zaraditi.

Inače, završih igru bez pogibije i skupih sav intel, kao i sve grbove. Nagrada za intel je oko 500mb materijala. Pokupio sam skoro sve trofeje vezane za kampanju, fale mi 5 ubistva jednom granatom, tri ubistva jednim rafalom, porokani svi leechpodovi (ovo mi nije jasno, pobio sam ih sve više puta) i da obrnem igru ne elite. :)

I sada mi piše da sam kampanju prešao 80%. Ostao mi je balkon na Veteran i cela igra na elite... I eto 100% :D

Poslednja izmena:
^^ Boze :D

Zakuca mi sad konzola na long game-u sa Pilacom :( Ionako je frustrirajuca partija bila, ali bacih potencijalnih 200-stinjak poena.. Oko 00:00 igram ponovo pa se vidimo negde mozda..

Tebi sam poslao wallpaper sa ISA medicom na mail.

Inače, mnogo bolesno deluje kad mi stigne SMS a čuje se zvuk postavljanja turreta. :)

E dobih ga, vrh je, blagodarim ;)

Okačiću sve i podeliti ovih dana... Do tada...

kz2_wallpaper5.jpg

kakvi ste ludaci ! imaju li gde zvukovi iz igre ?

Uspeo sam 3 ubistva iz jednog rafala da izvedem, kao i da sve tipove pešadije prikoljem. Mnogi se žale da imaju 13/14 i da ne mogu da nađu poslenji tip. Fora je u Suljeva rudniku priklati snajperistu.:)
I uspeo sam sve Leechpodove da porokam. Sad ganjam dobru lokaciju da ih 5 roknem jednom granatom.

Nabavaio sam i ja primerak Killzone 2. Igra je odlicna ali imam jedan ne ocekivani problem. Nesto mi jako smeta pri kontrolisanju analognih palica, prvenstveno desne za aiming i look around. E sad ja sam dugo igrao cod4 i to poredjenje pravim sa njim, ko je igrao obe igre verovatno zna o cemu pricam. Pokusavao sam i sa sensitivity na svim nivoima ali ne pomaze.

To je akceleracija o kojoj je mnogo puta pricano.

Kod CoD-a, ako hoces da pecurku pomeris za odredjenu vrednost, to mozes da uradis iz jednog pokreta, ali mozes i 2 puta duplo manji pokret da napravis, svejedno je.

Kod Killzonea je to drugacije, jer sto duze guras pecurku to pokret sve vise i vise ubrzava. Prisutan je i veci deadzone cini mi se, pa je tako Killzone dosta tezak za navikvanje, posebno onima koji su dugo igrali CoD.

Poslednja izmena:
Nisanjenje i kretanje je totalno drugacije od drugih igara, to moras uzeti u obzir. Oruzja imaju tezinu kao i sam lik. Samo treba malo da se priviknes, ali je mnogo bolje nego ostale beztezinske karton igre :)

Nisanjenje i kretanje je totalno drugacije od drugih igara, to moras uzeti u obzir. Oruzja imaju tezinu kao i sam lik. Samo treba malo da se priviknes, ali je mnogo bolje nego ostale beztezinske karton igre :)

I meni je bio problem da se naviknem zato sto sam stalno igrao Bad company, ali ide na bolje :d

To je upravo to. Nisam video ni rec o tome ili nisam obratio paznju. Svejedno ostaje da se naviknem.. :D

Nazad
Vrh Dno