Šta je novo?

Killzone 2

Prvi April smara :) Mada bi stvarno bilo dobro da neki od "skinova" iz kampanje mogu da se koriste i u MP-u, recimo miner, oni u mantilima, elite, itd... (kad smo kod elita, skandalozno ih malo ima u kampanji a bas dobro izgledaju, covek bi ih ocekivao kao desne ruke Radec-u na kraju)

Poslednja izmena:
Da, da politician, urlace ce ko Seselj u Hagu na ISA :D

Btw, izasao je opis u nasem poznatom kompjutorskom casopisu ;)

SKrinfun, da :d

Nije neka naj naj ocena, ali u tekstu je bas nahvalise, a imaju i zasto.

Pa, fazon je sto su isto tako nahvalili i Resistance 2.

Skroz je smesno da 2 FPS-a, koji se po kvalitetu DRASTICNO razlikuju, u tako kratkom vremenskom periodu dobiju potpuno iste ocene.

Jel isti covek radio rewiev?:) A inace za R2 su rekli da je teska igra, ali vestacki dolaze ti s ledja i to, a za KZ2 da je teska zbog pametnog AI-ja, al nelogicno je i meni da dobiju iste ocene.

Da, isti covek.
Vladimir Pisadorov radi skoro sve opise PS3 igara.
Sto je najgore, celi opis Resistancea 2 se svodio na opis single player kampanje, koja je djubre, i koja kada bi se ocenjivala kao odvojen element ne bi dobila vise od 5/10, dok je fenomenalni multiplayer jedva pomenut.

Pa, zato sto su ti bossovi uzasno realizovani, gde se pojavi ogroman boss i ti samo drzis dugme dok ga ne likvidiras. :)
Prica ne postoji, AI protivnika je katastrofalan, jer cudovista kao da ne vide nikoga osim tebe, a graficki igra drasticno varira od nivoa do nivoa.
Igra uopste nije bila zavrsena kada je otisla u stampu, a jedan od najboljih pokazatelja tako necega je definitivno borba sa poslednjim bossom...

Ha... upravo sam saznao da se lik kojeg vodite u igri preziva Ševčenko... Ova igra od sada zvanično ima moj respect :p

Pa, zato sto su ti bossovi uzasno realizovani, gde se pojavi ogroman boss i ti samo drzis dugme dok ga ne likvidiras. :)
Prica ne postoji, AI protivnika je katastrofalan, jer cudovista kao da ne vide nikoga osim tebe, a graficki igra drasticno varira od nivoa do nivoa.
Igra uopste nije bila zavrsena kada je otisla u stampu, a jedan od najboljih pokazatelja tako necega je definitivno borba sa poslednjim bossom...

A Killzone ima strasno zanimljivu pricu ...

A Killzone ima strasno zanimljivu pricu ...

Ima opasno dobru prichu, koja iz nekog razloga nije ubachena u samu igru... ali cela pozadina priche i sve oko nje je na bas vrhunskom nivou. Procitaj Killzone universe na zvanicnom sajtu.

Poslednja izmena:
I ovaj zadnja igra gospodar prstenova ima fenomenalnu priču, samo što nije u igri veću u knjigama J.R.R. Tolkiena.

I ovaj zadnja igra gospodar prstenova ima fenomenalnu priču, samo što nije u igri veću u knjigama J.R.R. Tolkiena.

Aj ti nekad napisi nesto normalno na ovom forumu i bez ogorcenosti, dogovoreno?

e kad je tako, onda i ja menjam potpis !!!!! nece nas vise varati zli japanci :mad:

inace, nabavih i ja danas bt sluske za kz2, tako da se cujemo za vikend.. unapred se izvinjavam svima koji me ubiju :D

kakva je ovo moderatorska prevara ? navijaju za PS 3 ? nemam nista protiv !

Tako nesto.
Banera su Japanci zaposlili da lobira za sondZu™, dok driver redovno dobija stipendiju od japanske ambasade. :d

Poslednja izmena:
bole ih uvo, uzimaju pare, svaka cast ! sto meni neko ne da pare da plujem M$ ? vec bio bio bogat covek ! alo bane ako ti treba profi pljuvator, tu sam ! :D

Vrh Dno