Šta je novo?

Killzone 2

^ to otprilike mozes samo ako ti je zoom L1 a pucanje R1.... posto je meni zoom R3 , nema shaneee da to uradim :)

Pa šta čekaš: vraćaj ga na L1/R1 :smash: :-devil-:

dobro je nisam jedini koji ima problema sa spavanjem!
gde ima da se kupi hloroform ? :)

Ja sam spavao od 19 do 24h :p

dobro je nisam jedini koji ima problema sa spavanjem!
gde ima da se kupi hloroform ? :)

Nije ti hloroform bas zdrav, to ti je vise kada te smori neki moderator ovdje, da mu dodjes sa ledja i trenutno ga uspavas! :p

pa mora da postoji nesto za uspavljivanje !?

Probaj sa nekim tupim i teskim predmetom , uspavljuje 100% ^^
Btw ovaj aim bug je ozbiljan abuse i nadam se da ce da reaguju i uklone isti sto je pre moguce jer cim je dospelo na Youtube , vec 2/3 abusera to koristi

Online prvenstveno, mozda i u kampanji.. Prvo sam po*izdeo na one koji to zapravo i koriste ali onda shvatim da je tako najbolje jer ce se brze saznati i brze ukloniti..

Evo ja koliko sam sve smorio sa iscekivanjem svoje kopije, ona je stigla!
Odigrao sam par meceva online i do sada ne vidjen nivo adrenalina! Da sada ne ponavljam sto su sve pricali i ostali, uglavnom, da se ja bar malo uvjezbam, pa da se rokamo...
Sto se tice ovoga sa nisanjenjem, ja ga nisam koristio i necu nikada, ali vidim kako se ja krecem i sta mogu, bez obzira sto igram prvi put, i neki likovi jednostavno rokaju bez greske...
Nadam se da ce ovo sto prije da se ukloni, pa da svi jedva pogadjamo jedni druge :)
Kada bih samo imao po citav dan vremena kao nekada :))))

Poslednja izmena:
Znači ne igrati online do sledećeg patcha.

Upravo... takodje citam da postoji i normalan auto-aim kad pucas bez nisana, dali posle ovog poslednjeg patcha ili je tako od pocetka, ne znam. Nek se uozbilje pod hitno.. kakav bre auto-aim? Vidim da je COD4 radio sa takvim auto-aimom svo vreme i da to ne moze da se ugasi :trust: Mora li se sve poglupljivati u pm, sta, ostvaruje se Wall-E vec??

Upravo... takodje citam da postoji i normalan auto-aim kad pucas bez nisana
To oni zovu aim-assist, jer auto aim je ono kao u GTA kada ne mozes skinuti nisan sa mete, kako god, moraju to pod hitno rijesiti!

BTW, ne znam jeste li provalili ove njihove dijaloge, znaju biti opasno dobri, upravo igram kampanju, nesto prije Visari Square-a, ovaj lik kasni i kaze da mu je mama pravila sendvic od sunke, pa da je zato zakasnio, a ovaj mu odgovara, potrudi se da i meni napravi takav sendvic sljedeci put kada ujutru budem odlazio!!! WTF Prvo pomislih nizak udarac, a onda sam se odvalio od smijeha!
Drugo, kada vidjeh ove Helgaste sto imaju kapice kao partizani, nisam mogao doci sebi od smijeha i odmah su me roknuli :D
Kasnije sam im skinuo puno istih ;)

BTW, ne znam jeste li provalili ove njihove dijaloge, znaju biti opasno dobri

Ima par gotivnih dijaloga i komentara, ali meni bi vise po ukusu bio neki ozbiljniji ton i dijalozi, kao i malo uverljivija gluma, ali dobro nije to primarno u FPS-ovima... sve ostalo u kampanji je perverzija cista..

Jos da nisu iskoristili Kiefera Sutherlanda za CoD5, pa da on ovdje naredjuje onim glasom iz serije 24! Uhhhhhh, mada ni ovome nista ne fali! :)

Brian Cox nadomestuje svojim vrhunskim voice-overom iz intro-a sve ove saljive komentare ISA druzine :)

Yes, very nice! :)

U CoD-u 4 je autoaim mnogo, mnogo izrazeniji.
Tamo kada gadjate u glavu, ustvari gadjate u izmisljeni kvadrat koji ima mnogo veci precnik nego sama glava i koji kada pogodite, igra racuna kao da ste pogodili u glavu.

U KZ-u 2, koliko sam primetio, primetan je autoaim samo na pocetku procesa nisanjenja, pa se tako ovaj exploit svodi na stalno zumiranje, tokom kog dolazi do malog pomeranja nisana. Umesto da se nisan malo pomeri, igrac stalno zumira i odzumira, pa tako stalno priblizava nisan meti.

1_Yes, holding L1 (or whatever the flashlight button for you is) locks onto the enemy and TRACKS them.
2_For other guns holding L1 will lock onto an enemy, but just for a moment and it breaks instantly.

Ja jos nemam KZ2 ali ako je to stvarno tako, treba ocekivati novi patch!
Pa da, kao sto sam i napisao prije par strana! To je ovo pod 2 i to nije veliki problem, ali ljudi skontali da rapidno pritiskaju zoom i onda stalno ostaju na meti!

Ma kako nije veliki problem, nema potrebe za apsolutno nikakvim pomocima pri nisanjenju. Pa ako ne mogu nikog da pogodim, ne mogu, vezbacu... Mislio sam da barem ova igra odstupa od tih debilnosti "olaksajte nam sve jer nas mrzi da uchimo i jer smo lenji i debeli"

Ma naravno, pogresno sam se izrazio!
Potpuno se slazem! Trebalo bi ukinuti ama bas sve pomoci i onda da se igra!
Ajde bar kada se mi okupimo nadam se da nece niko to koristiti!
A iskreno se nadam da ce ovi to brzo srediti, inace cemo da ih bijemo!

Ma kako nije veliki problem, nema potrebe za apsolutno nikakvim pomocima pri nisanjenju. Pa ako ne mogu nikog da pogodim, ne mogu, vezbacu... Mislio sam da barem ova igra odstupa od tih debilnosti "olaksajte nam sve jer nas mrzi da uchimo i jer smo lenji i debeli"

Da li si ti uopste probao igru?
Razlika izmedju Killzonea i CoD-a i slicnih shootera je nebo i zemlja. Ovde je prisutan delic autoaima, dok ti u ostalim igrama bukvalno vuku nisan po ekranu (npr. Resistance 2).

Ima ovde i lenjih i debelih koji se trude da nauče i kojima smeta dotični exploit.

Taj exploit je najmanji problem jer ce ocigledno biti ispravljen, najgore su ove "skrivene" pomoci, koje verovatno nikad nece biti ispravljene.

Da li si ti uopste probao igru?
Razlika izmedju Killzonea i CoD-a i slicnih shootera je nebo i zemlja. Ovde je prisutan delic autoaima, dok ti u ostalim igrama bukvalno vuku nisan po ekranu (npr. Resistance 2).

Pa primetio sam to i u beti ali sam mislio da umisljam, taj Snap-on aim assist. I ne zelim da poredim sa ostalim i*iotskim igrama koje imaju auto-aim, hocu da poredim sa normalnim pucacinama.. hteo sam da mi KZ2 zameni CS, a ne da me poglupljuje..

Poslednja izmena:
nego da vas neshto pitam. dal je moguce da meni kao medic-u kao pochetno oruzhje bude shotka?

Vrh Dno