Šta je novo?

Killzone 2

Dakle da ponovim, ja sam Bauer91, citam ovaj forum redovno ali nemam zelju da cesto postujem a u klan me je pozvao Ragnarok na drugom forumu.

Sto se saveta tice, bojim se da ne mogu puno da pomognem oko klasa i taktike jer u 90% slucajeva koristim Medica sa onim dodatkom za healovanje (koji je skoro nevidljiv kada se baci tako da healujem sam sebe najcesce, retko saigrace), C4 recimo nijednom nisam postavio. Cvejicu zato taktika ide odlicno, cesto su me ubili njegovi turreti i C4 koje postavlja na pravo mesto ali ako naletim na njega... :)

Oslanjam se najvise na pucanje iz standard ISA puske, sa kojom sam nakon patcha prilicno precizan. Takodje, navika iz CSa koja je i ovde jako korisna, stalno gledam radar. Nema tu neke mudrosti, samo je vazno navici se na kontrole. :)

Moram nauciti da gledam radar, nikad ga ne gledam u igrama, ni CS ni PES :) Crvene tacke bi trebale da budu protivnici, a zasijaju samo kad pucaju, tako nesto.. Na sta treba obracati paznju najvise na radaru?

Pri kreiranju partije izabere se da se protivnici vide uvek ili samo kada pucaju. Saboteri se ne vide uopšte dok su pod maskom.

Moram nauciti da gledam radar, nikad ga ne gledam u igrama, ni CS ni PES :) Crvene tacke bi trebale da budu protivnici, a zasijaju samo kad pucaju, tako nesto.. Na sta treba obracati paznju najvise na radaru?

Pa na crvene tacke. :D A na radaru se lepo vide i izlazi iz prostorija tako da maltene mozes da gledas samo radar dok se ne priblizis crvenim tackama. :)

Sta se dobija kad otkljucas ribbon za medica?????
Ono za healing???
I za tactician-a????

Par mana sto se multy-a tice:
Kada neko gadja turret da bi je unistio a ja prolazim pored pa me njena explozija ubije njemu se pripisuje kill!
Kada imam malo energije i padnem sa sprata i poginem pise "RankoSD committed suicide" i skidaju mi se pojeni za to!!! Mislim, to nije bilo samoubistvo vec sam pao i poginuo, znaci treba da mi se dopise jos jedan death...
Kada se ispali poslednji metak iz sarzera snajpera sledece dve sekunde jednostavno coolira i ponasa se kao da je sledeci metak vec spreman i tek onda pocne reload...
Isto vazi i za sacmu, odradi ubacivanje sledece caure i skoro sekunda mora da se ceka da bi moglo da se opali...

Podsetio si me sad, jel vam "laguje" mozda zoom? Skoro pa mu sekund treba da odreaguje na zumiranje/odzumiranje.. (na puske mislim, ne na snajper)

Hmmm, nisam primetio nikakav lag na zoom-u, btw ja igram sa default podesavanjima kao za single samo mi je horizontal sensitivity povecan za 3 polja...

^ A ja sve sto sam do sada igrao obicno se dopisivao samo death :p

Poslednja izmena:
a to je da ne bi radio escape death.. tipa na low hp-a si, a gadjaju te, i onda opalish granatu u zemlju i dignesh se u vazduh.

Ja sam je*eno odusevljen muzickom podlogom u igri! Jel nasao neko negde da se skine ceo soundtrack? Kampanja je brutalna, igram natenane jer ne zelim jos da je zavrsim :)

Muzika iz menija je skoro ista muzici iz prvog dela.
Iz nekog razlog meni prvideo ne radi najbolje na ps3 60gb, zvuk preksače tokom špice na primer. U igri nisam naišao na probleme još uvek.

Evo , konacno sam presao SP ... neverovatno je kratka , samo mi je 5 sati trebalo da je predjem (normal).

Pored toga , imam jos jednu primedbu u vezi SP ... sto se zavrsava :S:

Kako bre to prelazite tako brzo, jel to samo protrcite kroz mapu da bi se hvalili kako ste brzo zavrsili ili sta, uzivate li malo dok prelazite, divite li se predelima i grafici? :) ;)

eh mekushci sto igrate na normal ;).. ja sam juche samo onaj most na hardu prelazio jedno pola sata(crko mi je net pa sam morao AI da napucavam xD)..

takodje... gde da me siluju u startu ne znam ni KOMANDE

Ja nisam ni poceo single kampanju ! :)
Zato imam 40h na online!
Single cu da igram natenane, da uzivam.
Ne znam kako mozete 2 puta da prelazite istu igru ?
Bedak je sto nisu uradili duzu single kampanju, pa zar niko ne moze da uradi FPS da traje 20h !? Svi pljuju RE 5 , a bar ima da se igra 20h!
Inace u online me nervira uzasno ono napucavanje sa raketama, jer pola puta sebe ubijem, ne znam ni sam kako!

Izgleda da ste bili u pravu za onaj auto-aim. Kad stiskas vise puta zoom, zakljuca se nisan na igracu.. Takodje ne znam da li ste primetili, ali na daljinu recimo kad zumiras nekog (ISA puska na pr.) bitno je samo da gledas u pravcu neprijatelja i zumiras, odma ces ga imati na nisanu... mislio sam da samo ja to tripujem, ali vidim da su jos neki to primetili...

Ok, koliko ste intela skupili i koliko ste oversized kokardi polupali?
Šta piše u procentima koliko ste prešli?
To 6h trčanje kroz nivoe je bez veze.

presao 55% kontam ostatak bi presao kad bih ponovo igrao,ali nikako da krenem od multi-ja

p.s. mogu samo da zamerim jednu stvar online igranju.... znaci, dok nije dosla bazukica u standardne redove igraca (dok sam igrao samo sa svojim rangom i kad sam bio nizi rang), igra sa puskama , granatam i pistoljima i sa po kojim medicom i engenier-om je bila PRETERANA..sad sve postaje tako sareno, lete rakete u levelima koji su premali (po prostorijama se puca raketama) suvishe je sve prenatrpano...bilo je lepse kad su samo puske bile

Slazem se, rakete bi izbacio iz MP-a skroz, Assault klasi dao neki machine gun, i mogucnost biranja ISA i HG default puski, a granate limitirao na po jednu za svakog. Takodje, ukinuti pravljenje Spawn pointa van svoje "polovine" mape, odnosno samo za potrebe cuvanja pozicija i cuvanja mete, isto to i za Turrete..

Poslednja izmena:
presao 55% kontam ostatak bi presao kad bih ponovo igrao

Procenti rastu kako skupljaš intel i kako lomiš grbove.
Ako prođeš igru na težem nivou i ne naiđeš ni na jedan novi grb/intel procenat pređene kampanje neće porasti. Kad pređem na hard, ima da je pređem na easy. Jurim trofeje za sav intel/sve grbove, i pokušaću bez pogibije da pređem. Pa nek ide život. :)

Jeste majke mi mnogo bolje sam se igrao kada sam bio medic i enginer, bez raketa i ostalih gluposti. Po meni pod hitno treba da izbace vece mape i da smanje jacinu bombi i raketa !
Au kakve cice u VB ! :))))))

Nazad
Vrh Dno