Šta je novo?

Killzone 2

Patch je 16 mega i navodno je okacen... nikad ne mogu da ti se prikljucim, ili je pun server, ili nemam dovoljan rank :) Fali mi par poena do narednika prve klase, jel ti to igras na nekim "generals only" serverima..

Naravno, izazov je veći. Kad uspem da ubijem nekoga, budem ponosan na sebe. Kad uđem u low level partije ja sam uvek meta atentata. :(

Naravno, izazov je veći. Kad uspem da ubijem nekoga, budem ponosan na sebe. Kad uđem u low level partije ja sam uvek meta atentata. :(

Koji si 1337 :D

Ponovo radi bioskop, patch ispravlja neki ribbon bug, povremena zamrzavanja i stabilnost servera, izmedju ostalog..

Poslednja izmena:
Odigrao sam KZ2 demo i bas mi se svideo,atmosfera je sjajna,pucanje je dobro uradjeno,low res texture mi uopste ne smetaju,sve u svemu zaintrigiralo me da odigram celu igru.Definitivno nije najbolja pucacina ali je dosta dobar.

Ako se budem zabavio kao igrajuci Gearse onda skidam kapu sony-u.

Jedno pitanje,da li drzite sensitivity kao na standardnim postavkama kao u demo-u?

Poslednja izmena:
obvious_troll.jpg

Inace, evo jednog posta sa EmuGLX-a vezanog za Cross Color Reduction Filter:

Ta opcija koristi samo ljudima koji igraju preko kompozitnih i s-video kablova preko Multi AV porta. Nema logicnog objasnjenja da bi ukljucivanje/iskljucivanje te opcije pomoglo lagu preko HDMI-ja.

Poslednja izmena:
Inace, evo jednog posta sa EmuGLX-a vezanog za Cross Color Reduction Filter:

Pa da, ali zbog necega KZ2 vuce taj filter i preko HDMI, bag neki.. To se nekima desavalo, ali to su drasticni slucajevi, kao sto rekoh, i u meniju im kasni na komande po sekund-dva, dakle ako vam se to ne desava onda je sve u redu.

A izgleda da su nesto dirali kontrole u novom Patchu, navodno su smanjili malo deadzone, odnosno lakse se malo pomera kada blago pomeras pechurku, jel testirao neko? Definitivno primecujem da sam bolje pucao u beti..

Bolje si pucao u beti zato sto nije bilo akceleracije, vec je upravljanje bilo kao u CoD-u. :)

Bolje si pucao u beti zato sto nije bilo akceleracije, vec je upravljanje bilo kao u CoD-u. :)

E qrac, dobro nisam igrao COD, igrao sam Resistance pa pretpostavljam da je slicno, ono mi je uzas. Beta se osecala taman, i dosta slicno kao sad, samo sto sad dosta teze pogadjam iz blizine i kad jurim neku metu nisanom..

Smanjili su akceleraciju u patchu, tako da je dosta lakse pucati sada.

Nice..

Evo cela lista:

Stability issue regarding randomly named games resolved.
Stability fix when rapidly tapping (X) can cause crash on spawn-select.
Stability issue regarding Saboteur's disguise ability resolved.
Stability fix on 'Creating game' with a blank name.
Stability fix for repeatedly entering exiting game.
The Ignore list functionality corrected.
Unlock of "Frontrunner" Medal now functioning correctly.
Fix for incorrect award of win to clan not showing for game resolved.
Battle Replay for Corinth Crossing not appearing correctly on www.killzone.com.
Issue with not being able to defuse the Search and Destroy objective resolved.
HUD issue correction during Assassination mode when playing as a Medic.
Controller input tweaks and modifications.
Fix for auto-lock on of shotgun exploit.
Fix for D-Charge issues in Campaign mode.

Meni su Gearsi2 bili odlični. Onda sam probao Killzone 2 i KZ2 mi je postala super igra. Sad sam skoro opet Gearse2 i jednostavnu su po nečemu klasu, a po nečemu 3 klase ispod. To se zove evolucija i hvala prirodi što postoji tako nešto, inače bi nam bilo ekstremno dosadno. Dosta smo se valjda vezivali za tradiciju, prošlost, konzervativnost sve zarad toga da tvrdimo pazar.

Poslednja izmena:
Single zabada :) steta sto je jako kratak... nepunih 5-6 sati :(

multi cu probati kasnije

Ja jos nisam odigrao single, odma sam se bacio na multi, nema sta igra stvarno sabija... Sve je odradjeno fantasticno i kao sto driver kaze kao da igram u LAN-u, desi se ponekad da ispraznim ceo sarzer i pocnem reload a protivnik tek tada padne...
Grafika je stvarno odlicna, gomila neprijatelja na jednom mestu sa sve rokanjem, explozijama, dimom a frejmrejt je ostao zazidan... Sve je nekako cisto, toliko informacija na ekranu (radar, skor, zadaci, energija, clan) i sve je pregledno, posebno mi se dopada efekat protivnika na onoj pustinjskoj stazi gde ako igras kao helgast neprijatelj u daljini izgleda kao plava blurovana tacka koja se krece a kao ISA crvena :D
Zvuk je takodje odlican i ja bolje rokanje od ovoga nisam cuo...
Zadaci su isto odlicni, malo mi je trebalo vremena da se pokupim (jednom je commander dodelio mene kao asassination target a nisam provalio i gledam sve se nesto ovi moji okupljaju oko mene hehe kad ja procitam pise moje ime :p). Ne volim da igram kao ISA jer sam dosta gubio u tim ekipama a i volim da budem badass :p i dopada mi se commanderov glas...
Skidam kapu GG-u za ovu igru...
Rokanje moze da pocne :D

Onaj komandant prica u klasicnom americkom lozackom fazonu i zvuci kao jedan od onih sadistickih narednika iz trening kampova armije SAD-a. :d

Onaj komandant prica u klasicnom americkom lozackom fazonu i zvuci kao jedan od onih sadistickih narednika iz trening kampova armije SAD-a. :d

Pa ni druga strana nije bolja....
Zvuci kao Sloba iz 90-ih :D
Elem, ko je rekao da strategija ovde ne igra ulogu (sto je bilo i moje misljenje na pocetku, nego da je ovo tipicna klanica) gresi.....
Zaista ima dosta strateskog materijala i mislim da ce tek kroz par meseci klanovske bitke dostici epic level.....
I jos jedna stvar zbog koje p**dim.....
Znaci zumiram krenem da pucam, i prekine mi se jer sam slucajno pritisnuo L3....
Kako to vi resavate?
Btw, izvinjavam se danas ljudima sa kojima sam igrao.....
Prvo su mi skakali po glavi na poslu, pa reko da malo ubijem nervozu na KZ...
Kad tamo moj tim jos gori pa se culo par (par?? :d ) psovki :)

Poslednja izmena:
^Ja multiplayer igram sa Alternate 2 kontrolama, sa skalama osetljivosti podesenim na 3/10 maksimuma.

Da bre, Alternate 2 je najbolji.. Pilac, ja cuo samo tvoje klince malopre :)

Vrh Dno