Šta je novo?

Killzone 2

Najnovije informacija sa ShopTo-a (ustvari sa royal maila):
Your item, posted on 25/02/09 with reference ************* has been passed to the overseas postal service for delivery in SERBIA .

pa dobro , isto sam i ja dobio , ali to nam nece omoguciti da 27mog igramo igru :(

Ja sam isto juče igrao dosta, i malo je gadno kad igraš sa debilima. Treba da dobijemo partiju ako postavimo eksploziv i ja krenem ka mestu i postavim da bi video da me ama baš niko nije pratio i naravno trojica ovih doleteše i sabiše me, ispizdeo sam skroz. Pola njih svaki čas puca u mene, tojest svog. Ali dobro, to će se vremenom navići.

Mape su prilično velike ali ima i onih koje se mogu lepo igrati sa manje igrača, tojest društvo sa benča da se podeli.

pa tesko koja teamwork igra moze da se igra bez problema sa debilima u timu :D

Poslednja izmena:
Zato je, ako ne igras sa poznatima, deathmach zakon!

Ma dobro je meni i ovako. Samo pričam iskustvo od sinoć. Iako nisam neki ljubitelj multija ovo je jako zanimljivo.

A koje oruzje je po tebi najbolje za MP tj. da li ako igras kao Hel. kad ubijes protivnika, bacas svoju i uzimas onu sa optikom ?

Poslednja izmena:
Generalno, stvarno je najkorisnija ISA default puska, ja sam je najcesce koristio, mada obozavam i Helghast varijantu, opasan zvuk i odlicna za zatvorene i male prostorije..

Nismo se najbolje razumeli, i u beti su partije sa Helghastima pocinjale sa tom ISA puskom, ja mislim na onu zvanicnu Helghast pusku, koja vam se odkljuca posle ne secam se kog ranka, ona sto u Demo-u mozete da pokupite od Helghasta.. Ona se posla par rankova odkljuca i za ISA i za Helghaste pa biras sa kojom ces da pocnes kad se respawnujes..

pa malo mi je zeznuta helghastova puska , jer cini mi se da ISA ima mnogo vecu prednost sa Dot Sight-om

Evo ja mogu da napravim klan, imam rank.

Napravio sam:

benchmark_serbia

Mrzelo me pametnije da smišljam, nadam se da se nećete buniti. Šaljem pozivnice, dobar deo njih je već dobio...

p.s.kimi hebe me kucanje onog tvog nika :(

Poslednja izmena:
Nisam čitao, nemam pojma. Zar je bitno?

kako sad ide sa klanom? gde da trazim invitation? kako da igramo zajedno jel ce da ispisuje dje ti igra klanac (iliti drugar iz klana) pa se dzojnujes ili se prvo klanci skupe pa zajedno ulecu na neki server?

Ja sam napravio i poslao skoro svima pozivnice. Evo ovako:

driver
bane
filipenko
kimi
ragnarok
alias
gruja33
malimrav
borislozac
cvejic

Ko želi neka se javlja, ne znam sve napamet:)

Poslednja izmena:
Ako vam je glupavo ime ili ste se već dogovorili za nešto drugo napravite novi klan i ime, ja ću rado prići. Listam topik i ne mogu to da nađem nikako. Napravio sam da ima kad već niko nije:)

Btw, može da se menja lider klana a ja baš nisam za to :) pa ko želi ili koga odlučite recite pa ću da prebacim liderstvo. A mogu i nekog da unapredim u oficira :D

mene sutra ako moze dodaj 8)

Ne mogu nigde da nađem tvoj nik, pošalji mi.

Poslednja izmena:
Probao sam multi, deluje mi odlicno. Nego, taman sam se navikao na onaj sensitivity u kampanji, a ovde je po defaultu dosta drugaciji. Skapirao sam nameru, ali su me iznervirali sa tim. Kad se naviknes na jedno, nije fora da u multiplayeru ne mogu nista da pogodim, a mnogo mi se igra :).
Moracu da se naviknem...(svakako je jadno, jer mi se igra malo single, malo multi :))

Poslednja izmena:
Uskoro planiram i ja da uzmem Killzone 2...ali necu igrati sve dok ne nabavim HDTV!
Jer je zaista steta igrati ovakvu igru na CRT TVu od 54cm...:d Mislim igrao sam demo vec na tom TVu...sramota!:D

Ali s obzirom da cu uskoro uzeti i TV onda necu dugo cekati!,)

Vrh Dno