Šta je novo?

Killzone 2

Ne znam šta kažu ovi iz Gerile i jesu li počeli sa alkoholisanjem usled saznanja o broju prodatih primeraka ali ja sam upravo igrao online sa novinarskom kopijom. A koju nam je Filipenko podelio, jelte:Klanjanje

Sutra ce moci da se proba u Comtrade shopovima, a u petak pocinje prodaja.....

Ehh, baš su velike mape. Sabih 1 budalu što se popela na neku zgradu lako i onda krenuo frajer da šetam okolo kad samo odjednom vidim mrak na ekranu :(

p.s.da napomenem. nisam puno igrao ali ovo što jesam mape su bile prepune a online radi savršeno.

Poslednja izmena:
Ne rade promo kopije iz OKTOBRA 2008. Mi imao gold verziju koja je otisla u stampu 21. januara.

Koliko ce pare da kosta kod nas sutra u prodaji a da li ima slucajno negde danas u bg u nekoj radnji da se prodaje posto mi drugar u bg pa mislim da je kupi.

5500-6000, ne verujem ispod..

Taj rad, netcode je bio do ja*a a jos su ga dodatno ispeglali, plus sto smo svi dobili brzi net od tad, pitam se kako ce raditi sa komuniciranjem, koliko glasovi uzimaju protoka..

A ko zna kad ce da stigne ovo, Street Fighter je od petka Dispatched a jos nema posiljke na PTT tracking-u.

Da li ce cijena KZ 2 i poslije release date-a biti ista na shopto ili ce biti veca?

Bio sam u Delta Cityju moze da se proba u CT Shop-u, prodaja pocinje u petak.

^kako mi se dopada ova muzika...

sta ce mi sluske kad nagarim z5500 :p

ovo me malo podseca na CS samo na konzoli :)

Nije posteno , imacete veliku prednost u odnosu na nas koji cekamo da se dokopamo igre :D

Nego , da li imate ideju za ime klana? ^^

Poslednja izmena:
au zaboravih od hype-a da je vec odluceno xD

Ne znam kako je u beti MP izgledao, ovo je ludilo. BIlo je pipavo uleteti na servere, ali kad se jednom uđe, sa istom ekipom sam igrao 10 partija u cugu. Veoma zeznuto kad se igra kao helghast. Nemam naviku da pucam na ISA vojnike. Viče puta sam se gadno zeznuo, mada nisam jedini. Jednom sam uleteo između 3 helghasta kao ISA i ne pucaju na mene, vidi se da su zbunejni jer trče oko bombe, ali ne pucaju u mene, odradio disarm bombe i počastio ih granatom i pobegao...

Vrh Dno