Šta je novo?

Killzone 2

I Killzone sa PS2 izgleda odlicno, a ponasanje oruzja pri trcanju i reload su gotovo identicni kao i KZ2...
http://www.youtube.com/watch?v=PYre1q7kMo0

Odgledao sam ... nije loše (mada je kvalitet snimka slab) ali ja ih ipak ne bih poredio jer je PS3 grafika "do jaja" a pošto se, jel'te, palim na grafiku :smash: mnogo su mi različite ove dve verzije.

Što se tiče upotrebe i ponašanja oružja i tako to, ne bih mogao dalje da komentarišem osim da se primećuje sličnost.

P.S.
Još samo fali da se odlučim da kupim PS3 ... samo zbog ove igre :D

P.P.S.
Evo uzeo sam u razmatranje: GTX295 ili PS3 ... odluka mora pasti :d

Poslednja izmena:
Odgledao sam ... nije loše (mada je kvalitet snimka slab) ali ja ih ipak ne bih poredio jer je PS3 grafika "do jaja" a pošto se, jel'te, palim na grafiku :smash: mnogo su mi različite ove dve verzije.

Što se tiče upotrebe i ponašanja oružja i tako to, ne bih mogao dalje da komentarišem osim da se primećuje sličnost.

P.S.
Još samo fali da se odlučim da kupim PS3 ... samo zbog ove igre :D

Zašto bi kupovao ps3 bezveze samo zbog kilzone2?Iznajmiš i predješ i ćao:)

Hvala filipenku!

Zelim, ovako javno, da se zahvalim filpenku na ovom lepom gestu!
Cak sedmoro nas je dobilo najiscekivaniju igru za PS3 i to 20 dana pre zvanicnog izlaska igre.

Filipenko hvala ti, duzni smo ti! :wave:

Kako ste bre to dobili!:zgran:

Sada sam malo igrao kampanju. Strava je igrica, preporuka :d

Poslednja izmena:
ljudi,recicu samo jedno...ako dobijete i odigrate igre pre 26.27...kupujem za fer cenu (istu onu koju bih platio na shopto-u samo bez transporta)

znaci kao da kupujem novu, + placam postarinu ja.

p.s. mrzi me da cekam nedelju-dve dana da stigne iz GB. hvala. Ko bude zeleo da mi proda (ako dobijete) slobodno nek me kontaktira na pm. 42 eura su njegovi.

Poslednja izmena:
E sad bi rado dao svoj PC za jedan PS3 i Killzone 2, kako sam se napalio:D

Ništa ljudi. Filipenku moramo da obezbedimo 72 device. Kako dolikuje :D.

ljudi,recicu samo jedno...ako dobijete i odigrate igre pre 26.27...kupujem za fer cenu (istu onu koju bih platio na shopto-u samo bez transporta)

znaci kao da kupujem novu, + placam postarinu ja.

p.s. mrzi me da cekam nedelju-dve dana da stigne iz GB. hvala. Ko bude zeleo da mi proda (ako dobijete) slobodno nek me kontaktira na pm. 42 eura su njegovi.

Nemoj me pogrešno shvatiti, ali teško da će se to desiti...Mi upravo i čekamo taj datum da se upustimo u multi vode, a singl je tu za zezanje i razgledanje do tada :)

Dakle, ko ce od ljudi sa liste koji su dobili igricu da svoj preorderovani primerak prodaju meni?
Pozeljno bi bilo da je iz Beograda.......

Hahhaahaha, krenuo je lov na još neisporučene preordere sa stranih sajtova :D

Da se zahvalim i ja na "igrici":D. Jedva čekam da dođe u moje ruke:p, ajde Raćo™ požuri :(.

p.s.ako Peca bude delio besplatne akcije Benčmarka računajte i na mene:d

koja otimacina xD hahahaha

nista onda,cekam svoj limited edition, negde prvih dana marta...jer nece pre kraja februara stici...
povlacim ponudu od pre par minuta, filipenko me ubedio :)
aaa ko ce jos 30ak dana cekati!!!!

Mislim da će se igre slati pre, i da će 27-og već biti kod ljudi koji su preorderovali. Pošto su gotove.

Hahhaahaha, krenuo je lov na još neisporučene preordere sa stranih sajtova :D

Heh, dok nisam video demo nisam hteo nista da porucujem (tj da zamolim drivera da uzme za mene ;) ), jer se obicno razocaram ako neku stvar basbas zelim :)

A ovako svi srecni i svi zadovoljni :) :)

Evo probah i taj KZ 2 demo toliko dizan u nebesa! Utisak o toliko hvaljenoj grafici ? Nista posebno, teksture su jadne, efekti su ok, ne moze da se poredi sa Crysis-om ni na medium,a kamoli na vise. Fizika je uradjena do jaja, svaka cast. Zvuk je isto extra, imas osecaj ko da ratujes sto je za svaku pohvalu. Meni je zvuk najbitniji za dobru atmosferu.
E sad ono sto me nervira u vezi PS 3, to je glupi dzojped za FPS ?! Kako da igram na ovome ?! Neki saveti su dobro dosli, inace dizem ruke od FPS-a na PS.
Sto bre ne naprave lepo misa i malu tastaturu za ove FPS igre. Kako vi pogadjate nije mi jasno,al ja nikako,odrase me! :(
Mislim da se u vezi ove igre podigla prevelika buka. Ipak cu ja radje da igram RE 5 i da stojim i pucam, ko ne voli taj fazon nek cuti!

ko ne voli taj fazon nek cuti,a ti ne volis kz2 fazon pa ne cutis :)))

nije fer

p.s. a to za nishanjenje,ne mozes nakon 1 fps-a da naucis da nishanish..treba se igrati..

Evo probah i taj KZ 2 demo toliko dizan u nebesa! Utisak o toliko hvaljenoj grafici ? Nista posebno, teksture su jadne, efekti su ok, ne moze da se poredi sa Crysis-om ni na medium,a kamoli na vise. Fizika je uradjena do jaja, svaka cast. Zvuk je isto extra, imas osecaj ko da ratujes sto je za svaku pohvalu. Meni je zvuk najbitniji za dobru atmosferu.
E sad ono sto me nervira u vezi PS 3, to je glupi dzojped za FPS ?! Kako da igram na ovome ?! Neki saveti su dobro dosli, inace dizem ruke od FPS-a na PS.
Sto bre ne naprave lepo misa i malu tastaturu za ove FPS igre. Kako vi pogadjate nije mi jasno,al ja nikako,odrase me! :(
Mislim da se u vezi ove igre podigla prevelika buka. Ipak cu ja radje da igram RE 5 i da stojim i pucam, ko ne voli taj fazon nek cuti!

dont_worry_sir_i_m_from_the_interne.jpg

;)

Poslednja izmena:
@chava
^^
ahahahaha! svaka chast! genijalan odgovor :D
@psihoyu
ne ja mislim da sa igrom definitivno nije nesto uredu.. igrao si je 7 minuta kolko traje demo, i nisi uspeo da nauchish igranje FPS-ova na gamepad-u... mislim igra je chist crap onda! ako nije uspela da Te nauchi za 7 minuta.. fail..
mi ostali koji igramo fps-ove na gamepadima vishe godina mi smo fail at life sto nismo uspeli za 7 miniuta da se priviknemo..
i josh jedna stvar. u killzone2 temi si.. nije bash praktichno ljudima da govorish da cute ako im se ne svidja neka druga igra koja se Tebi svidja, a Ti u Killzone2 temin dissujesh, krajnje bezobrazno i neargumentovano KILLZONE2... reality check!

Poslednja izmena:

Idemo redom. Sa medium Crysis sigurno može da se poredi. Teksture nisu jadne. A što se tiče joypada pa baš ovde može vrlo lako i kvalitetno da se igra na njemu 1 FPS. Mislim šta bi ti?

Ah, tek sad vidim da ti odgovara pucanje u RE5:d, džaba sam kuckao :(

1)Kao prvo , poredis linearni FPS , sa igrom poput Crysisom.Ali kad bi vec poredili , igrao sam Crysis na very high i uopste nije tolko ispred Killzone 2.

2)Kao drugo , ne verujem ni da si video kako Crysis izgleda na lov , a kamoli necem vise na tom tvom kompu.

3)To sto nemas blage veze da igras FPS igre na dzojpedu je tvoj problem , ne do dzojstika.Ja posle dzojstika npr. ne mogu da se vratim na mis/tastatura kombo , sve je stvar navike.

4)Igraj radije RE5 , to je tvoja stvar.Niko te ne tera da igras KZ2.

5)Do sada nisam procitao nijedan konstruktivan post od tebe na ovom forumu.Samo sve pljujes.
Evo sta si napisao u temi vezanu za Riddick igru:

Ma igra je shit, muka mi je kad vidim ovog sabana Vin Dizela! Bolje da snima filmove!

Ajde mi reci gde je tu logika?Igra je ''******'' jer glavnog lika glumi Vin Dizel?Nisi ni probao igru.

Vrh Dno