Šta je novo?

Killzone 2

Care, skroz si u pravu. Još da dodam ovo - SIV JE, BRE!!! Šta im treba svo to sivilo. Umesto da su ubacili notu ljubičaste, pa malo crvene, pa zelenila malo...šta, kao na Helganu nema biljke? ***, strašno. Pa još to oružje, zar će se koristiti meci i projektili i u budućnosti umesto crvenih i zelenih kugli? Svašta.

530765992_19ea0692bd.jpg

Poslednja izmena:
Jao kakve su ostale MP mape, bas sam se napal'la! :)
Btw, Ragnaroche, jesu se vijorile one zastave (tkaniinaaaa :D ) na Radec Academy u beti? Mislim da nisu, izgleda do ja*a sad ovako..

I 1UP (zar ovi nisu ugaseni) je bacio review

Poslednja izmena:
Ne secam se, nisam bas obracao paznje na zastave.
BTW Neko je okacio intervju na internet u kojem se kaze da caure metaka prave razlicite zvukove kad padnu na zemlju, zavisno od toga da li ce pasti na beton ili neku drugu podlogu. o_O

el u igri postoji neki clan sistem? ako postoji, valjalo bi da se organiziramo! kolko vidim, ima nas bar 7-8 koji ce uzeti igru, pa bi valjalo tako igrati, posto te timske su 3x bolje kad su zaista timske :D

Naravno da ima.. To je jako detaljno organizovano, sve statistike klana gledas odma iz igre, mozes da organizujes turnire direktno, "kladis" se sa nekim drugim klanom, pa ko pobedi, dobija neke specijalne poene, itd..
Mogli bi da napravimo Bench klan.. :)

Sto Bench klan?
Limit je 64 igraca, nema nas ovde toliko.
Bolje da se uzme neko neutralno ime, pa da se pokupe igraci iz cele Srbije.

Kakav crni Bench klan. Treba Nikola1 da nam usred partije kuka kada će se pojaviti piraterija za PS3.

Mofo's (masters of fucking offtopic shit)

Zasto bismo pravili srpski klan i davali mu ime na engleskom jeziku?
To me podseca na decu koja igraju CS u igraonici i prave klanove sa smesnim imenima na engleskom, jer misle da tako sticu neku reputaciju.

w/e xD samo da igramo zajedno, makar se i zvali: mi se nismo dogovorili oko imena: MSNDOI... xD

Jel hoce da izadje demo na televizor ovaj mislim ps3 da ga gledam ovaj mislim igram.Neznam sta mi je danas nemam obicaja :)

Nazad
Vrh Dno