Crysis je ipak klasa za ove "male" naslove tipa CoD4 sa predefinisanom putanjom i skriptovanom "radnjom". I Crysis je u mnogim delovima skriptovan, ali napucavanje nije - ja sam igrao prvu polovinu igre (dok ne uđeš u dig site) jedno tri puta, a neke nivoe i više od toga i svaki put sam primenjivao drugu tehniku i išao drugim putem. To je iskustvo koje je u odnosu na FarCry koji je isto bio na taj način ekstra - podignuto za stepenicu više jer je igra realnija - fizika, zvuk, grafika naravno... Zato Crysis ne može da se poredi sa CoD4 tipom igara, pa ni KZ2, ali to ne znači da te igre i treba porediti niti da je KZ2 ili CoD4 zbog toga lošiji... Samo smatram da, ako CoD4 košta 40 dolara, Crysis ili GTAIV treba da koštaju bar 80, zbog mnogo više uloženog truda.
Samo smatram da, ako CoD4 košta 40 dolara, Crysis ili GTAIV treba da koštaju bar 80, zbog mnogo više uloženog truda.
Ma verujem da su olaksali,nego gledam kolko se muci ovaj lik sto igra,pa mi sve nabije nervozu,da je najgori noob na svetu brze bi ga naciljao sa mishem,ovako se mnogo usporava igra!Meni je bilo ocajno tesko igranje fps-ova na ps2, ali od cod4 nemam tih problema posto je daleko lakse igranje sa novim ps3 dzojpedom. Dakle probaj pa proceni, ali sto se mene tice, prezadovoljan sam kako su uradjene komande za ps3 kod cod4.
Novi video: http://www.vimeo.com/1822047 Kazu da je sjajan, ne mogu odavde da gledam...
Pa veoma su blizu graficki, skoro isto izgleda.. Ono sto bih voleo je da uspeju da naprave da bude ovakva atmosfera kao na trejleru, zvukovi su sjajni ovde, totalna stvarnost, kad helghast padne na zemlju, kada ga udari kundakom, svi ti sitni detalji doprinose odlicnoj atmosferi, to kad bi uspeli da urade kao ovde bila bi cista perverzija..
A sta onda reci za ove dve slike?Jos malo slika (upozorenje, eksplicitan materijal, samo za punoletne)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari