Igrao sam i Crysis i opet mogu da kazem da mi se vise svidja grafika u Killzone-u...
Nema to veze sa texturama ili ne znam kakvim dx10 efektima... Jednostavno ovaj feeling, ova atmosfera i ovaj kolorit mi daleko vise prijaju...
CoD4 se nije ni pojavio kada je KZ2 bio prikazan prvi put, lice samo po tome sto imaju slicne puske (tacnije nisan) a o skriptovanim stvarima necu ni da pricam... CoD4 je linearan do bola, sta god radio i koliko god puta da ga igras sve ces isto da vidis... Odrzava ga samo oline, da nema toga igra bi sigurno vec bila zaboravljena...
Pokreti u KZ2 su uradjeni mnogo prirodnije i deluje kao da pravi covek reloaduje pusku... O grafici necu nista da pisem jer je 2009 dosta daleko a vec sada izgleda fenomenalno (primetio sam i odlican sunshaft koji je poznat po tome sto ga ima u Crysis-u na very-high)![]()
CoD4 se nije ni pojavio kada je KZ2 bio prikazan prvi put, lice samo po tome sto imaju slicne puske (tacnije nisan) a o skriptovanim stvarima necu ni da pricam... CoD4 je linearan do bola, sta god radio i koliko god puta da ga igras sve ces isto da vidis... Odrzava ga samo oline, da nema toga igra bi sigurno vec bila zaboravljena...
Pokreti u KZ2 su uradjeni mnogo prirodnije i deluje kao da pravi covek reloaduje pusku... O grafici necu nista da pisem jer je 2009 dosta daleko a vec sada izgleda fenomenalno (primetio sam i odlican sunshaft koji je poznat po tome sto ga ima u Crysis-u na very-high)![]()
Ne, samo sam odgovarao liku koji je pominjao skriptovane stvari... Za KZ2 nisam nista rekao jer ne znam...Hoces da kazes da ce ova igra biti nelinearna ili mnogo manje linearna od CoD4?:trust:
Pa gde da cekam 09' da bih komentarisao nesto, pojavio se novi gameplay i pricam ono sto sam video...A single će kao ovde biti urnebes? Čekaj prvo da se pojavi igra pa onda pričaj, iz tog posta deluje kao da si je igrao pre 5 minuta pa došao da nam preneseš utiske. Pusti filimiće
Po meni ce Far Cry 2 biti nesto more special than KZ2:d
OD kad sam prvi put video KZ2 deluje mi kao sto sam rekao.......COD4 2199
Pa to je zato shto igrash grafiku.
Nigde ne videh destructable environment?
Igrao sam i Crysis i opet mogu da kazem da mi se vise svidja grafika u Killzone-u...
Nema to veze sa texturama ili ne znam kakvim dx10 efektima... Jednostavno ovaj feeling, ova atmosfera i ovaj kolorit mi daleko vise prijaju...
Hvala Drajvi! Preduhitrio si me!Rekao je da mu se svidja feeling, atmosfera i kolorit, grafika nije velichina tekstura i broj poligona.
I kako nisi provalio kakav je UT3 kada si daleko pre njegovog izlaska mogao da vidish direct feed HD snimke, to je potpuno isto kao da si ga pustio na svom kompu![]()
Ja sam rekao ovo:@chava, sad vidim da si odgovorio i ti, nigde nisi pominjao ono sto je drajver rekao vec si samo reko "nekako mi grafika bolja" ili nesto na taj fazon. Nemojte sda da izvrcete stvari...Ja i dalje ne mogu da skontam (iako nisam fasciniram Krizom) kako sepia u 8bit boja moze biti graficki primamljivija od necega sa HDR-om ali ajde, valjda vi to drugacije vidite. Glavno je da ste isto to zamerili Gears of war-u...
Ma gde sam ja to rekao da me je smorila Kriza bre?PS. A i prdekeljas, kriza te je smorila jer nisi moga na sve na ultra high, ali da si mogao ne bi pricao o koloritu KZ jer doticnog naspram krize nema (iako je meni kriza kao sto sam vec i u igre za pc rekao , polu krsh igra)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari