Šta je novo?

Killzone 2

Igrao sam i Crysis i opet mogu da kazem da mi se vise svidja grafika u Killzone-u...
Nema to veze sa texturama ili ne znam kakvim dx10 efektima... Jednostavno ovaj feeling, ova atmosfera i ovaj kolorit mi daleko vise prijaju...

Igrao sam i Crysis i opet mogu da kazem da mi se vise svidja grafika u Killzone-u...
Nema to veze sa texturama ili ne znam kakvim dx10 efektima... Jednostavno ovaj feeling, ova atmosfera i ovaj kolorit mi daleko vise prijaju...

Čekaj bre chavo čoveče pa ovo će ti izaći tek u 2009-oj:). Polako. A i ako izađe tada kako su krenuli sa odlaganjima...

Poslednja izmena:
U 2009. ce izaci sigurno...
A ljudi se loze na igru, posto je ocigledno da je graficki najubedljivija igra za konzole, ima destructable environment i jos gomila drugih stvari koje je izdvajaju iz proseka.
Ovo ce biti something special... :)

Poslednja izmena:
Po meni ce Far Cry 2 biti nesto more special than KZ2:d
OD kad sam prvi put video KZ2 deluje mi kao sto sam rekao.......COD4 2199

Nigde ne videh destructable environment?Mislimo li na isti filmic, onaj sa prethodne strane,gde lik trci i ubija naokolo?...Istina, ima ostecenja na stubovima, kao u FEAR-u, ali to je mali paradoks- stubovi se ostecuju, a zakloni na poljani ne...sto je lame, i skriptovano.
I koje jos stvari su ovde iznad proseka...mnogo, ali mnogo lici na CoD4, i drago mi je da vidim da je jos neko to primetio...

CoD4 se nije ni pojavio kada je KZ2 bio prikazan prvi put, lice samo po tome sto imaju slicne puske (tacnije nisan) a o skriptovanim stvarima necu ni da pricam... CoD4 je linearan do bola, sta god radio i koliko god puta da ga igras sve ces isto da vidis... Odrzava ga samo oline, da nema toga igra bi sigurno vec bila zaboravljena...
Pokreti u KZ2 su uradjeni mnogo prirodnije i deluje kao da pravi covek reloaduje pusku... O grafici necu nista da pisem jer je 2009 dosta daleko a vec sada izgleda fenomenalno (primetio sam i odlican sunshaft koji je poznat po tome sto ga ima u Crysis-u na very-high) :D

CoD4 se nije ni pojavio kada je KZ2 bio prikazan prvi put, lice samo po tome sto imaju slicne puske (tacnije nisan) a o skriptovanim stvarima necu ni da pricam... CoD4 je linearan do bola, sta god radio i koliko god puta da ga igras sve ces isto da vidis... Odrzava ga samo oline, da nema toga igra bi sigurno vec bila zaboravljena...
Pokreti u KZ2 su uradjeni mnogo prirodnije i deluje kao da pravi covek reloaduje pusku... O grafici necu nista da pisem jer je 2009 dosta daleko a vec sada izgleda fenomenalno (primetio sam i odlican sunshaft koji je poznat po tome sto ga ima u Crysis-u na very-high) :D

Hoces da kazes da ce ova igra biti nelinearna ili mnogo manje linearna od CoD4?:trust:

A single će kao ovde biti urnebes:)? Čekaj prvo da se pojavi igra pa onda pričaj, iz tog posta deluje kao da si je igrao pre 5 minuta pa došao da nam preneseš utiske. Pusti filimiće;)

Hoces da kazes da ce ova igra biti nelinearna ili mnogo manje linearna od CoD4?:trust:
Ne, samo sam odgovarao liku koji je pominjao skriptovane stvari... Za KZ2 nisam nista rekao jer ne znam...
A single će kao ovde biti urnebes? Čekaj prvo da se pojavi igra pa onda pričaj, iz tog posta deluje kao da si je igrao pre 5 minuta pa došao da nam preneseš utiske. Pusti filimiće
Pa gde da cekam 09' da bih komentarisao nesto, pojavio se novi gameplay i pricam ono sto sam video... :) Necemo sada da cutimo do pojavljivanja igre...

Aj' mi recite da ovo ne izgleda bolje od onog prvog trailer-a! :zgran:

2n8y2vr.gif

kako mozes to da kazes na osnovu 320z240 ili nekog retkog HD trejera ? Nisi jos ni video igru, i meni se svidjao UT3 na svim trejerima,a krajnji proizvod je sto se grafike tice - djubre. Dakle objasni mi kako ti znas da ce KZ biti dobar ? :trust: I haze je u prvim najavama i montiranim trejlerima delovao kao igra X, svemocna, nenadjebana itd, a sad kad gledam gameplay trejelere vidim igru koju ne bi igrao...

Rekao je da mu se svidja feeling, atmosfera i kolorit, grafika nije velichina tekstura i broj poligona.

I kako nisi provalio kakav je UT3 kada si daleko pre njegovog izlaska mogao da vidish direct feed HD snimke, to je potpuno isto kao da si ga pustio na svom kompu :D

Rekao je da mu se svidja feeling, atmosfera i kolorit, grafika nije velichina tekstura i broj poligona.

I kako nisi provalio kakav je UT3 kada si daleko pre njegovog izlaska mogao da vidish direct feed HD snimke, to je potpuno isto kao da si ga pustio na svom kompu :D
Hvala Drajvi! Preduhitrio si me! ;)

skini HD trejelere za ut3 i sve ce ti bitni jasno.

Sto se ostatka tice - trpas mu reci u usta. Nista on od toga nije rekao.

@chava, sad vidim da si odgovorio i ti, nigde nisi pominjao ono sto je drajver rekao vec si samo reko "nekako mi grafika bolja" ili nesto na taj fazon. Nemojte sda da izvrcete stvari...Ja i dalje ne mogu da skontam (iako nisam fasciniram Krizom) kako sepia u 8bit boja moze biti graficki primamljivija od necega sa HDR-om ali ajde, valjda vi to drugacije vidite. Glavno je da ste isto to zamerili Gears of war-u...

@driver: da se ne bi gadjali burekom:

http://media.pc.ign.com/media/746/746632/vids_1.html

izlistaj i pogledaj onioh par pompeznih i videces da igra ne lici ni izbliza na najavljivano.

Poslednja izmena:
@chava, sad vidim da si odgovorio i ti, nigde nisi pominjao ono sto je drajver rekao vec si samo reko "nekako mi grafika bolja" ili nesto na taj fazon. Nemojte sda da izvrcete stvari...Ja i dalje ne mogu da skontam (iako nisam fasciniram Krizom) kako sepia u 8bit boja moze biti graficki primamljivija od necega sa HDR-om ali ajde, valjda vi to drugacije vidite. Glavno je da ste isto to zamerili Gears of war-u...
Ja sam rekao ovo:

Nema sta da ti tu bude cudno, meni je ovakav stil grafike daleko primamljiviji! :) Licno preferiram ovaj kolorit, da ne objasnjavam sada i sto...

@chava:

ok. Da se razumemo, meni se KZ2 veoma dopada, ali ti pominjes kolorit, sto je smesno. KOJI KOLORIT ? Ima 3 boje, bukvalno 8bit ko u GeoW. Ko kad bi reko da ti je B&W SW bolji od kolor SW... (SW=star wars)

PS. A i prdekeljas, kriza te je smorila jer nisi moga na sve na ultra high, ali da si mogao ne bi pricao o koloritu KZ jer doticnog naspram krize nema (iako je meni kriza kao sto sam vec i u igre za pc rekao , polu krsh igra)

Poslednja izmena:
PS. A i prdekeljas, kriza te je smorila jer nisi moga na sve na ultra high, ali da si mogao ne bi pricao o koloritu KZ jer doticnog naspram krize nema (iako je meni kriza kao sto sam vec i u igre za pc rekao , polu krsh igra)
Ma gde sam ja to rekao da me je smorila Kriza bre? :)
A i na ultra-high ne bi igra bila bolja :p

Batalite grafiku, na filmicu se vidi gameplay CoD, ako su im za to potrebne tolike godine razvoja, onda stvarno...

Poslednja izmena:
Pričaš bezveze... Prvo, značajno je bolje čak i od CoD4, drugo, za dve klase izgleda realnije (ne govorim o rezoluciji tekstura, bre, nego o tome koliko to izgleda REALNO, makar i pored činjenice da je to nerealna SF pucačina). A i čak i da je kao CoD, šta je tu loše?

Pa, lose je to sto ne mogu da preskocim prepreku od 20 cm, zatim sto ima jedna staza kojom se mora ici, neprijateljski AI koji ukoliko uopste postoji, ne moze da uradi nista osim da padne mrtav jer je prostor za akciju mali...meni to jednostavno nije realno.
A ovakve igre sjajno izgledaju na filmicima...ono, super rezija, akcija...a igra tezak script fest i linearna do bola...
CoD4 je samo premazani CoD2, a CoD2 je varijacija keca...koji je bio najbolji u serijalu i bio koliko-toliko originalan.I eto, na kraju krajeva, CoD4 je samo bedno kratki showcase za multiplejer.
Mozda gresim u vezi KZ2, ali ovaj filmic mi ne pokazuje nista novo, a cini mi se samo kao deja-vu...

Pa nije to nista novo i onaj fejk trejler je izgledao kao CoD.
U svakom slucaju, izgleda da ce ipak biti nesto od ovoga, mada, bez tastature to nije to :(.

Probao.
Igrivo je, potrebno je neko vreme za navikavanje, ali to jednostavno nije to.
Osecaj je kao kada vozis GT dualshockom posle volana.

To je zato sto imas losu stolicu i ne sedis pravilno. :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno