Nije ni chudo shto igrate NFS, test drive unlimited i ostalo djubre, kome ovo izgleda kao COD treba da nadje drugi hobi![]()
Well, impressions are likely to be muted in some quarters for a simple reason: this is a Call of Duty 4-style trail of interactive set-pieces, and for that to work the actions that trigger each event have to be carefully measured and anticipated by the script, or the illusion falls apart. It's like a train ride through the haunted house at a funfair: things pop out at you on cue, and spotlights and sound effects are used to direct your attention. At the moment, Killzone 2's script is playing out at a set speed, and it's possible to get ahead of it, so that you have to wait for Garza to get his cue to move forward, or behind it, so that your squad wipes out the opposition in a showcase fire-fight while you're still fumbling over the buttons. It sounds like a massive problem, and it has big implications for those of us trying to preview the game, but it's just an unfortunate byproduct of designing a game this way; the illusion's only fit to judge when it's complete.
Meni KZ2 deluje dosta monotono i izgleda kao da koriste milion nijansi sive i samo sive boje .
Otkad sam pogledao prvi trailer znao sam da ne treba da zeljno iscekujem KZ2
Zar vam stvarno nije dosta ovakvih shootera? Stojim iza toga da deluje kao COD 4 2199.
Naspram toga Far Cry 2 mi stvarno deluje refreshing. (otvorena Savana, kilometri da se istrazuju, smena dan noc.......
Bumo videli sha ce ispasti![]()
![]()
Zadovoljan?![]()
Fino. Ja sam lepo rekao zasto me ovo podseca na CoD4, i zasto mi takav gameplay "realno" deluje, ali vas dvojica modova ste neverovatni...daj neki kontraargument, zasto mislite da je ovo realnije od neceg drugog, ili jos bolje sta se ovde vidi a da nikad ranije nije vidjeno??
Ali ne...lakse je lupati o NFS-u i GT, a sad vidim da je na tapet dosao i TDU...
Sad bi ja trebalo da kazem u Drajverovom stilu ("ko sti ti da mi pricas o igri kad ni vozacku nemas") i to bi zvucalo: Ko si ti Drajveru da mi pricas o pucacinama kad nijednu igrao nisi??Ali ne...ja nisam takav, nego samo zelim da cujem sta ovu igru cini revolucionarnom i sta ovde ima a da nismo videli?Sta?
A to za pljuvanje Krajzisa...to okaci macku o rep.Ljudi su pljuvali igru samo tako zbog kojecega, od najsitnije gluposti do komplet igre, i to je to...tipicno za tred u PC sobi.Jedni iznesu svoj argument, drugi iznesu svoj.I nikom nista...ne nazivamo jedni druge glupacima ili neznalicama i ne trpamo u isti kosh sve koji ne misle isto.
Ja igram TDU, pa sta??El to znaci da ste ti i Max nesto bolji od mene?lako je napadati...pogotovo kad si moderator.
Nebitno, ovo je jos jedan od gomile tredova u ovom delu foruma gde ce biti samo pevanje u istom ritmu i gde ce newcomeri tapsati na ingeniozne komentare nekih modova.I sve ce revolucionarno i nikad vidjeno ostati...
...samo dok je vama lepo![]()
Pa fora je u tome shto to meni ne mozesh da kazesh, jer sve shto vredi sam probao, i ja cu za 20 koraka da provalim igru. Crysis sam igrao 2 nivoa na najjachoj mashini koja postoji, i osim lepote i sharenisha, deja vu osecaj je prisutan non stop, pricha najbudjavija moguca (ne znam shta im je trebao onaj spajdermen)
... koja je u Crysisu skup poligona i particles-a, dok je ovde sve "zivo".
neprijatelj nema AI, putanje za kretanje zatvorene, ne moze da se preskoci prepreka od 30cm, nego se zaobilazi tamo gde je to zacrtano, botovi nemaju ragdoll, nego skript identican CoD4 (neki potez rukama kad im grune bomba iza ledja, ili filmski pad preko ograde, ili neko trzanje kad ih punis olovom)
Pa sve je to nex-gen,Killzone2,Gears of War2,Crysis,MGS4 i jos gomila igara,mislim, bolje od toga nema,pa je to sigurno next-gen u odnosu na igre koje su bile pre tri godine kada je i najavljivan famozni next-gen!Grafika odlicno izgleda, ali kao sto vecina ljudi kaze, daleko je ovo od next-gena.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari