Šta je novo?

Killzone 2

chavo, pa shto nisi stavio link ka tekstu koji je mnogo bitniji od ovih fotki, detaljan opis 30minutne pre-E3 prezentacije :)

http://www.gamesradar.com/gb/ps3/ga...045&sectionId=1006&pageId=2007081610437694093

"In 30 minutes, Sony transformed the perception of PS3 from an overpriced extravagance populated by me-too Xbox 360 ports, to the most exciting, important console in the world"

"That said, it’s the second time a Killzone 2 trailer has ruined E3 - this time for making almost every other game look so terrifyingly ordinary. "

:d

Poslednja izmena:
Kada uopšte izlazi Killzone 2, je li objavljeno? Svuda piše TBA, tu i tamo pominju mesece od februara do juna sledeće godine...

Treba li odigrati Killzone 1 prethodno? :) Igrao bi se na PS3, vredi li uopšte to pokretati :d ?

chavo, pa shto nisi stavio link ka tekstu koji je mnogo bitniji od ovih fotki, detaljan opis 30minutne pre-E3 prezentacije :)

http://www.gamesradar.com/gb/ps3/ga...045&sectionId=1006&pageId=2007081610437694093

"In 30 minutes, Sony transformed the perception of PS3 from an overpriced extravagance populated by me-too Xbox 360 ports, to the most exciting, important console in the world"

"That said, it’s the second time a Killzone 2 trailer has ruined E3 - this time for making almost every other game look so terrifyingly ordinary. "

:d

sry my bad! :D

Kada uopšte izlazi Killzone 2, je li objavljeno? Svuda piše TBA, tu i tamo pominju mesece od februara do juna sledeće godine...

Treba li odigrati Killzone 1 prethodno? Igrao bi se na PS3, vredi li uopšte to pokretati ?
Pa sledece godine izlazi koliko ja znam.. Ne znam kada tacno.. A sto se keca tice, sta znam, ne propustas bas previse. Ima tu par dobrih fora i zanimljivih oruzija u igri, ali u celini igra je dosta jednolica i prepuna bagova...

Poslednja izmena:
Ne zna se josh uvek, ali sredina sledece godine verovatno.

I mislim da ne morash da igrash Killzone 1, osim ako bash necesh da se upoznajesh sa glumcima :), mada bi mogao da probash da li radi exploit :D

Sta, opet zavera vatikana :eyebrows:

Jos gore, Sony-jeva zavera :d
Iako je KZ2 trailer odlican i ako bih mnogo zeleo da igram ovu igru jer prema traileru me je vrlo zainteresovala sto se u poslednje vreme retko dogadja, ipak moram priznati da ga je PGR4 trailer osisao za par duzina.Naravno ovo je samo moje misljenje.

Poslednja izmena:
Tesko da mozes da poredis voznju i fps. Uostalom gt4 sa 1080p i 60fps-a je ostavio pgr4 treler daleko, daleko iza sebe :D

Jos gore, Sony-jeva zavera :d
Iako je KZ2 trailer odlican i ako bih mnogo zeleo da igram ovu igru jer prema traileru me je vrlo zainteresovala sto se u poslednje vreme retko dogadja, ipak moram priznati da ga je PGR4 trailer osisao za par duzina.Naravno ovo je samo moje misljenje.

A inache se FPS i voznje porede. Shto ga ne uporedish sa GT5 koji ima 4x vecu rezoluciju i duplo vishe FPS i izgleda 3x realnije, a da nismo ni doshli do gameplaya, modova igre, broja automobila, staza, mogucnosti itd.

Poslednja izmena:
Ma poredio sam samo trailere uopsteno bez obzira na tip igre i platformu, jer je vidim neko rekao da je neki drugi trailer bio bolji od KZ2 trailera.

Da ne idem dalje u offtopic, meni se trailer za GT5 prologue svideo, ali opet PGR4 trailer je ostavio bolji utisak na mene.Eto posto ionako vecina pljuje po PGR-u, onda neka bude na tome da ako ne znaju da naprave igru kao sto je GT, barem znaju da naprave dobar trailer koji te prosto tera da kupis igru :d

BTW Sada znam kod koga moram da navratim kada izadje KZ2 :D

Poslednja izmena:
GT5-ici uopšte ne treba trejler. Dovoljno je par minuta videa iz replay-a... :)

Evo jos malo shotkica!

Prilozi

• screenshot_184438.jpg
    screenshot_184438.jpg
    129.4 KB · Pregleda: 105
  • screenshot_184439.jpg
    screenshot_184439.jpg
    114.3 KB · Pregleda: 97
  • screenshot_184440.jpg
    screenshot_184440.jpg
    110.2 KB · Pregleda: 102
  • screenshot_184443.jpg
    screenshot_184443.jpg
    151.7 KB · Pregleda: 101
Jos tri shotke!

Prilozi

• killzone-2-20070824053740748.jpg
    killzone-2-20070824053740748.jpg
    137.5 KB · Pregleda: 98
  • killzone-2-20070824053739326.jpg
    killzone-2-20070824053739326.jpg
    133.7 KB · Pregleda: 88
  • killzone-2-20070824053737858.jpg
    killzone-2-20070824053737858.jpg
    153.9 KB · Pregleda: 100
Gledajte ovaj filmic u WMPu, svetliji je, sve se bolje vidi :)

Meni uopste nece da pocne da skida......ne znam zasto, probao sam i sa operom, i sa IE.

Sad sam igrao Resistance fall of man jedno sat i po, naci saka me ubija koliko boli....toliko od udobnosti PS3 kontrolera....:D

Odlican filmic, steta sto nije bolji kvalitet snimka :(

E hvala...

Da li je neko primetio na onom klipu gde gari prica kako su i sta radili, kako se teksture, na pr, poda, menjanju svake sekunde, cas je ostro, cas veoma mutno....

Zapalo mi za oko pa reko da pitam....

LOL, to se zove DOF :)

A shto se tiche joypada, ista stvar kada sam pre neki dan igrao X360, a to mi se na Dualshocku nije desilo od prvog dana kada se pojavio :D

Poslednja izmena:
E hvala...

Da li je neko primetio na onom klipu gde gari prica kako su i sta radili, kako se teksture, na pr, poda, menjanju svake sekunde, cas je ostro, cas veoma mutno....

Zapalo mi za oko pa reko da pitam....

Jesi li mozda primetio udar vetra od eksplozije u toj sceni? (ako uopste mislimo na istu :) ) Zbog vetra bluruju teksture.

Ma ne misli na to, vec na sam pochetak kada je lik iskochio iz onog "prevoznog sredstva", i tu je ovaj gasio i palio DOF i chak je prokomentarisao shta radi, nego je Bane vuna :D U KZ2 je DOF inache drugachiji nego u drugim igrama, jer kada si recimo blizu nekog predmeta a iza toga je "poljana", to ispred tebe ce ti biti van fokusa, shto bash daje na atmosferi. Imash to u snimcima sa E3.

Poslednja izmena:
Bane to je problem mnogima koji predju sa XBOX-like joypada na DUALSHOCK-like joypad. Drugacije ih drzis. XBOX joypad drzis celom sakom dok dualshock/sixaxis drzis tako da ti mali prst bude na samom graju joypada ili cak kako ga ja drzim da mi mali prst stoji kao da ce gura joypad van sake (dakle iza kraja krakova nalonjen na njih)

Ma ne misli na to, vec na sam pochetak kada je lik iskochio iz onog "prevoznog sredstva", i tu je ovaj gasio i palio DOF i chak je prokomentarisao shta radi, nego je Bane vuna :D U KZ2 je DOF inache drugachiji nego u drugim igrama, jer kada si recimo blizu nekog predmeta a iza toga je "poljana", to ispred tebe ce ti biti van fokusa, shto bash daje na atmosferi. Imash to u snimcima sa E3.

Mogao si barem reci sta DOF znaci....

Medjutim izgleda da ne mislimo da isto, to o cemu ja pricam je skoro pri kraju klipa....

Vrh Dno