Šta je novo?

Killzone 2

Sad sam bio nekoj ludoj partiji gde atentat traje 5 minuta a mora da se preživi 3. I naravno, ja meta.
Majko mila, najdužih 3 minuta ove godine.

I preživeo sam atentat i čak roknuo metu atentata protivničkog tima odmah posle. Ordenjem je izdejstvovano da dobijem hrpu poena.

Samo smor je slušati strance, navikao sam na domaće komentare.

U vrh, dugi asassination :)

Nego jesam ja lud ili ovoga nije bilo ranije, naime cujem "commandera" u toku partije, recimo ostaje jedan minut do kraja bodycount-a i kaze "one minut remaining, do your best" ili slicno, ili "10 seconds remaining.." itd.. To sam prvi put cuo malopre kad je burazer igrao..

Ma oće čovek da kaže malo sutra je prodajem ali loše kuca :D

Bas to :p
Sad napadate mene a bas cu da vas vidim kako cete da igrate online kada ne budete imali mape koje ne mozete da kupite, ne zbog para vec zbog PSN-a ;)

P.S. Prodao sam igru :banana:

E koji si pajser :) Uzo PS3 da pimpuje vazdusne likove u Tekkenu, cccc ;)

Igrah juce intezivno kod Max-e KZ2 ... sunce ti zarko poljubim :) Kakva igra. Jedino, ali jedino sto me je mnogo iznerviralo (iako realno nije bitno) je to sto su ostavili kontrolu *ebenog skoka iako su kretanje odradili maestralno! ***. ...
I jedan mali off - Odavno se nisam igrao na ps3 pa sam zaboravio koliko je *ovance onaj sixaxis. Znaci nije humano koliko smara odsustvo vibracije i nenprijatno mala tezina pad-a. Ukusi su razliciti, i meni je mucenje da igram na onome. Valjda je ds3 malo bolji. I one pecurke... pa zar je toliki problem da imaju malo veci otpor... Sori za off al' bas mi je zasmetalo.

I da, Uncharted je sjajan! Kakav voice acting! Fenomenalno.

I jedan mali off - Odavno se nisam igrao na ps3 pa sam zaboravio koliko je *ovance onaj sixaxis. Znaci nije humano koliko smara odsustvo vibracije i nenprijatno mala tezina pad-a. Ukusi su razliciti, i meni je mucenje da igram na onome. Valjda je ds3 malo bolji. I one pecurke... pa zar je toliki problem da imaju malo veci otpor... Sori za off al' bas mi je zasmetalo.

mmmmda.. sad na kutiji sam video kako izgleda djuskanje sa vibracijom i to daje potpuno novu dimenziju u igranju, tako da prva stvar koja mi je na soping listi je ds3 :) .. sto se tice pecurki i njihovog otpora - stvar navike, ali preciznost daleko ispred kutijinog. a kad smo vec u off-u, ono sto je meni smeta kod kutijinog jojpada™: oblik. oblik je dizajniran tako da ti kaziprsti padaju na trigere (L2 I R2). ako u nekom trenutku imas potrebu da stisnes 1 i 2 istovremeno - prakticno je neupotrebljiv

ma istripovao si.. isti je ko tum rejder ;)

I one pecurke... pa zar je toliki problem da imaju malo veci otpor... Sori za off al' bas mi je zasmetalo.

Da li lud si ti? :) Moraju da imaju mali otpor da bi mogao precizno da nisanis.. a ovo za kontrolu skoka u KZ2 ne kapiram, na sta mislis?

Igrah juce intezivno kod Max-e KZ2 ... sunce ti zarko poljubim :) Kakva igra. Jedino, ali jedino sto me je mnogo iznerviralo (iako realno nije bitno) je to sto su ostavili kontrolu *ebenog skoka iako su kretanje odradili maestralno! ***. ...

Po tvojoj objektivnoj proceni i sudu, gde su ta dva naslova u odnosu na izvanredni Afro Samurai?

Nesto ne vidim potrebu za sarkazmom al' ajde.
Igre su po mom misljenju krajnje neuporedive. Demo AfroSamurai-a mi se jako svideo i izgleda mi da ce biti jedna akciona ludnica za opustanje sa jako dobrim vizuelnim identitetom. Opet, meni se djasvi... za tebe je to verovano samo "igrica".

@Boris: Pa ja upravo zbog toga sto nema otpora ne mogu lepo da nisanim. Sto se skoka tice: pa znam da je ovo cisto moje "prose*avanje" ali mi je bilo bas smesno kad sam posle onako dobrog kretanja i trcanja skocio i mogao da totalno kontrolisem putanju skoka. Znaci nije to onako suptilno nego skocis napred i opusteno se vratis na isto mesto ako na vreme krenes unazad... Al' to je mislim realno nesto sto verovatno samo meni smeta i nema veze sa vrhunskim izvodjenjem koji igra ima.

@kimi: :) Pa koncept je slican samo sto mi Lara ima malo "realnije" pokrete od Drake-a. (Ima snage u rukama da se bacaka kao simpanza po zidovima i drvecu ali zato kad treba da skoci onda je to kao "realno" :D) Ali, opet - to je nesto sto verovatno samo meni smeta i ne kvari generalni utisak da je igra stvarno sjajna.
Sto se pad-a tice... ta rasprava je rupa bez dna kao i sva ostala uporedjivanja. Ja recimo imam velike sake pa mi nije nista problem a i navikao sam se na boxov pad. Ince delim misljenje sa vecinom da je dual shock i dalje najbolji pad na trzistu, generalno gledano.

Dobro de, ne žesti se odmah :) Ne kapiram šta je to toliko dobro u slučaju te akcione igre (ili bolje reći igrice) kakvih makar na boxu imaš na tone, i još je pravljena po relativno prosečnoj američkoj anime...Ali kada su nekome toliko dobre takve stvari, kako da znam gde rangiraš stvari kao KZ2 ili Uncharted...

Isto tako za kontroler - meni je gori upravo onaj drugi jer je pretežak, smara sa vibracijama koje ne znače ništa, i ima manje precizne pečurke manjeg hoda...Takođe imam velike šake. Međutim, ne vidim kako nešto možeš da nazoveš stvar ukusa, tik nakon što jednu od te dve stvari nazoveš *ovancetom...:)

Pa zato sto je meni go*ance ... cini mi se da u svakom postu koji napisem navedem da je to s' moje tacke gledista. Kapiram da je tako najpravednije. Navedem sta mi se i zasto ne svidja i ostavim prostora da se nekome to iz nekog razloga svidi. Kraj.

Igra sa takvom fluidnoscu i takvim vizuelnim smekom na boxu (pa i na ps3)? Navedi jednu? Jedino sto mi je ... blentavo u najmanju ruku je taj "afro" fazon. Nisam rasista da me neko ne shvati pogresno!

I konstantno moje postove pogresno shvatas. Ne kontam kako do sad nisi skapirao da za mene postoje samo dobre i lose IGRE. Nema medju kategorija. Postoji rangiranje samo u okviru zanra mada i tu postaje sve teze i teze posto se mesa sve i svasta.

Poslednja izmena:
Bogami otkucaji srca u KZ2 dok lezis na zemlji u vidu vibracija su dovoljni da uzmem DS3 :) Kao i kad padne granata blizu tebe pa se sav zatrese..

Poslednja izmena:
Ili u Fifi kada izvodis odlucujuci penal ... pa krene da vibrira :).

Razumem ja da vi želite da imate "neke" FF efekte, ali meni je to bezveze. Šta sad, malo ti se zatrese ruka i to je to. Pravi gejmeri će uzeti nešto ovakvo:

gamer_fotelja.jpg

http://www.gadgetland.rs/index.php?...ka-fotelja-reactor&catid=41:gejmerske-fotelje

ili još bolje:

V3.jpg

http://www.gadgetland.rs/index.php?...-igraka-fotelja-v3&catid=41:gejmerske-fotelje

Izem ti vibracije na prstima. Ovo je ono pravo. Mada ni tada nije baš sjajno, jer bi najbolje bilo da osetiš tresenje u onom delu tela koji ti je, npr. pogođen.

I konstantno moje postove pogresno shvatas. Ne kontam kako do sad nisi skapirao da za mene postoje samo dobre i lose IGRE. Nema medju kategorija. Postoji rangiranje samo u okviru zanra mada i tu postaje sve teze i teze posto se mesa sve i svasta.
Fino. Znači, nema megahitova i igara koje prave razliku (ne mislim na razliku među platformama, već jednostavno na igre koje su jedinstvene i izvanredne u svakom smislu bez obzira na sve)? Svaka čast ako tako možeš da gledaš na stvari.

Po milioniti put... (ko Kineski da pricam) - U okviru zanrnova moze a se pirca da li je nesto bolje(epohalno ili mizerno) ili losije (isto kao u prethodnoj zagradi).
Sto se uopste ubedjues samnom? Moj pogled na igre je takav - ne komplikujem. Sto vise starim sve vise vidim da je to neko generalno pravilo - ne komplikovati...
Mislim sta koji qr uopste znaci "mega hit?" Jel MGS4 mega hit? Mozda, tebi. A to sto ta igra nije "my cup of tea"? To nema veze? ...

Kao što i rekoh, tu i jeste problem - nažalost, previše dobro razumem tvoje postove. Meni je potpuno neshvatljivo da neko kaže to što ti govoriš jer to efektivno znači da je KZ2 isto što i npr. Battlefield Bad Company, jer su obe igre dobre i nude desetak sati gejmpleja. Ili dobro ili loše. Jednostavno se u srži ne slažem sa time.

MGS4 jeste megahit. To što ne razumeš i ne želiš da priznaš da postoje megahitovi koji tebi lično nisu po volji - šta da radim. Ne igram ni ja sve žanrove niti megahitove svih žanrova, pa ću opet priznati da su mega hitovi. A i u tom slučaju ću da pravim razliku zašto je to megahit za razliku od nekog krša ili proseka. Little Big Planet, recimo, jeste megahit, ali ja ga ne igram, niti me privlače takve igre.

No, udaljili smo se od teme...

Kako ti mozes da pricas za neku igru da je megahit ako je nisi igrao ili ako te taj znar ne interesuje? Znaci pircas napamet? Ja to nikad nisam uradio recimo.
I kako to poredis, tj. izmisljas sta ja mislim ili uporedjujem? Ja recimo bas smatram da je KZ2 bolja igra od BF BC. Mnogo vise detalja, mnogo bolji "feel" dok se igram, bolje napucavanje ... sve je bolje. Ali pazi cuda, to je isti znar! Znaci nesto moze da bude bolje ili losije!? Sta sad?? Nekad te stvarno ne kontam.

Ko mala deca ste, svako ima svoje i to je to. Svaka igra je kvalitetna na svoj nacin ;)
O ukusima... Znate vec ;)

Naprotiv, nijedna igra ne valja !!!
Bacite konzole i pocnite da se bavite politikom !!!

p.s. javite kada i gde bacate konzole da ih "recikliram" :laugh:

Ali kada su nekome toliko dobre takve stvari, kako da znam gde rangiraš stvari kao KZ2 ili Uncharted...

pa to smo odavno zakljucili: unchrtd = tr, kz2 = halo3 :)

smara sa vibracijama koje ne znače ništa

vibracja je mozda nepotrebna (mada, smesna i simpaticna :)) u pesu kad pogodis stativu :D. ali u nekoj pucackoj, pa mislim da je prva i osnovna stvar koju radi puska kad pucas je da trza i cima ruke. ti si sad vojnik, to bi trebalo da znas :d

Međutim, ne vidim kako nešto možeš da nazoveš stvar ukusa, tik nakon što jednu od te dve stvari nazoveš *ovancetom...:)

+1

Ko mala deca ste, svako ima svoje i to je to. Svaka igra je kvalitetna na svoj nacin ;)
O ukusima... Znate vec ;)

Od sad kad god budem pisao moje utiske neke igre u QUOTE ide "O ukusima se ne raspravlja" "Molim vas shvatite da je to samo moje misljenje" "PO MOM MISLJENJU" itd. ...

Sta se se uhvatili za to gov*nce??? Meni je na tom pad-u to bezveze i kraj price. Nekom drugom nije.

Cim se desi sukob misljenja odma krecu pozivke, stvarno ste nepopravljivi.

Jeste poceli da kombinujete klase? Neki su otkljucali mogucnosti svih klasa pa me zanima zasto ne kombinujete jos? Recimo Cvejic igra samo sa inzenjerom.. Juce sam razmisljao kako bi to radilo, da li se onda gore i dole na d-padu pretvore u mogucnosti sekundarne klase?

Ne, jer imaš primarni skill jedne klase i sekundarni skil druge. Tako ja imam kombinaciju inženjera i sabotera, levo na d-padu je turret a desno C4. Nemam popravke i kamuflažu.

Fuck, znaci necu moci da budem maskirani doktor :( Zasto sam umislio da mogu obe mogucnosti obe klase da se koriste..

Ne, samo sekundarne skilove možeš da kombinuješ (kad ih nasviraš adekvatno).
I možeš maskiran da bacaš health packove.

Zamisli na šta bi ličilo da snajperista može da postavi turret i opravi sanduk s municijom pored svoje kamuflaže i spot&mark?

Poslednja izmena:
Da, ima smisla :) I ovako si dovoljno iritantan :D

Nazad
Vrh Dno