Šta je novo?

Killzone 2

Moram da se slozim da je stvarno extra odradjen, posebno zvuk :)
Inace, sva oruzja u KZ2 su odradjena bez premca, pocevsi od zvuka preko izgleda pa do animacija koje su fantasticno odradjene (najubedljiviji reload koji sam do sada video)...
Nisam neki ljubitelj snajpera u mp-u ali sam za ono malo vremena koliko sam ga koristio isprobao da nisanim preko pokreta dzojpada i neverovatno je zabavno kada se udje u stos...
Ne znam da li je jos neko primetio ali, kada te gadja protivnicki snajper (odnosno cujes ga) i promasi te za malo ne postoji nikakav zvuk rikoseta koji bi po pravilu trebao da se cuje ako je pogodio nesto iza tebe tako da (barem ja) nikada nisam siguran da li gadja mene sve dok me ne pogodi :p

El moze u kratkim crtama objasnjenje, sta treba da radim da bih otkljucao sve rankove i to? Da li moram da predjem kampanju da bi otkljucao nesto?

Treba da skupis 2800 poena u multiplayeru. Treba ti oko 12-15 sati gameplaya za to, zavisno od tvoje vestine.

Ma ionako ce verovatno biti sitna para, veci problem je sto se moras iscimati da bi uplatio.

Ma nije problem kinta nego nema mogucnosti da kupimo, ako je region locked (a verovatno jeste) onda nema nikakve sanse, ne samo mi, pola sveta nema sanse. Ne razumem taj *****izam, nema EU PSN kartica a jos zakljucaju DLC po regionima pa ne mozes ni sa americkom PSN da kupujes??

Zato sto ih boli uvo za Evropu. A ovde su uvek imali prodju.

Ma za EU PSN kartice razumem, nije da ih boli uvo nego je evropa komplikovana mnogo, ima milijardu zemalja i svaka sa svojim zakonima i pravilima, zato i toga jos nema i zato kasne demoi i ostale stvari na storee-u.
Kada bi barem radile kreditne kartice, rumuni mogu da kupuju sa EU Store-a sa Visa Internet karticama :(

Kako mi da kupimo kad nas nema na spisku?
Treba prvo državu da dodaju, a onda da se oprostimo od trofeja i ostalih pogodnosti koje imaju naši fiktivni nalozi.... Smor godine!

Vidi ga ovaj trophy leveling kuchka :D Ebes trofeje, a i uopste ne bi morao da se prebacujes na drugi nalog, samo ga koristis za kupovinu DLC-ova i PSN igara.. za sve ostalo koristis dosadasnji nalog.

Sve jedno, poenta je da nas nema ni na spisku, a o kupovini ima da maštamo još neko vreme.

Sad ću da tražim da uvedu trofej "iznervirao Borisa u igri i na forumu 20 puta".
:D

Hahah :D

Nema ni Rumuna na spisku, stavljaju UK kao zemlju, ali im rade kreditne kartice za kupovinu. Verovatno zato sto su u evropskoj uniji.

Na UK store nije radila ni Entropay koji je inace iz UK-a... :-/

na hr.playstation.com sam video da izlazi Buzz na njihovom jeziku :) i na nekim forumima sam citao da se mozda sprema neki istocnoevropski ili balkanski :) playstation store. Moze lako da bude lupetanje, ali za buzz je sigurno, a on ce se valjda kupovati ili update-ovati preko psn-a, pa su price tako povezane. Mozda je lupetanje, ali moze i da bude nesto...

Poslednja izmena:
Bilo bi lepo stvarno da otvore neki store i za nas boraniju, ne trebaju nam psn kartice nek ide preko kreditnih i svi srecni.

Pa slovenacke kartice prolaze bez problema na UK store-u, jer ni slovenci nemaju svoj store.

A ja imam nekih 10-15$ na USA nalogu pa ako bude moglo kupicu i podeliti :D

Dok SONY ne omoguci da i nebeski narod moze da kupuje sa PSN-a, samo cemo da gledamo na slikama i filmicima..

928377_20090414_screen006.jpg

928377_20090414_screen004.jpg

928377_20090414_screen003.jpg

928377_20090414_screen002.jpg

928377_20090414_screen005.jpg

Najgore ce biti, igras na netu, ide sljedeca mapa i onda tebe izbaci posto nemas tu mapu... Da places!

***. , ne mogu da verujem da ce naplacivati DLC koji cine 2 proklete mape ... Sramota ...

Navodno sony zvao taj sajt i demantovao vest da ce biti besplatan. Jako los potez ako naplacuju, nije zbog para, bice neka smesna cena, vec im je bolje da pridobiju ljude i njihovo poverenje, nemaju bas ime i reputaciju na nivou COD-a ili Halo-a..
Ali koliko ovaca ima u svetu libo ih racq za onu nekolicinu normalnih ljudi. Citam neke komentare, par njih bi volelo i da se PSN naplacuje (!!?) samo da bi brze dobili neke stvari sto XBL ima, tipa chatovane a igrate razlicite igre i ostale budalastine, ejjj... koji mozgovi. Kroz par godina zbog takvih ces morati da placas da postujes na forumima.. poruka dolar, tema 2 dolara. :wall:

Ma to je sitna para, ako bude 5 evra to je i za nas nista. Veci problem je sto usluga nije dostupna.

Ma naravno, ne moze to nikako biti ni blizu od skupo ako se bude naplacivalo, ali god damn it, ne mozemo to kupiti!!! :mad:

Koje to silne igre imaju besplatne mape?

Nazalost ne mnoge, ali Valve je izbacivao besplatne mape, Epic.. evo ti poslednji pack za UT3, 11 mapa neki novi modovi, oruzja, sve besplatno.
Sramotno je sto su ovo samo mape izvadjene iz single playera, navodno zato sto su ljudima to bili najbolji nivoi u SP-u pa su zbog toga uradili ove dve nove mape. Ili su ih vec imali napravljene ali nespremne za launch, ili su ih stvarno uradili za manje od dva meseca, u svakom slucaju nisu ih pravili od nule, ali oni bi dolazili na posao tih dva meseca i ovako i onako. Ne trazim da mi se ista poklanja, 4, 5 dolara je smesna cena, ali mi nemamo mogucnost da kupujemo, to je prva stvar. Drugo, mnogo rano se deli zajednica, ovo bi trebalo da bude besplatno cisto kao znak zahvalnosti sto smo istrpeli mesec i po dana auto-aima, sajt je tek skoro kao normalno proradio, pa mora li se odma po dzepovima ljudi?
I meni najbitnije je stvar principa, isto kao sto nikad ne bih placao XBL, jeste smesna je kinta, ali ne zelim da podrzavam takvu politiku, kao sto rekoh, sta je sledece, placanje postovanja po forumima? Nije problem da se plati DLC posle duzeg perioda, nesto sto je napravljeno od nule, ali ovako... ne znam..

Vrh Dno