Koje to silne igre imaju besplatne mape?
Nazalost ne mnoge, ali Valve je izbacivao besplatne mape, Epic.. evo ti poslednji pack za UT3, 11 mapa neki novi modovi, oruzja, sve besplatno.
Sramotno je sto su ovo samo mape izvadjene iz single playera, navodno zato sto su ljudima to bili najbolji nivoi u SP-u pa su zbog toga uradili ove dve nove mape. Ili su ih vec imali napravljene ali nespremne za launch, ili su ih stvarno uradili za manje od dva meseca, u svakom slucaju nisu ih pravili od nule, ali oni bi dolazili na posao tih dva meseca i ovako i onako. Ne trazim da mi se ista poklanja, 4, 5 dolara je smesna cena, ali mi nemamo mogucnost da kupujemo, to je prva stvar. Drugo, mnogo rano se deli zajednica, ovo bi trebalo da bude besplatno cisto kao znak zahvalnosti sto smo istrpeli mesec i po dana auto-aima, sajt je tek skoro kao normalno proradio, pa mora li se odma po dzepovima ljudi?
I meni najbitnije je stvar principa, isto kao sto nikad ne bih placao XBL, jeste smesna je kinta, ali ne zelim da podrzavam takvu politiku, kao sto rekoh, sta je sledece, placanje postovanja po forumima? Nije problem da se plati DLC posle duzeg perioda, nesto sto je napravljeno od nule, ali ovako... ne znam..