Šta je novo?

Killzone 2 - Online Okupljanja

djalf

DJ u penziji
Učlanjen(a)
27.11.2004
Poena
2,645
Evo nove teme za okupljanje svih dobrih ljudi koji bi hteli da igraju sa ljudima iz Srbije, a moze i iz okoline ;)
Ne bi bilo lose da kada se javite da postavite informaciju da li imate neki DLC (Nove mape koje se kupuju preko PS Store-a) da bismo znali koje mape da izbegavamo da bi svi ljudi mogli da igraju.
Moj PSN: djalf88
DLC: Imam oba map pack-a.
Najcesce online: posle 19h (2-3 puta nedeljno).
:wave:

Poslednja izmena:
Kako se moze nabaviti taj dlc? Da li bi neko mozda jos nabavljao, pa da delimo.
PSN: akilone3
DLC: nemam
ONLINE: posle 19h (2-3 puta nedeljno, ali sam trenutno na odmoru, vracam se za par dana)

Poslednja izmena:
Ja cu biti online tek kad se vratim u Suboticu, a onda se mozemo dogovoriti fino. Kad se vratim imacu sva tri DLC-a, naravno ako se dog sa Markom-dj, a hocu. :)

Jel mozete mene da ubacite u tu kombinaciju za dlc-ove?

Da, drzite se teme. Veceras se igra od 20h, ko moze neka dodje, nek nas cima ovde ili neka nas doda na PSN account.

nemojte da zaboravite da ukljucite ranije konzolu jel je izasao novi patch velicine 90mb

Veceras i sutra radim trecu, pa se pucamo drugi put, in the name of the emperor! ;)

Jel ima sifra da uskocim i ja?Uh jedva cekam da malo pripucam medju svojima.Hoce li mozda da dodju iz nama bratske a susjedne drzave susjedi pa da bude jos zanimljivije?

Poslednja izmena:
El te imam ja Nikola u PSN? Mislim da nece biti sifra, sad ce Cvejic da objavi sta i kako.

Jesu preterali ali i mi smo. Tureti i roboti toliko smaraju da sam izgubio volju da igram. Vise se bijem sa njima nego sa ljudima.

pa fora je da ih izbegnes. Meni je lakse da izginem od robota, nego od puske protivnika. :D

Veceras opet ratovanje od 20h, Cveja ce javiti sta i kako ;)
Make them suffer!

To bre, danas ne radim :)

stavite sifru da ne ulaze stranci

woohoo
koliko vidim bice nas bash dosta vecheras!!!
shifra prepostavljam serbb

Poslednja izmena:
Veceras masakr :D:smack::exploder:
Mislim da ce sifra biti ista "serbb"

Napravljen server

serbb naziv servera kao i sifra

Ali sam brzo i otisao :(
Ja mogu dva sata da igram onu mapu sto ste stavili i ne bih nikoga ubio.

Sta si bre onako odma izasao? Naravno da ne mozes nikog da ubijes kad si uzeo onu raspalu cecu, uzmi neku klasu i normalnu pusku..

Kako ne mozes da ubijes nikoga ? Uzmes inzinjera, stavis turer, baci drona i eto biznisa !
Ipak je ovo "Best turret game on the market" :D

Pa o tome se radi, necu da se igram sa robotima vec sa ljudima!
Kad sam izasao upao sam kod nekih stranaca, znaci male mape, rostiljanje i lepota :D
Samo ga malo preterase sa bazukama ali sam se smejao koja je ono klanica, lesevi na sve strane, ja palim cecom, lepota :p
E da, posto ja nemam blage veze, ajde nek mi neko kaze pre meca sta da uzmem od klasa, imam samo Medica i Inzenjera za sad.

Poslednja izmena:
Uzmi ono što ti odgovara, tj. onu klasu s kojom efikasnije "radiš".

Večeras, posle 21h Hammer long game. :)
Ime partije i pass standardni, možda budemo imali goste iz hrvatske u meču.

Vidim igra se... Tako je momci! ;) Bice prangijanja kad dodjem kuci... :)

Ja pustam ziku veceras i sutra ***, znaci tek u nedelju me ima :(

Kad sam izasao upao sam kod nekih stranaca, znaci male mape, rostiljanje i lepota :D
Samo ga malo preterase sa bazukama ali sam se smejao koja je ono klanica, lesevi na sve strane, ja palim cecom, lepota :p

Brate, male mape pune ljudi i rostiljanje, to ti je do ja*a? :whip: Izasao covek sa Pirusa i ostavio svoje ljude na cedilu da bi se gadjao raketama i cecom na Radecu, sjajno :D

Nazad
Vrh Dno