Šta je novo?

[Kickstarter] Divinity: Original Sin

jel ima podesavanja nivoa tezine, i ako ima, na kom igrate? koji nivo daje najbolje iskustvo, cujem da je igra teska, te cenim da treba poceti sa srednjim nivoom tezine?
Imas tri nivo tezine, easy, normal, hard. Sa 3x wiza i war igram na hard tezini trenutno sam na drugoj mapi. Sa 2x war, druga partija igram na normal tezini. Igra nije sad nesto preterano teska mada ima *******ih borbi, ne bih se usudio da sa 2x war igram na hard (uzeo sam im lone wolf talenat i na normalu je prilicno izazovno)

E da, stvar kada igras sa 3 wiza je to sto sve borbe lice jedna na drugu, pobacas magije za knockdown pa onda fireball i u glavnom neprijatelji se vise ne dizu, zato i igram sa dva war drugu partiju jer tako stignem da vidim sta se sve moze desiti u borbama :d

Poslednja izmena:
tnx, znaci picicu onda na srednjem, jer retko igram sa wizardima, mozda uzmem jednog iz radoznalosti :)

Meni je i ranger warr 2 wiz na hard i borbe nisu teske kad udjes u stos sta da radis. Vise ces se namuciti sa raznim polugama i dugmicima, koji su velicine misa, a alt ih ne osvetljava

Izasao patch od 800mb na steamu. Taman da se skine i konacno krecem sa igranjem :).

Hello everybody!

We just released the first official patch for Divinity:Original Sin which introduces the concept of AI personalities.

During character creation, you can now select a specific personality for your characters. When a personality is active the AI will automatically make dialogue choices (based on its personality) for the avatar that isn't selected.

In addition to this, we've made a lot of improvements as well as bug fixes and balancing changes.

You'll also notice that you can now publish to Steam Workshop using the Divinity Engine Toolkit.

Here's the full list of changes:

http://www.larian.com/forums/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=519960

Sta bi Kellhus rekao na ovu igru :p

Inace ja nisam ni palio AI, nisam imao potrebu za tim pa ne vidim tu neko poboljsanje. A i nema toliko mnogo dijaloga pa da moras da skipujes nesto...

Poslednja izmena:
Ja dosad nisam video potrebe za patchom. Mozda kad budem prelazio sledeci put ga stavim. Odlicna ocena od PC Gamera. Mogli su da zaokruze na 90

Nije glasina - permaban.

Pitanje za one koji su prosli Lucilla Mines:
Pored Dread Lordova jedino sneak, ne moze drugacije da se prodje?

Sneak ili invisibility [magija ili pot, ja sam koristio pot]. Inace tu postoji fora. Treba ti samo jedan sa invisibility-ijem kad dodjes do Temple Door-a i kad udjes unutra sa njim zapoces pricu sa Leandrom i automatski ce ceo party da ti se teleportuje na to mesto. Ako zabodes sa prolaskom kroz ta vrata [sta, kako] javi :p

Poslednja izmena:
igra je dobila svuda odlicne ocene, cekam da zavrsim Sniper, pa da je probam... pre toga ne mogu, jer nemam vise prostora na hardu, verovali ili ne :D

Ja sam izneverovao kad sam cuo da ti je nestalo prostora.

Hehe.

Ja dosad nisam video potrebe za patchom. Mozda kad budem prelazio sledeci put ga stavim. Odlicna ocena od PC Gamera. Mogli su da zaokruze na 90

Pratim taj PC gejmer par godina. U pocetku sam bio odusevljen ali sada mogu da samo da posavetujem ljude da ne citaju to djubre. Sajt nema nikakvu zaledjinu i zbog toga su jedva cekali da ugrabe malo popularnosti da bi se prodali nekoj velikoj ribi da ih sponzorise. Konkretno u njihovom slucaju glavni a za sada i jedini sponzor je ozloglaseni EA. Pola vesti su o EA igrama. Ko mi ne veruje nek pogleda ovaj review. U poslednje vreme uglavnom pisu o konzolnim igrama. Valjda se pripremaju za tranziciju.

Valja se cuvati vukova u jagnjecoj kozi.

LvL 12-13
Presao sam kinga, bacio staff u lavu, oslobodio vesticu, pokupio treasure, vratio onaj bunar u prvi realm. Vidim sad tu da ima neki izlaz levo iz one arene gde se fajt odvija sa kingom, idem da ocistim to... Kapiram da je to sve manje vise na ovoj mapi, posle se prebacujem na ciscenje sume

Baš da vidim dal ćeš znati da otvoriš kingov chest ;)

sreca pa skupljam sve knjige koje nadjem, pa sam imao neku koja je odradila posao

ja prodam knjige koje procitam kada naucim reciepe sta ce mi dalje osim onih koje nisu reciepe vec jurnal-i i sl tome to cuvam?

Ovaj crafting sistem je fenomenalan, zadnjih par dana samo se motam po gradu i craftujem kombinacije...odlican je i izvor prihoda i generalno pomaze u gold management...takodje craftovani itemi uopste nisu losi...definitivno cu da razvijam crafting i blacksmith jer mislim da se isplati...

Ko ima para u šteku može u onom portalu Hall of Secrets (End of Time) od one ženske da kupi knjige od kojih jedna povećava glavne atribute a druga skills. Jest da je jedna knjiga oko 12 hiljada ali vredi. Ja sam dosad kupio 4 (po 2 se spawnuju kod nje u inventaru), hteo sam još ali vidim da ih još nema u ponudi. Sačekaću još.

LvL 12-13
Presao sam kinga, bacio staff u lavu, oslobodio vesticu, pokupio treasure, vratio onaj bunar u prvi realm. Vidim sad tu da ima neki izlaz levo iz one arene gde se fajt odvija sa kingom, idem da ocistim to... Kapiram da je to sve manje vise na ovoj mapi, posle se prebacujem na ciscenje sume

Na taj levo izlaz imaš samo jedan portal da nađeš (trebaće ti tornado) i, kad nastaviš dalje, vraćaš se na početak mape. Mislim da si očistio celu tu mapu, bar ono što sam i ja, ne znam samo da li si dobio prsten kod Kinga.

A, sad ja imam problem, rudnici su u pitanju.

Prošao sam pored vitezova, našao onaj portal i sad mogu ceo party da prebacim dalje, dođem do vrata i ne mogu bez passworda dalje. Na početku sam našao onaj prolaz gore i unišito onaj totem, oslobodio sam i pobio one gobline il' šta već i nigde nište. Posle sam pogledao rešenje na netu i, kad je lik uništio totem, kosturi prestali da rade i dali mu pass... A meni i dalje rade. Ima li neko drugo rešenje? Valjda nije gamebreaking bug.

Nema sanse da prodjem pored onog viteza koji se setka napred nazad u malom radijusu. Cim se predje prvi most, na tog mislim. Blizu drugog portala na koji sam naisao u rudniku.

Nema sanse da prodjem pored onog viteza koji se setka napred nazad u malom radijusu. Cim se predje prvi most, na tog mislim. Blizu drugog portala na koji sam naisao u rudniku.

Skreni posle mosta ka dole i tako možeš da ga obiđeš. Proći ćeš imaculates i idi još ka dole, pa desno, videćeš kako gori zemlja i posle samo razbiješ blokadu i tu si.

Nazad
Vrh Dno