Šta je novo?

[Kickstarter] Divinity: Original Sin

Izgleda da je Game over za mene. Ono u rudnicima sa uništavanjem totema je bag i pojavljuje se nekima samo i sad ne mogu da nastavim dalje. Možda ima drugi način da se prođe, ali ja ne znam.

Nije to nekima, drugacije ne mozes da prodjes kroz vrata koliko ja znam. Jesi odradio update igre? Jesi isao redosledom: unistis totem, pricas sa kosturima i dobijes "rec" koja otvara?

e ****ga, krajnja solucija, imas li neki save od ranije? (bolje da ponovis sat vremena igre nego ovako...)

Imam dosta više od sat vremena, ako mi uopšte postoji taj save jer sam batalio te rudnike i odradio imaculate inicijaciju do kraja. Jedino da krknem to i easy i da preletim ovo, ali me izuzetno mrzi sad to da radim. Videh negde da ovaj poslednji update popravlja taj bug. Ako ništa ne uspem, sačekaću da kupim na Steamu sa još nekim i onda coop.

Nije to nekima, drugacije ne mozes da prodjes kroz vrata koliko ja znam. Jesi odradio update igre? Jesi isao redosledom: unistis totem, pricas sa kosturima i dobijes "rec" koja otvara?

Uništim totem i ništa se ne dogodi, kosturi i dalje rade tamo. Na klipu koji sam našao, oni se okupe ispred i daju ti reč, a kod mene ne.

Jel imas ti uopste quest za to? Miners nesto se zove ako se ne varam.

Ako te ne mrzi okaci save game da probam kod mene.

Lolčina bre. Uzeh ovom mog jadnog rogue-a i lokpikovao vrata i mogu da nastavim.

Gde se nalazi taj totem?
edit:
nasao

Poslednja izmena:
Jedva sam pobio pauke u pustari, jeste da su 4 levela jači od mene, ali i oni orci su lvl14 pa ih mnogo lakše ubijam... verovatno zbog manje AP-a u peščanoj mećavi... sand widow mi se krvi napio.

Nego u vezi spider queen;
jel me onaj goblin ispalio kada je rekao da bi trebalo lepo sa kraljicom? Išao sam charm sa njom i dobio, ali opet je krenuo fight.

Poslednja izmena:
Mora da je ubijes :)

Treba da nadjem onog Frederikovog imp-a. Cujem da uz njegovu pomoc mogu da udjem u Troll Cave, nisam nasao jos nacin da udjem u tu pecinu.

Treba da nadjem onog Frederikovog imp-a. Cujem da uz njegovu pomoc mogu da udjem u Troll Cave, nisam nasao jos nacin da udjem u tu pecinu.

Imp ti je između spajder kraljice i goblin vilidža. Imaš neko kamenje i drvo tu, trava je podloga, nije pustinja, ali je tik uz pustinju. Moraš da priđeš ivici dosta kako bi ti se otkrio prolaz. Unutra će ti biti knjiga pomoću koje ulaziš u troll cave.

Tacnije iznad ivice gde nadjes Frederika pa cepas levo do tog drveta ali ti treba perception da bi nasao hatch. Jel uspeo neko da provali onaj puzzle u Maradinovom steku, onaj kod cveta sa 4 click platforme?

Tacnije iznad ivice gde nadjes Frederika pa cepas levo do tog drveta ali ti treba perception da bi nasao hatch. Jel uspeo neko da provali onaj puzzle u Maradinovom steku, onaj kod cveta sa 4 click platforme?

E i ja se pitam šta je to. Poređam sam burad da ne bih morao likove da držim. Ne bi me čudilo da je neka ciganska fora kao ona sa balansiranjem u Initiation.

Jos nisam video taj stek. Provalio sam onaj sa portalima, pa u njegovom zapisu pise kojim redom ulazis u portal i kao nagradu biras jedan od 3 vredna skill book-a. Izabrao sam za rendzera.

Ja respecovao Rangera i nisam znao da ću morati ponovo da kupujem skillbookove... Sad nigde ne mogu da nađem charming.

Vidi kod one prodavacice na Cyseal pijaci. Ona prodaje Ranged skillbook-ove, mozda se nadje charm. Bas je koristan za skretanje paznje u borbi

Imao sam ga dok respeca, sad je nestao. Ima u Silverblablabla gradu u kafanici da se kupi skilbookove za sve, samo kad uđeš ideš desno, trojica likova sede za stolom i prodaju. Mada, ni oni nisu imali charm. Rogue mi ima charm skill, ali je užasan, samo jednom je uspeo.

Jesi odradio Trials of Immaculate ?

Poslednja izmena:
nope, znaci kad sam usao u sumu, ubio sam neke 3 biljke lvl 9, ubio neke orke usput (lvl12) ali su bili ono sami, ili po dvojica... dosao do onih gde treba alfija izleciti, i... usao kod vestice u kolibu, otisao u onaj drugi realm i resio mapu - sad sam back u shumi.

evo shot sta mi je otvoreno od mape i sta imam od questova...
http://cloud-4.steampowered.com/ugc/31840720560258079/C0E48EA62E031668CB3FAADC6F04CB250379E368/

http://cloud-4.steampowered.com/ugc/31840720560261604/FE893F8158691ADDF89DB531E24962E75DBCE840/

@Saint
The lady in the lake mozes da resis ako se vratis u Hiberheim pre nego sto udjes na sneg. Imas ona vrata koja se otvaraju zakljucanom polugom i cim udjes tu ti je lady in the lake (kljuc je tu bliyu negde, perception jama valjda).
Headless Nick mozes da resis nazad u Cyseal-u. Legionnaire's will resis cim udjes u Silverglen, nadjes Marissu odmah. Kreni ka gore, ka severozapadu, odnosno vise ka zapadu. Tu ti je odmah silverglen gradic i odatle kreci. Trebao bi da mozes da potamanis te orke iako su 12. nivo

Poslednja izmena:
Ljudi koliko dugo igrate vec? Ja vec 4,5 dana koliko god uhvatim vremena pa sam i dalje u prvom gradu, razresavam prokleto ubistvo, poneki sidequest i isao sam samo do svetionika i tu stranu ocistio. Sledece na redu mi je plaza i da nadjem skroviste one asistentice doktora, zaboravio sam ime... Sve ovo sto se pise mi je potpuno nepoznato, ovim tempom ima da cepam igru bar mesec dana (sto je super :) )

Edit : e da, kako se craftuje skillbook? Koliko treba crafting za tako nesto?

Poslednja izmena:
Mogli bi ponekad da pisete u spojlerima dokle ste stigli ili kako da resite neku tajnu.

Igram 14h i nisam ni 10-15% istrazio tu prvu mapu... Koliko ima mapa? Cetiri?

Edit : e da, kako se craftuje skillbook? Koliko treba crafting za tako nesto?

Ja sam probao i na 5 craftinga sam mogao samo ove slabije knjige, 4-5 lvl i jednostavnije.

Spojler za lvl 15+:

U Hunter's Edge, kad nađem onaj horn, gde dalje da idem? Drugo, onaj kvest sa viskijem, šta tu da radim? Ja sam ubeđen da sam našao recept i sad ga nigde nemam u inventory i ne sećam se gde sam našao.

Evo da se i ja ukljucim u raspravu. Zlopatim se jos uvek na prvoj mapi i resavam ubistvo. Inace, imam jedno pitanje. Kada mogu da podignem skillove na vise od 1? Likovi su mi lvl 5 i nikako ne mogu da unapredim skillove na 2 (osim opremom).
Pod skillovima podrazumevam one-handed, two-handed, pyrokinetic itd.

Poslednja izmena:
Vrh Dno