Šta je novo?

[Kickstarter] Divinity: Original Sin

Probao ja. Samo uzmeš oružje koje može da bekstebuje i staneš mu iza leđa i cepaš. Ja prvo palio nevidljivost, posle skontao da ne moram da budem nevidljiv za beksteb. I, naravno, svaki hit je critical.

Naleteo sam na glupu situaciju. Zatvorio sam prolaz buradima i niko nije mogao da prodje. Svi stoje sa druge strane i štede AP.

Još zanimljivih likova :D

spiderpig.jpg

uuuuuu... kakvi su to dungeoni :D :p.

I ja igram jos uvek samo sa dva lika, na normal. Jel zna neko da li ima negde po gradu da se uzme charm spell za lvl6?

Naleteo sam na glupu situaciju. Zatvorio sam prolaz buradima i niko nije mogao da prodje. Svi stoje sa druge strane i štede AP.

Još zanimljivih likova :D

spiderpig.jpg

Au kakva ti je ovo ulicna rasveta na ledjima ove jadne zene? :D

Vrh.jpg

Koja spika :D

Jel se tebi likovi zovu Nemes i onda rava iz hrvatske? :D

Koja pobeda od recenica :D :D :D :D

Pogledaj dobro sta si napisao :D

Igra lepi za ekran. Sinoc sam 2 sata potrsio sa mackom na spratu, legionarom ispod i sta cu da levelujem...odlicna stvar nema sta, za sada igra godine...

Ali te animacije kada ih sprzis sa vatrom pa se ugljenisu pa se pretvore u prah ili kada ih spucas sa elektrikom pa se onako tresu ili kada ih zveknes sa macem/sekirom pa onda sisti otrov iz onih svinjica pa na to bacis vatrenu magiju pa eksplodira... I jaooooo :D Mnogo me podseca na Fallout 2, svi ti sitni detalji. Ih ovo je igra za sladokusce onako da se konzumira polako i natenane :D

Cuj lepi... Igrao sam je 12h juce. Tako nesto mi se nije desilo od wowa.

Par saveta:

1. Svuda kupujte ress scrolove.

2. Vecina chestova/vrata moze da se otvori magijama. Udri fireball/spark :)

3. Moguce je pozicioniranje pre svake ozbiljnije borbe koja zapocinje chatom. Samo glavni lik ostaje gde jeste dok ostali mogu da se nameste gde god pa cak i da engage-uju prvi.

4. Obavezno nauciti pricanje sa zivotinjama! Olaksa stvari dosta.

5. Moguce je stavljati barikade uz pomoc buradi/klupa/kutija i tako podeliti bojno polje na vise delova. Predmet se rotira tako sto pomeras skrol na misu dok je u vazduhu. Primer:
Onog zaebanog maga u Imacullate selu sto je u onoj geomancer prodavnici sam ubio na foru. Zaglavio klupu na vrata da ne mogu da udju elementali i napravio blokadu izmedju nje i ona dva apprentice-a. Tako da sam se tukao samo sa njom dok su ostali skipovali poteze. Kad sam je ubio onda je range preuzeo i sredio apprentice i posle sam presao na elementale na istu foru.

To ti kazem. Doduse ja sam elementale ubio tek na 10tom lvlu pa nisu trebale zamke.

Moguce je stavljati barikade uz pomoc buradi/klupa/kutija i tako podeliti bojno polje na vise delova.

ovo radim sa firefly spelom... prospes po terenu i odvajas ili blokiras neprijatelje kako ti odgovara. Na oba lika imam firefly.

Poslednja izmena:
Jel se baguju jos nekome secret-i na mapi? Cas ih imam, cas ne. Pa moram da restartujem igru ili tako nesto...

Ne znam ni sto sam pocinjao da igram, sad nemam vremena ni da jedem :)
Odlicna igra, a witcher2 me smorio sa action rpg, ovo je skoro kao fallout

Poslednja izmena:
Meni je ovo najbolja igra u poslednjih ne znam koliko godina... Jos ce i onaj Pillars of Eternety uskor... Joj.

Ovo je zlo sa 3x wiza u partiji. Ona riba tabadzija bukvalno nema sta da radi :d Jos kad sumoniraju fire/water goleme, lele :d Prebacio sam na hard tezinu i nadam se da ce sledeca mapa (koliko sam cuo postoje cetiri mape?) biti teza.

edit: Imam jedno pitanje za one koji su otisli sa prve mape: Da li se Quest-ovi koji su uzeti na prvoj mapi zavrsavaju na njoj ili se njihovo resenje moze nalaziti na nekoj drugoj mapi (sledecoj ili onoj posle itd.) Ne racunam glavni Quest naravno.

Poslednja izmena:
Bag na koji sam ja naišao je da, kada se fajtate sa onim vatrenim "letećim" carevima, i kada pošaljete ženu fajterku na njih, ona samo prođe kroz njih i zapali se i stoji pored i ne udara ih. Rogue ih normalno bije, kao i rangerka.
Btw, nek me neko doda, imam par pitanja, neću da gušim temu http://steamcommunity.com/id/SympathyChan/

@arcibald
Prenose se neki, recimo onaj kostur legionar sto ti daje neko pismo da odneses njegovoj udovici u drugi grad,.. i jos ponesto..
Ok hvala:

E sad pitanje za jedan low level quest:
Arhue's Failed Experiment: Kaze da ce se oni vojnici (kojima smo pomogli da se bore protiv onog robota) vratiti na tretman kod Legije (sta god to znacilo) ali ja ne mogu nigde da ih nadjem.

Idi u prison ispod Aureusa i pricaj sa bajom sto cuva onu stash sobu

Ja radim sve questove na koje naidjem. Jedino skipujem neke secrete ako su bas teski...

Nazad
Vrh Dno