igra se moze nabaviti u trejdu za 10 TF2 kljuceva..
to je ~16.5e...
-20% na steam store je 31.99e...
Ako neko prodaje po povoljnoj ceni nek se javi![]()
Ko uzima preko steama direktno nek nadje ortaka i uzme ovo: Divinity: Original Sin Digital Collectors Edition.
Igra li se neko? razmisljam da pazarim
Juce sam instalirao narodnu verziju, proveo sam 3 sata u igri ali nisam mnogo odmakao.
Stigao sam do prvog velikog grada. Ko je voleo old school igre ovog tipa ovo ce da mu
se svidi, puno dijaloga, citanje knjiga, puno skilova, potezna borba itd. i sto je najvaznije nema strelice da vam pokazuje
gde da idete da resite quest (jedina pomoc su custom marker-i koje vi licno postavljate na mapi). Kroz razgovor sa NPC likovima
dolazite do informacija koje su Vam potrebne, citajuci knjige saznajete recepte za kraftovanje, velike mogucnosti interakcije sa okolinom, zamke, skrivene lokacije...
Za sada odlicni utisci.
Ja sam je skinuo jos juce ali se bojim da sednem da je igram... Imam problem sa takvim igrama jos od baldurs gate-a, sednem da je probam i zavrsim sa mobilnim na silent-u dok je uveliko cepam po 5-6h. Zaboravim da jedem otprilike...
Ja sam je skinuo jos juce ali se bojim da sednem da je igram... Imam problem sa takvim igrama jos od baldurs gate-a, sednem da je probam i zavrsim sa mobilnim na silent-u dok je uveliko cepam po 5-6h. Zaboravim da jedem otprilike...
Pobeda...
Igra je reinkarnacija old school true blood RPG-ova, sa turn based fightom i gospodin se nada da je igra vise ACTION RPG nego uopste RPG..
ustedecu ti bandwidth, nemoj ni da skidas a kamoli da dajes pare na igru kao mi.
preskoci igru, i topic.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari