2SaiNt4U
Čuven
- Učlanjen(a)
- 14.02.2009
- Poena
- 865
spoiler lvl 15-16
ocistio paukove, golbin village, katedralu, immaculates selo, zatvor nisam (kapiram da nema nesto preterano tamo, ima jedino u selu iza vodopada solidan loot na secret spot-u). Ocistio ono podzemlje kod maradina, ocistio Troll Cave, Ocistio rudnike... samo sam se iznervirao jer kad sam napravio skill da mogu pobediti one vitezove, vise ne mogu da dodjem kod njih da im se nacestitam mile nove godine? Ono ogledalo me prebacilo na povrsinu, a kod "zlata" nece da me prebaci.. [ajd' ako ima neko pojasnjenje ovde]
Otvorio sam prolaz do Dark Forrest, i naisao na neki novi troll toll gde lik vuce neke robove... a u Phantom forrest ne mogu zbog onog otrova..
E sad, na Lucilla forrest mapi mi je preostao jos onaj sektor severozapadno sa nekom lavom... ? sta ima tamo?
Otvorio sam prolaz do Dark Forrest, i naisao na neki novi troll toll gde lik vuce neke robove... a u Phantom forrest ne mogu zbog onog otrova..
E sad, na Lucilla forrest mapi mi je preostao jos onaj sektor severozapadno sa nekom lavom... ? sta ima tamo?