Šta je novo?

Kg ne znaci obavezno Kragujevac

Stoke bre jedne debele :d Ajd da se dogovorimo da svi benchmarkovci krenu na neki sport ;-) Inace, pricaju mi neki drugari koji su dole kod nas nasli posao da dobijaju nadoknadu od poslodavca za bavljenje sportom. Jel to i kod ostalih slucaj?

P.S. Znate li zasto su ozenjeni muskarci deblji od neozenjenih?
Pa nezenja kad se vrati uvece sa posla kuci otvori frizider i kaze: "Joj, svaki dan isto...", zatvori frizider i ode na spavanje.
Ozenjen muskarac se vrati uvece, otvori vrata od spavace sobe i kaze: "Joj, svake noci isto...", i vrati se u frizider :d

185 cm (u toku dana 184cm), u osnovnoj skoli zahvaljujuci racunaru, 100 kg premasio vec u 6. razredu, u srednjoj dosao na 85, tokom studentskih dana izmedju 84 i 97, posle studija uspeo da razbijem rekord i dosao na 122kile, posle toga za godinu i po dana dosao na 70-69 kg :D, pa onda opet dosao na 85 pa onda na 95 :D, trenutno 81 kg i nameravam tako da ostanem.

184, 81.

Dobio petnaestak kila u protekle pola godine, ali zbog pojačane ishrane i kretanja u teretanu. Pre toga, ista kilaža 8 godina, komp ništa nije uticao (odnosno, uticao je negativno jer sam bio mršav zbog sedenja i fizičke neaktivnosti).

Poslednja izmena:
Haha sto sam danas cuo dobar vic :D.

Gleda se Crnogorac u ogledalo i prica zeni:
- Da sam 5cm visi bio bi ka knez Petar. A da sam 5cm siri bio bih ka Danilo.

A zena mu dobacuje:
- Da ti je 5cm kraci bio bi ka kneginja Milica.

:d

Izvinjavam se unapred ako se neko oseca diskriminisano, ali kada smo vec poceli da pricmao o dimenzijama... ;) .

Au ***, ovde svi neki gorstaci :zgran:. Sve golemo i u visinu i u sirinu :d.
Ja 178cm, 62kg, dakle kostur.

A ja pored kompa mrsavim, tako je to. Destroy evil technology.
Kapiram, da sam bez kompa i da zivim na Zlatiboru, da bih bio baja, imao bih divne rumene obraze & else :D.

E vala bas! Koliko su ovi benchmarkovci visoki, mogao sam da ih postavim kao bandere u mojoj ulici i napravim rasvetu od njih :p

Eve i moje visine i kilaze!
180cm i oko 67kg.
Za racunarom visim vec dugi niz godina i nikako bre da se popravim.
Dajte neki recept za udebljanje, jer ocigledno da ovo ne radi kod mene :)

Poslednja izmena:
Pojačaj proteinsku ishranu i kreni da se baviš nekim fizičkim aktivnostima. Vitamini B su takođe vrlo korisni u ovom slučaju jer pojačavaju apetit.

Poslednja izmena:
188 cm 97 kg, a isao do 0.11 t :)

Ima li neko predlog za ishranu na poslu, a da nije junk food? Svi se jako nekvalitetno hranimo u firmo - Duff, pizza, Krofna Bar, Cobanov odmor, Fornetti & burek. Sta reci... Trazim neku dostavu hrane u Bg gde se moze dobiti nesto koliko-toliko zdravije od ovoga cime se trenutno trujemo.

E vala bas! Koliko su ovi benchmarkovci visoki, mogao sam da ih postavim kao bandere u mojoj ulici i napravim rasvetu od njih :p

Eve i moje visine i kilaze!
180cm i oko 67kg.
Za racunarom visim vec dugi niz godina i nikako bre da se popravim.
Jedi sta god ti padne saka :)
Te proteinske ishrane ovo ono bodybuilding nema od toga vajde ako nemas vremena i volje za to , ako imas onda extra :D
nego jedi sta god ti padne pod ruke ;) nemoj mis i tastaturu al ostalo moze :p
i bavi se sportom koji volis , nemoj da je sah ili cyber sport :)

Poslednja izmena:

Ima li neko predlog za ishranu na poslu, a da nije junk food? Svi se jako nekvalitetno hranimo u firmo - Duff, pizza, Krofna Bar, Cobanov odmor, Fornetti & burek. Sta reci... Trazim neku dostavu hrane u Bg gde se moze dobiti nesto koliko-toliko zdravije od ovoga cime se trenutno trujemo.

Upustvo je veoma jednostavno, hranu jesti u sto je moguce prirodnijem obliku.
Sto se vise hrana preradjuje to je stetnija.
Da ne govorimo o "hrani" u kojoj ni nema hrane, tj nema nikakvih hranjljivih iliti korisnih sastojaka, vec samo kalorije.

Dakle voce, povrce, zitarice, meso (ali u komadu da bar znas sta jedes :) ) riba je odlicna, vise ugljenih hidrata ujutru, vise proteina uvece ...

Mozes ti jesti i na brzinu ako uzmes belo meso i stavis zelenu salatu i recimo pavlaku untra umesto pljaskavice, majoneze, urnebesa i pavlake, i recimo pojedes porciju iz dva puta umesto odjednom ...

Sta te sprecava da na posao poneses sendvic sa tunjevinom i nemasnim sirom (ELLA)?

Potrebno je samo malo planiranja i informisanja i nije tesko ...

Poslednja izmena:
Samo treba smisliti dovoljno veliki broj kombinacija sendvica i jela koje staju u lunch box (ako ga imate uopste) i eto vam zdrave ishrane ;) .

190 cm, 74 kg.

Jedem kao stoka, ali sve sprzim nekako. Ako ne sprzim, izbacim iz sebe, sto znojenjem sto na wc solji.

Najgore je kad se znojish na wc sholji

Ufff, a ja mislio da sam dzin
Ne znam koliko sam imao kad sam pocinjao sa kompom jer sam tad bio klinac, ali znam da sam dok sam bio manji bio mnogo debeo.
193/85

Mada to koliko kg imash i nije uopshte bitno, vidish sam po sebi koliko si debeo, tj koliko imash sala, i kako se osecash.

Poslednja izmena:
192 cm 118 kg trenutno,21 godina :D U srednjoj sam sam se bas lozio na teretanu,uzimao sve i svasta,vezbao kao sumanut i imao oko 116 kila(2 srednje,oko 140 kg iz bencha) i onda kad me je sve to sjebalo pao na 113 i od tada dobio 5 kg.Moram reci da iako imam skoro 120 kg uopste ne izgledam tako,niko mi ne bi dao preko 100 :D Ostalo je od tog vezbanja ruke,ramena i ledja dok se stomak malo povecao ali ne strci sto je najvaznije :D Inace trenirao sam plivanje,vaterpolo i ragbi,sa tim sto opet krecem da plivam jer ne postoji za mene bolji sport na svetu,a i odrzavanju linije i kondicije pomaze mi pas,posto sam sa njim dnevno u setnji preko 2 sata.

Nosi sezonsko voce i neki integralni keks, tipa wellnes ili plazmu mozhda i tako. Ujutru neko mleko ili jogurt i to je to. Ja obavezno u toku dana preglodjem pola kile do kilo jabuka, grozhdja tj. shta god je in tada.

oko 190cm 75kg (ne mogu da prebacim nikako :D)

Uff ***e vi sve neki divovi. Ja imam 16 godina a 176 sam visok. ^^
Imam 83 kile. Mada se bavim redovno sportom. Trenirao sam godinama plivanje i dzudo, posle sam malo presao na kajak, i sad aktivno treniram vaterpolo po 2 i po 3 sata dnevno. :)

ja sam imao do pre godinu dana 124kg a sad 87 konstantno

doduse ja od 2000 sedim za kompom minumum 4h dnevno

i mogu reci da sa svojih 16 godina dostigao vrhunac od 124kg jer sam jeo kao prasac razjareni ... :d

i onda poceo da idem u teretanu krenuo da jedem dosta manje i evo sad odrzavam na 87kg

visina 189~190 cm

Poslednja izmena:

Jedino sto je meni pomoglo da dobijem neko kilo je CHIPS! Znaci 1xchips od 200g posle dorucka, 1x posle rucka i 1x posle vecere. Uz to naravno smanjena fizicka aktivnost (spavanje posle rucka, npr). Garant bar 15kg za mesec dana. Ako jedes posteno, mozes i 20tak kg... Doduse ovo sve ce da ode direkt u salo, ali kile su kile... ;)

Dok nisam poceo da zderem chips imao sam 58kg (!) na 189cm, pa vi izracunajte ko je bio najmrsaviji od svih... :S:

^Ti si bre hodajuci kancer!:d

mene je razvalilo kada su mi na poslu uveli drugu(medju)smenu od 12h-20h

najedem se ko budala oko 10h da me drzi do uvece i onda jedem oko 21h - mozda i kasnije.
na poslu izbegavam da jedem, jer nemam samokontrolu po pitanju hrane+CocaCole.

u zadnje vreme doruckujem Nestle Fitness ceralije sa vocem uz mleko i rucam oko 17 kada dodjem sa posla. treba jos da izbacim slatko i grickalice uvece oko 22h - kada me uhvate pundravci.
naravno, jos moram da ubacim neku fizicku aktivnost: vezbe, tenis, setnja.

nije mi toliko bitno da skinem KG, vec da sredim krvnu sliku.

Visina 184, tezina 109-111 kako se kad i*****m :d A u srednjoj skoli sam imao 72 kila :) Doduse isao sam i 3 godine redovno u teretanu ali o5 imam jedno 10-12 kila viska.

Iznenadio sam se koliko se ljudi odazvalo na ovu temu. :) Pohvalno, ali i ne bas toliko dobro, po nas. Sad svako zna nase "dimenzije".

Ono sto moram da primetim da cemo mnogo pre od non-pc orijentisanih ljudi zavrsiti pod zemljom od uticaja infrakta ect. (mi sto smo veci), ili od anoreksije (ovi sto su vitkiji), i naravno cast izuzecima (za koje i dalje tvrdim da su lagali kada su napisali da su "idealni" :D).

Ja sam odlucio, sinoc, da je mozda sada pravo vreme da se dovedem u red. Hm...

I.. dobro... šta smo otkrili? Ko je najteži? :smoke:

Iznenadio sam se koliko se ljudi odazvalo na ovu temu. :) Pohvalno, ali i ne bas toliko dobro, po nas. Sad svako zna nase "dimenzije".

A vidis kako se nijedna clanica foruma nije javila sa svojim dimenzijama, sto znaci da su zene ipak pametnije ;)

Ja sam odlucio, sinoc, da je mozda sada pravo vreme da se dovedem u red. Hm...

Nista bez samodiscipline :trust:
Nista ako se ne odmaknes od kompa :type: :smash: :banana:

Dok sam uktao i besnio sa ortacima, odavao se porocima i zenama bio sam na 178cm i 78kg.....:D
Otkako sam postao normalan i radim posao od 8h za kompom dnevno nabacio sam 7kg i sad sam trenutno na 178/85.... :)

Poslednja izmena:
A da organizujemo Benchmark Summer IT Games. :D Dobro, sad bi morale da budu Winter. :)

Poslednja izmena:
Posle prvih 10 postova, cak i ti sa 190-195 se osecaju nisko...
Ko bi smeo posle sa mojih 174 da se javi... :)

Nazad
Vrh Dno