Šta je novo?

Kg ne znaci obavezno Kragujevac

Sa 70 kila i 183 bio ko flis papir u srednjoj.

Prestao da praktikujem pljuge i nashikao 20 kila.

Sad balansiram sa 10 kila manje.

Trchanje, teretana kad uvatim vremena i plivanje.

Roleri i bajk na adi su pozeljni dok traje ovo lepo vreme.

OMG ti si mi ukrao zivot:d

s tim sto ja ne vozim rolere, ali se bais praktikuje, uz teretanu, par fudbala mesecno, par plivanja mesecno,... evo sad ide cepanje drva malo:d i sl. sezonski poslici

naravoucenije: zaebano kada se ostave pljuge:smoke:

Uh... na istu visinu, 88 Kg, 1999. sada - 122! Jedno 4 Kg više svake godine (od 2000. radim :().

Evo i dokaza na kome se vidi kako sam nekad bio mlad i lep :D meteori, 1998., MaX 02 - 1997.

a sada, na ovoj poslednjoj slici - IMG6900, veći sam od fakin Pavarotija (Bog da mu dušu prosti)

Prilozi

• MaX 02.jpg
    MaX 02.jpg
    208.3 KB · Pregleda: 266
  • meteori.jpg
    meteori.jpg
    163.4 KB · Pregleda: 266
  • IMG_6900.jpg
    IMG_6900.jpg
    340.6 KB · Pregleda: 293
180/77kg
Pre par godina sam imao 72 pa 75 i sada 77 :S:

2000 - 100 kg / 190 cm
2008 - 155 kg / 190 cm

2000-te sam počeo profesionalno da se bavim kompjuterima.
8 godina kasnije, uz 10-12h u udobnoj fotelji na poslu i hronični Coca-Colizam i evo me tu gde jesam...
Ranije sam se bavio sportom, tako da i danas prilično dobro podnosim moju kilažu - a dobro mi dođe i za poneku opkladu: "Ti sa 150kg ne možeš da napraviš premet" - "E baš mogu" :smoke::smoke:

Da, samo sto ja uvek punim rezervoar do vrha :D

75kg @ 195cm :zgran:
Ili imas tanke kosti, ili nemas ni gram masti.
Koliki ti je obim zgloba?
Imam tanke kosti
Trenutno bf je na minimumu 2-3 % nisam merio ali znam da ga nema :)
al kako dolaze hladniji dani a sezona sporta za mene polako prestaje i bf ce da raste ;)
obim zgloba na rukama ? neam pojma nikad mi nije padalo na pamet da to merim

pa 75 sad to je posle 2 meseca svaki dan 4 sata plivanja inace mi je normalnmo 85 sto i nije toliko strasno na 95 :)

Poslednja izmena:
Pa, trosi vise para na komponente umesto na hranu, pa ces ujedno i smrsati i upgrade-ovati tu Socket A konfu :D
Priceless :D :d :D

Ja sam poceo sa 20-tak kg, pre jedno 20-tak godina i vecito sam bio mrsavko, sve dok mi nisu bukvalno naredili da se ugojim. Trenutno sam na 82kg +-2, 189cm i ljustim sve sto mi padne saka da bih odrzao kilazu (inace ide rapidno na dole).

E sad, zasto mrsavim? Metabolizam? Mozda. Ali ja bih pre rekao da me je "mrzelo" da jedem kad sam bio klinac. Mislim da je najbolje da vam docaram ovo kroz jedan citat iz starog dobrog Baldurs Gatea 2:

"Even if your characters don't have to eat, remember that you do. We don't want to lose any dedicated players."

Ovo je definitivno vazilo za mene... :type:

Ja 80kg > 130kg, visina 186cm, time period 5 godina.

Teretana sat vremena na dan onako uvece oko 19-20h(zavisi do kad radi obliznja teretana) i neces imati problema sa kg ili kupi nintendo Wii i dodatak wii fit ili kako se vec zove:D

Ili svi zestoko lazete, ili smo najvisa nacija na svetu :d. Ima li bre nekoga ispod 195 cm majku mu :d

Ja sam isto ostavio pljuge pre vise od 3 godine ali nisam tad poceo da se debljam...

Ili svi zestoko lazete, ili smo najvisa nacija na svetu :d. Ima li bre nekoga ispod 195 cm majku mu :d
Nismo najvisha ali jesmo jedna od vishih, pogotovu oni izdanci koji imaju crnogorske i 'ercovske krvi.
Trenutno zvanichna nacija na svetu je Holandija sa prosekom od 195,196cm.

'bem li ga koliko sam imao kila '89-te :)

ali od '98 kad sam počeo praktikovati da uz komp tamanim plazmu i kolu sam 'narastao' na 98-100 kg na mojih 185cm, prošle godine sam rekao 'sad je dosta, što si gricko, gricko si... ideš na vodu!' i sad sam na 86 kg sa namerom da se zaustavim na 80.

Poslednja izmena:
Nismo najvisha ali jesmo jedna od vishih, pogotovu oni izdanci koji imaju crnogorske i 'ercovske krvi.
Trenutno zvanichna nacija na svetu je Holandija sa prosekom od 195,196cm.
E sad si bas lupio
Nema teoretske sanse da prosek bude 196 cm
185-6 moze ali 19x ne

Poslednja izmena:
Evo mi smo zvanicno prvi po wikipediji

Dinaric Alps 185.6 cm (6' 1.0") 171 cm 17 Measured 2005 [16]
Netherlands 184.8 cm (6' 0.8") 168.7 cm (5' 6.4") 20–30 Measured 2004 [47]
Iceland 181.7 cm (5' 11.5") 167.6 cm (5' 6") 20 [29]

E sad si bas lupio
Nema teoretske sanse da prosek bude 196 cm
185-6 moze ali 19x ne
Nisam lupio, ozbiljno pricham, 195cm je prosek u Holandiji, prvo drugarica mi je tamo bila vishe puta i kazhe da je tamo chovek od 210 k'o dobar dan i rekla mi da bih ja fazon sa 201 bio neshto tipa tek nadprosechno. :d
A wikipediji verujem isto koliko i nashim politicharima.:smoke:

Poslednja izmena:
ja sam verovatno lik koji najvishe varira shto se tiche tezhine. imao sam 80-85 dok sam trenirao fudbal pa sam posle preshao na americhki i dogurao prvo do 100 pa i do 129.5 kg i onda sam rekao "netjemo tako kolega" i uz lepu dijetu sigao do oko 100-110 i onda slomim nogu i dok sam lezhao u bolnici padnem na 95 i sad sedam meseci kasnije imam garant 135-140 kg.

Au ***, ovde svi neki gorstaci :zgran:. Sve golemo i u visinu i u sirinu :d.
Ja 178cm, 62kg, dakle kostur.

A ja pored kompa mrsavim, tako je to. Destroy evil technology.
Kapiram, da sam bez kompa i da zivim na Zlatiboru, da bih bio baja, imao bih divne rumene obraze & else :D.

Nisam lupio, ozbiljno pricham, 195cm je prosek u Holandiji, prvo drugarica mi je tamo bila vishe puta i kazhe da je tamo chovek od 210 k'o dobar dan i rekla mi da bih ja fazon sa 201 bio neshto tipa tek nadprosechno. :d
A wikipediji verujem isto koliko i nashim politicharima.:smoke:
Ne tvrdim da nije jer ne znam ali mi je neverovatno da zamislim da PROSECNA bude tolika ;)

a za wikipediu : ja verujem ipak vise nasim politicarima ;)
Wikipedia mi nikad ni zasta nije bila merodavan pokazatelj ne za ovo nego za sve
Uvek je lakse naci na wikipediji ali uvek je bolje i tacnije potraziti na nekom strucnom sajtu kog sigurno ima

I meni je bilo chudno, ali ni ona nije niska za zhensko, ima tipa 180 i koji cm preko i kazhe tamo se oseca kao mish, ishla sa mnom 4 god u razred, gledala svaki dan mene od 201 i kazhe ja bih faozn bio tik iznad proseka, sve sami dzigljavi ljudi.:d:d:d

Poslednja izmena:
180cm

2000. god. : 65 kg (tada sam prestao da rastem u visinu)
2003. god. : 70 kg
2008. god. : 85 kg

U mom slučaju komp/posao je kriv za sve. 10-12h sedenja za kompom na poslu ne može da ne ostavi posledice + brza hrana i slatkiši na pauzi za doručak/ručak.
Na sreću, ne silazim sa bicikla (idem bajsom na posao redovno), kad god mogu odem na plivanje ili fudbal, ali to su retki događaji.
I pušim k'o Turčin, inače bih imao sigurno 5kg više.

Poslednja izmena:
192 - 75 kg dosta dosta dugo... I onda se zaposlih pre oko 1.5god i 20kg nabacio vrlo vrlo brzo...

Pa sam se sad skrasio na nekih 85 +/- 2kg

198cm i 101kg

Covek ispod 100kg i nije ceo covek...
to odma baksuz:D

sramota me ali ja imam 80kg i 172 sam nizak

ali bicje bolje...za vreme vojske sam imao barem 10kg manje ali od tada prodje ladno 5 godina OMG !!

Poslednja izmena:
190 cm, 74 kg.

Jedem kao stoka, ali sve sprzim nekako. Ako ne sprzim, izbacim iz sebe, sto znojenjem sto na wc solji.

Cool tema.

Visok sam 183cm.
- Studentski dani: 72Kg
- Prva godina na poslu (nikad ispod 12 sati rada ispred kompa): 82Kg
- Ženidba + prvo dete + posao: 92Kg
- Pre dve godine (kada sam prešao u sadašnju firmu - posla preko glave): 97Kg
- Danas (stalni + after hour posao + žena :) + dvoje dece :) :) ): ~ 90Kg

Razlog zbog čega nemam 100Kg je taj što sam pre mesec dana raskrstio sa sobom da je ipak zdravlje najbitnije. Najveći problem u zadnjih 10 godina mi je bio taj što sam obaveze stavljao na prvo mesto i što sam se hranio junk food-om kada sam i kako stizao. Takođe, prelazak sa jednog načina življenja (momački dani, basket, nikad kući, bez briga) na drugi (porodica, dva posla, uvek pred kompom, stres) automatski nabacuje desetku.

Po meni, pored male fizičke aktivnosti jako je bitna uobročenost, tj. kada u toku dana i koliko jedete. Malo sam se i trgnuo kada sam pretraživajući porodično stablo video kolike su mi šanse da zakačim dijabetes ili kardio oboljenje svojom nemarnošću.

Cilj mi je da do kraja godine dođem do 80Kg mada ću i sa kojim Kg više biti zadovoljan.

Nazad
Vrh Dno