Šta je novo?

KDS u Novom Sadu nova ponuda

Probaj da smanjis broj konekcija za torrent.

Pokušaću, ali ostaje utisak da mnogo lošije radi nego pre. Ne mogu da se pomirim sa činjenicom da torent ograničen na 30 % upload-a i 10 % download-a zaglupi ceo protok pa otvaranje stranica u browser-u traje između 20-30 sekundi.

Poslednja izmena:
Pokušaću, ali ostaje utisak da mnogo lošije radi nego pre. Ne mogu da se pomirim sa činjenicom da torent ograničen na 30 % upload-a i 10 % download-a zaglupi ceo protok pa otvaranje stranica u browser-u traje između 20-30 sekundi.

Definitivno se slazem sa dulsrules-om,smanji broj konekcija za torente i odmah ces da vidis razliku.Ranije,dok sam skidao sa torenta imao sam slican problem medjutim kad sam smanjio broj konekcija stanje se drasticno promjenilo,na bolje naravno!

Od kad je SBB preuzeo KDS pod svoje meni internet radi xxx puta bolje ! Sa kablovskom televizijom za sad nemam nikakvih problema samo sto smara kad cackaju nesto pa se kvalitet slike menja...Da napomenem da se nalazim na Podbari.

Poslednja izmena:
Dakle sada konačno ni drugar kojem zavidite neće imati ArenuSport :D

Bio si u pravu! Ne mogu da verujem da su ugasili Arene.
Ugasice KDS NS i spojice mrezu sa SBB-ovom.

Eno drugar vraca opremu za digitalnu i uvodi telekomov iptv.

Pa ne znam cemu taj stres oko arene, sportklub ima 3 puta jaci program realno

Ma ono ne bih da idem u offtopic ali džabe meni 4 sportkluba kada ne mogu El Classico jednom godišnje da odgledam, alo...
ontopic: Možda su promenili vlasnika ali poslovnost još nisu (KDS) , evo moj kolega s posla čeka već dve nedelje da dođu da mu uvedu,
na kraju je danas prso i otkazao, nisu se ni počešali da mu se opravdaju.

A on je kao ocekivao na vreme, i jos posle kad se naljutio, ocekivao da mu se izvinu ili opravdaju :D

Interesuje me da li neko zna da li ce KDS podici brzine interneta posto vidim da se prica da ce SBB ubrzati od 1. marta ? KDS je pod SBB-om pa bi nekako bilo logicno da i nama podignu brzine :) Inace,danas sam zvao tehnicku sluzbu zbog losije slike na tv-u i ekipa je dosla u roku od 1.5h!Prosto da se covek odusevi :)

Interesuje me da li neko zna da li ce KDS podici brzine interneta posto vidim da se prica da ce SBB ubrzati od 1. marta ? KDS je pod SBB-om pa bi nekako bilo logicno da i nama podignu brzine :) Inace,danas sam zvao tehnicku sluzbu zbog losije slike na tv-u i ekipa je dosla u roku od 1.5h!Prosto da se covek odusevi :)

Trenutno kod SBB-a su za iste pare mnogo bolji uslovi.
Uz ugovor od 12 meseci kod SBBa je 10 Mb/s (10240/1024) za 1540 dindzi
dok je u KDSu uz isti ugovor 6 Mb/s (6144/384) za 1520 dindzi.

Trenutno sam mnogo ljut na *****e iz moje zgrade koji su se odlucili za KDS.

Mozda bi trebali da se organizujemo i pritisnemo KDS?

Da pritisnemo ? Cime ?

Jes pa da Pacic uvezbava hapsenja sa svojim novoformiranim specijalnim jedinicama :D

Zasto imam osecaj da ti nisu procitali pisamce ? :D

Bio sam prosle nedelje sa drugom u SBB-u i pitao bas mix pakete i iternet, devojka koja radi rekla je da ce u narednih mesec-dva KDS preci na SBB-ove brzine neta i svi paketi interneta ce biti isti, sad koliko je verovati...

Jos kad bi mogao da se uvede i sistem placanja kao u sbb-u, bilo bi super. Jako me iritira ovo cekanje od 24h da mi puste net nakon uplate, cak su ukinuli i ono da im odneses uplatnicu, pa da ti onda ukljuce, a nema vise ni onog perioda tolerancije od 15 dana nakon isteka neta. Ja sam jako nezadovoljan...

Jel neko uspeo da se registruje na D3 GO? Meni izbacuje error kad zavrsim sa popunjavanjem za registraciju...

Namestio sam i ja sad... dok je dzabe sve je extra :) samo da nam povecaju internet brzine kao na sbb-u i bicemo zadovoljni.

moze li mi neko reci posto sam davno bio na kdsu (presao na adsl sad bi se vratio na kabl opet) kako se placa sad ovaj postpaid, jel ide od 1og sa racunom za tv sad il je datum nebitan (isto i za mix paket)
pitam ovo da znam kad da idem u telekom da raskinem ugovor

Racuni za tv i internet u mix paketu dolaze zajedno, i njih dobijam pocetkom meseca,tako je barem slucaj kod mene.Mislim da se to odnosi na vreme kad si potpisao ugovor pa ti na osnovu tog datuma salju racune...

evo zvao ih ja danas, sutra trebaju doci, vidim od prvog maja se podizu brzine neta kao i sbbove sto je sjajno
koga zanima i u mix paketu daju prva tri meseca u ovoj akciji po dinar internet, plus wifi ruter

Poslednja izmena:
Gde si procitao ili kako si saznao da krecu od 1. maja sa SBB brzinama interneta? :)

Hvala na informaciji! Od 1.maja definitivno prelazim iz Mix 2u1 na Mix S paket. 3 meseca besplatno net,wifi ruter,10mb/s (sad imam 1.5mb/s), a razlika u ceni 400din... :)

Meni su dosli iz sbb-a i trazili da potpisem ugovor sa njima posto kao kds vise ne postoji. Tako da nije ni cudo sto im je ponuda sada identicna.

kako mislis ne postoji kds, naravno da postoji samo je dobio novog vlasnika

Kds je skracenica za kablovsko distributivni sistem, svaki kablovski operater poseduje kds.

Vrh Dno