Šta je novo?

KDS u Novom Sadu nova ponuda

Ja koliko znam pun naziv je "KDS Novi Sad"...

meni danas sredili, potpisao mix s, dobio i promo kanale sve pakete 3 meseca, a net mi pustili ovakav :D

Ive3000, jel i dalje ta brzina ili je 10mb/s? :)

brzina mi je i dalje max tj izgleda mi ne limitiraju download u promo periodu, samo su od juce podigli upload na 1 Mb

Poslednja izmena:
nego ja gledam meni su svi kanali otkljucani osim xxx kanala gde mi trazi pin kod, probao sam sa 0000 nece, zna li neko gde se moze pin naci :D

Kr-etenizam ...

Danas sam se prijavio za Mix S paket.Treba kroz par dana da mi dodju i nameste,tako su rekli.Pitao sam ih i za wifi ruter i rekli su da od toga za sad nema nista...
p.s. ime firme je bas ludo :D

@telep, ne znam zasto tako pricas ali meni extra radi internet i tv..Sutra dolaze da nameste D3 i promene internet paket :) Jel velika razlika izmedju D3 i ove "obicne" ?

Kada jednom budes imao posla kao ja sa njima shvatices kakvi su to pilicari od firme.

može li neko da napiše koliko ga izlazi mesečno mix s paket? internet je 1490 din. + 200 din. ukoliko je HD paket renta prijemnika. dali je to sve ili je još nešto uključeno u cenu i dali taj način plaćanja važi svih 24 meseca koliko se potpisuje ugovor?

pa upravo to sto si napisao, i + naravno standardna pretplata kablovske

1958742978.png
Mix S paket.Upload ne prelazi 0.47 a trebalo bi da imam 1mb/s..

SVE NAJGORE U KDS-u nema firme cijom uslugom nisam bio nezadovoljniji... bio sam korisnik interneta... koji je pucao bar po 10 puta na da... podrsku sam cekao 4x po 3 dana... da bi mi na kraju rekli pa kod va su zgradi nije bas najbolja isntalacija...

da i ping konstantno trocifren... ali to je bilo do googla po njihovim recima...

Mislim da i ne trebam da pitam ono sto sam naumio. Mislio sam da predjem sa PTT-ea na KDS posto su oni kod nas u zgradi. A kako vidim kako ih 'hvalite' bolje da odustanem za sada.

Zavisi dosta od zgrade do zgrade, a i od kad su pod SBBom su poceli malo da sredjuju infrastrukturu.
Meni npr kablovski radi perfektno 2 meseca, koliko ih koristim. Medjutim, nije to uvek slucaj, tako da je najbolje da pitas komsije kakva je situacija kod njih, i na osnovu toga odlucis.

kod mene u ulici su svima uzimali po 145€ za uvođenje, pre nekih 10ak godina. nikad nisu uveli kablovsku i tek pet godina posle toga su vratili pare nakon što smo ih tužili. toliko o firmi. sbb ih tada nije držao i oni su govorili da neće da uvedu jer ne žele da im se mešaju u teritoriju. jedni neće da se mešaju a drugi neće da uvedu, smejurija. kasnije kad sam video koji su ustvari krš od provajdera bilo mi je i drago što nisu uveli.

Nazad
Vrh Dno