Nemam pojma kako je drugima, ali ja stvarno za dva meseca koriscenja kbc-a imam jako povoljan utisak. Koristio sam pre njih sbb i to se granicilo sa nocnom morom.SomiKnight je napisao(la):<quote>Kbc radi jako dobro, nalazim se u Mirijevu.</quote?
E ovo davno nisam cuo za kbc. Elem koga bas interesuje kako stvarno radi ima jedan thread na es-u u kome imate nase utiske o njima, koga interesuje nek pogleda.
astan je napisao(la):Konkurencija cuda cini, bice bolje kada (ako) se pojavi neka alternativa
Nadam se da ce tako da nastavi i u buduceanimaN je napisao(la):U medjuvremenu je stigao i ADSL tako da je KBC dobio konkurenciju......ali shta se deshava: paket od 256 na ADSL-u me je razocharao u P2P saobracaju,u startu se gubi oko 15 % signala,ping je losh,a da ne pominjem kada hocu da surfujem i da skidam neshto istovremeno ne moze da se poredi sa KBC-om!!!! (Neki ce sad reci:Imash Net limiter bla bla bla......dobro znam da postoji net limiterali nije problem u ogranichenju upload konekcije vec u loshem radu iste!)
A shto se tiche KBC-a mogu odgovorno da kazem da je prelezao dechje bolesti (ovo je mlad provajder) i da sada radi kako bi jedan ozbiljan provajder trebao da radi tj DOBRO!
A da uz dobre uslove tipa :dobra vidljivost AP-a,kvalitetna oprema,signal......nema problema vishe
Uporedno sam koristio mesec dana ADSL (moj brat), KBC (ja) pa smo se zamenili i doshli do istog zakljuchka:Wirelles je bolji u svemu,na stranu shto nekad veže po par sati da ne radi ali se to zadnji put desilo pre 1.5 m i sad skoro kada se srushio AP usled oluje a isti je bio na dimnjaku..... a to je vec problem druge vrste i bio je expresno reshen.
Valjda za sve dobro treba vremena![]()
zeljkoz je napisao(la):Hmm... i meni trenutno KBC radi dobro, doduse, nekih mesec dana je bilo ocajno...
Samo se nadam da je ovo napredak s njihove strane, a ne samo zatisje
astan je napisao(la):Nadam se da ce tako da nastavi i u buduce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari